Γάτα με σκύλο!

• Thread starter Thread starter booky
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

booky

Νεοφερμένο μέλος

Η Ευαγγελία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Καλησπέρα σας φίλοι μου.Ήθελα την συμβουλή σας όσον αφορά την συμβίωση μίας γάτας και σκύλου.Η Μητέρα μου θα φύγει μία βδομάδα διακοπές οπότε θα πρέπει να προσέχω τον σκύλο της αλλά εγώ στο σπίτι έχω μία γατούλα εδώ και ένα χρόνο.:redface:Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να έχω τον booky(σκύλος )μέσα στο σπίτι και την Μιλού(γάτα)στο μπαλκόνι γιατί είναι και μαθημένη να μένει στο μπαλκόνι.Λέτε να τα καταφέρω ή θα βάλουμε μπελάδες στο κεφάλι μας ?:hmm:Ο Booky δεν έχει ιδιαίτερη αγάπη στις γάτες ενώ η Μιλού δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλα ζωάκια.Λέτε να τα καταφέρω?Έχετε να μου προτείνεται κάτι ?Η όλη ιστορία θα κρατήσει μία εβδομάδα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά το πρόβλημα μου το έγραψα σε άσχετο θέμα!!Πάντα έχω πρόβλημα όταν είναι να ξεκινήσω καινούργια συζήτηση!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back