Γάτα με χάμστερ;

Τι να σου πω ! το οτι εχουν αναγκη να φανε κρεας και τρωνε δεν τα κανει σαρκοφαγα?
δεν λεμε πως τρωνε αποκλειστικα κρεας απλα σε αντιθεση με το κουνελι το χαμστερ εχει αναγκη να τραφει με κρεας..
οταν βαζεις την τροφη στο χαμστερακι αυτο ξερει απο μονο του τι του λειπει και "διαλεγει" τι θα φαει απο ολα οσα εχει η τροφη μεσα.
το δικο μου απο τοτε που του αλλαξα τροφη τουλαχιστον το κρεατακι του δεν το αφηνει ποτε στο πιατο ..

Μηπως ξερει κανεις τις ''ρατσες'' των χαστερ ετσι για να ξερω τι ρατσα ειναι αυτο που θα παρω!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!

Διαβασε αυτη την σελιδα και θα δεις τις ρατσες και οτι πρεπει να γνωριζεις!!:)

https://vethamsters.blogspot.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τι να σου πω ! το οτι εχουν αναγκη να φανε κρεας και τρωνε δεν τα κανει σαρκοφαγα?
δεν λεμε πως τρωνε αποκλειστικα κρεας απλα σε αντιθεση με το κουνελι το χαμστερ εχει αναγκη να τραφει με κρεας..
οταν βαζεις την τροφη στο χαμστερακι αυτο ξερει απο μονο του τι του λειπει και "διαλεγει" τι θα φαει απο ολα οσα εχει η τροφη μεσα.
το δικο μου απο τοτε που του αλλαξα τροφη τουλαχιστον το κρεατακι του δεν το αφηνει ποτε στο πιατο ..

το κουνελι ομως δεν ειναι τρωκτικο :P Και εσυ τρως κρεας, εισαι σαρκοφαγο ομως; :ermm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες εδω περισσοτερες πληροφοριες για τα χαμστερ (φροντιδα, διατροφη, ρατσες, κ.α:))

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας:D!!!!Και ζητω συγνωμη απο τους αναγνωστες αυτου του θεματος που δεν απαντησα τοσο καιρο:redface:!!!Μολις πηρα τον εξοπλισμο για τα χαμστερ:):D.Και ειλικρινα ακομα και ο εξοπλισμος γαι τα χαμστερ ειναι εντυπωσιακος(παρα εχω ενθουσιαστει:worry::redface:)Τις τελευταιες μερες εχουμε οχι κατα ξοδευτει να το πω..Αλλα ξεφραγκιαστει κατα καποιο τροπο δειχνει αυτο που εχουμε γινει.Δεν γινετε να παρω χαμστερακι μεχρι το τελος του Πασχα και αν θα παρω...φετος:(.Αυτα ειναι τα κακα νεα τα καλα νεα ειναι οτι αν πεισω την μαμα μου να παρω χαμστερακι μπορει και να παρω και πιο συντομα:P.Και αλλα καλα νεα ειναι οτι σε λιγο θα εχουμε γεννητουρια απο την αδεσποτη γατουλα που εχω.Μερικα θα τα δωσω στους γνωστους μου και μερικα ισως να τα βαλω στο φορουμ και ισως κρατησω και ενα.Πραγμα απιθανο αλλα εινια καλο να ονειρευομαστε που και που.
Λοιπον...αυτα ηταν τα νεα μου!!!Αλλα για να ξερετε.Σε αυτο το θεμα θα μιλαμε μονο για τρωκτικα και για γατες παει και τελειωσε:PΚαλο μηνα σε ολους και καλες αποκριες!!???

Να ξερεις οτι τα χαμστερακια δεν ειναι πολυ ακριβα. Περιπου 5-6 Ευρω:)
Χαρηκα παρα πολυ για την γατουλα!!! Με το καλο να γενησει!!!:)
Καλο μηνα και σε εσενα!:)

Το ξερω οτι δεν ειναι ακριβα.Αλλα η μαμα μου δεν θελει να τ παρω επειδη δεν της αρεσου γενικως και πολυ τα ζωα:(.ΟΧΙ οτι τα μισει.Αλλα δεν ειχε οταν ηταν μικρη και δεν εχει συνιθισει να φροντιζει ζωακια:redface:.Τελος παντων μακαρι να τς αλλαξω γνωμη.....:worry:

Ευχομαι συντομα να αποκτησεις το χαμστερακι των ονειρο σου:)

Aνοιγω μια μεγαλη παρενθεση σε αυτο το θεμα.Και αν μου πει καποιος οτι ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ θα το κλειδωσω ολο το θεμα.Εχω διαφορα προσωπικα σοβαρα προβληματα.Το πιο οχι και τοσο σοβαρο προβλημα ειναι οτι στη δουλεια του μπαμπα μου απολειουν 120 ατομα.Και κανει πολλες απεργιες μηπως και αποφειγει να τον απολεισουν.Χθες οι συναδελφοι του εκλεισαν την Οδο Αλεξανδρας 'η Λεωφορος.Αυτο μονο μπορω να σας πω.Συγνωμη αλλα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα δεν θα απανταω στα μυνηματα σας.Ζητω συγνωμη!!!!

Θα περιμενουμε συντομα νεα σου:) Ευχομαι να πανε ολα καλα:)

Επιστρεφω με πολυ καλα νεα:clapup:!!!!!Κατα αρχας να ευχαριστησω ολους τους αναγνωστες αυτου του θεματος που εκαναν υπομονη για να φτασει αυτη η στιγμη......ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby:!!!!!!!!!!!Ειναι τα πιο ωραια κατοικιδια μετα (τις γατες)!!!!!Επειδη εβγαλα καλο μεσο ορο στο σχολειο(18.5)η μαμα μου μου ειπε οτι τωρα ηρθε η στιγμη να ανταμιφθω με αυτο που ζηταγα εδω και τοσους μηνες....Τι να πω η μαμα μου τα λατρεψε,δεν τα πλησιαζει και πολυ βεβαια...αλλα δεν λεει οτι ειναι αηδια.Ειμαι πολυ αυτυχισμενη...Θα ανεβασω φωτο μολις μπορεσω:pfff::pfff::pfff:!!!!
Σας ευχαριστω ολους για την βοθεια σας!!!!!

Αυτα ειναι πολυ καλα νεα!!!! Να σου ζησουν!!! Αμα θες ανοιξε νεο θεμα για να μας γνωρισεις τα χαμστερακια σου!!!!:clapup:

Οποτε για οποιον παρακολουθουσε αυτο το θεμα και περιμενει μια απαντηση,οπως λεει και ο τιτλος(γιατι βγηκαμε και λιγο off topic).Μπορει μι γατα να ζησει με ενα χαμστερ ΑΛΛΑ ειναι πολυ επικυνδυνο για το χαμστερ και καλυτερα να το αποφυγουμε!!!!(οποις μπορει να κλειδωσει το θεμα θα του ημουν ευγνωμων)

Κατερινα ,σου εχω εξηγησει και αλλη φορα,οτι τα θεματα που ανοιγουν οι χρηστες,δεν κλειδωνονται...οταν παψει να μας εδιαφερει..γιατι αυτα τα θεματα ανηκουν στο site,και αφορουν και τους μεταγενεστερους χρηστες.Οποιος εχει απορια για γατα με χαμστερ..θα γραφει εδω.:)
ΥΓ..μοναδικη εξαιρεση ειναι τα "προσωπικα θεματα¨" των γατιων μας..ή των ζωων μας τελοσπαντων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back