Γάτα πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο Νέο Κόσμο (Αθήνα). Τι μπορεί να γίνει;

twistovios

Νεοφερμένο μέλος

Ο twistovios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη.

Η αδερφή μου είδε μια πετσοκομένη(όπως μου την περιέγραψε) γάτα στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Της είπαν πως έχει καεί από εξάτμιση αυτοκίνητου και είναι έτσι 2 μήνες τώρα. Σηκώνεται απλά και πάει και πίνει νερό από ένα συνεργείο εκεί κοντά. Κάτι τέτοιο. Ένας κύριος της έβαζε Betadine, αλλά δεν κάθεται να την πιάσεις. Προφανώς χρειάζεται παγίδα

Από Αθήνα δεν ξέρω τίποτα. Ούτε η αδερφή μου, τώρα κατέβηκε. Επίσης η αδερφή μου δεν μπορεί με τίποτα να την πιάσει. Και φοβάται αλλά και δεν έχει παγίδα.

Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι? Η αδερφή μου μπορεί να του δείξει που είναι το γατί και να βοηθήσει να το βρουν.

Όποιος μπορεί να κάνει κάτι ας απαντήσει. Internet ξανά θα έχω μετά τις 3 οπότε θα κοιτάξω τα μηνύματα τότε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείλτε πμ στην drusilia που ξέρει την περιοχή.Θα βοηθήσω κι εγώ που μένω σχετικά κοντα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου έστειλα πμ. Ελπιζω να μπορέσω να την μαζέψω με μια γατοφορο γιατι αλλιως θα χρειαστει να πάω με παγίδα που σημαίνει οτι θέλουμε αμάξι...

Θα μπορούσα να βοηθήσω σε ότι αφορά αυτοκίνητο. Βιβή στείλε μου μνμ.

Παιδιά τι έγινε με τη γατούλα? Καταφέρατε να την πιάσετε?

Έχουμε κανένα νέο για τη γατούλα?

Μίλησα με την κοπέλα. Απο ότι έχει μάθει στην γειτονια ο γατούλης ειναι καιρό σε αυτην την κατάσταση, αλλά δικιά μου αίσθηση ειναι οτι πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, δεν μπορει να μείνει άλλο έτσι.
Θα παώ αύριο το απόγευμα να δω τι γίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι ο γατούλης εινια ημιάγριος και φοβάμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα να τον πιάσουμε, θα δούμε όμως.
και το άλλο πρόβλημα φυσικά ειναι ότι δεν έχω γατοφόρο στο σπίτι αυτές τις ημέρες και αύριο έχει και τις απεργίες.
Τελος παντων, θα τα βολέψω κάπως και αν δω οτι χρειαζεται παγίδα θα γίνει η δουλειά την παρασκευη που έτσι κι αλλιως θέλω να πιάσω κάτι γάτες για στείρωση στην ίδια περιοχη και θα έχω βοήθεια σε μεταφορά.
Βουλα πάντως αν δω οτι ειναι επειγον αύριο θα σε πάρω.

Μπραβο βιβη!!!

Πάρτε τηλ κι εμένα να έρθω αν υπάρχει ανάγκη!

Πηγα πριν λίγο, και τελικά νομιζω οτι ειμαι πολύ περήφανη για την γειτονιά μου!:D
Η αδερφή του twistovios με πήγε στην κυρια με την οποια ειχε μιλησει για το γατακι, που εχει ένα ψιλικατζίδικο, και φροντιζει τα αδεσποτα της γειτονιας και συνεννοηθήκαμε να την βοηθήσω για στειρώσεις.
Αυτη με τη σειρά της με σε ένα σημείο κοντά εκεί όπου ειναι το συνεργείο που φροντίζουν το γατάκι.
Μίλησα αρκετά με τον κύριο που ήταν εκει, μου ειπε οτι το γατάκι έφεραν γιατρό να το δει και του δίνουν αντιβίωση και καθαρίζουν την πληγη. Δεν είναι κάψιμο αλλά το γατάκι πριν πολύ καιρο κοιμόταν σε μηχανή παρκαρισμένου αμαξιού και έτσι πληγώθηκε (τους το είπε πελάτης τους που το είδε εκει). Ηταν πολύ φοβισμένο αλλά τώρα έχει γίνει πιο συνεργάσιμο και μπορούν να του δίνουν και την αντιβίωση πιο ευκολα.
Μου είπαν οτι ήταν πολύ άσχημα, δεν πάταγε καν το πόδι, αλλά έχει βελτιωθέι αρκετά με την θεραπεία.
Τους ειπα αν κρίνουν οτι χρειάζεται να μου πάρουν τηλ να το πάω να νοσηλευτει για οσο χρειάζεται και μου ειπαν ΟΚ. Πιθανως ομως θα το πάρει ο κύριος που έχει το συνεργείο και έχει υιοθετήσει και άλλα αδέσποτα με αναπηρίες.
Ταίζουν και μια γατούλα, η οποία τους υιοθέτησε όταν έψαχνε να γεννήσει και μπήκε στο μαγαζί τους και την έχουν στειρώσει.
Τους ρώτησα που έχουν δει γατάκια στην περιοχή ώστε να γίνουν στειρώσεις και μου ανέφεραν κάποια σημεία.

Γενικά πιστεύω ότι οι άνθρωποι το φροντίζουν το γατάκι και αν χρειαστεί θα με πάρουν τηλ. Θα περάσω και σε 1-2 μέρες απο εκει, καθώς θα πάω για στείρωση μια άλλη αδεσποτούλα που ταιζει η κυρία με το ψιλικατζίδικο, οποτε θα μάθω πώς πάει.

Ωραία! :D Κάτι τέτοια ακούω και παρηγοριέμαι... Υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι! :up::up::up::up:

κι εγω ανακουφηστικα.
ανθρωποι βλεπουν ενα προβλημα και κανουν κατι γιαυτο.οπως τυς υπαγορευει η λογικη και η συνειδηση τους.
ειδαν το γατι σε αθλιο χαλι, εφεραν γιατρο.δεν το εκαναν θεμα....

αυτο θα πει αυτενεργεια....
ΟΛΑ ΤΑ ΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ..

Μπράβο πολλά μπράβο σε όλους και όλες, απο τον άνθρωπο που έβαλε το μηνυμα, ως και σας απο δώ που τρέξατε, και τους ανθρώπους που κάνουν την θεραπεία στο πληγωμένο ζώο.
:D

Μακάρι να ήταν όλες οι γειτονιές έτσι...

πολύ ελπιδοφόρο αυτό πράγματι Βιβή και πολύ καλή εξέλιξη για το γατάκι που το φρόντισαν αμέσως..

Ναι, παιδια μου έκανε φοβερή εντύπωση... Πραγματικα...
Πολύ ευαισθητοποιημένη άνθρωποι!
Το βασικό πρόβλημα που βλέπω σε όλα αυτά είνια ότι στειρώνουν και δεν κάνουν κάποια σήμανση και βλέπω σύντομα να γίνει η στραβή και να μαζεύω καμιά στειρωμένη γατούλα για στείρωση απο την περιοχή...:/:

Ευγε δρουσιλια ευγε εισαι αστήρ

Υπερβολές! :lol:

ομίζω ότι το θέμα πρέπει να φύγει από τις καταγγελίες και να πάει στις ελπιδοφόρες εμπειρίες!!!:D

Μπράβο στη γειτονιά!!:up:

Ευγε δρουσιλια ευγε εισαι αστήρ

Μάλλον το μαστίγιο φταίει:rolleyes:.....
Την είδε η γειτονιά, και την φοβήθηκε...!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back