depybal
Νεοφερμένο μέλος
τι να κάνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν νομίζω ότι κινδυνεύουν τα δικά σου άν είναι εμβολιασμένα.
depybal
Νεοφερμένο μέλος
ποναει η κακομοιρα..τωρα δεν μπορει να ανοιξει και το ενα ματακι..δεν θα το αντεξω...εχει τρελους σπασμους...νιαουριζει πολυ σιγα και μου σπαραζει την καρδια...πρεπει να εχει κατι πολυ σοβαρο..ειναι εντελως "χυμενη" ..πληρης παραλυση? να την παρω πάνω σπίτι? είμαι και έγγυος και φοβαμαι..μάλλον θα της βαλω μια κουβερτούλα...να είναι πιο ζεστα...
julia
Διακεκριμένο μέλος
και είναι και αυτά δεν ξέρω αν είναι στην παραπάνω λίστα. ΑΘΗΝΑ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κτηνίατρος, 24ΩΡΟ, Πολυιατρείο Ζώων Εθνικής Οδού, Αθηνών - Λαμίας . Ζωοτροφές, Φάρμακα. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ 21:00 - 09:00. ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ.
Θεσσαλονίκης 38 (στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, είσοδος μπροστά από το βενζινάδικο BP), Νέα Φιλαδέλφεια Αττική, 210 2525590, 210 2286781
Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών
21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος
Τ.Τ. 19009 - Πικέρμι - Αττικής
Τηλ. 210-6038023,
210-6038024,
210-6038028
Fax: 210-6039493
https://www.vetnet.gr/
julia
Διακεκριμένο μέλος
έτσι όπως μας τα λές. Βάλτην σε μια κούτα να είναι ζεστά.. και σκέπασέ την.
Αν πλύνεις καλά τα χέρια σου μετά δεν έχεις θέμα μην φοβάσαι.
Μάλλον την βρήκε σκύλος.

julia
Διακεκριμένο μέλος
depybal
Νεοφερμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool