29-05-12
13:29
Γεια σας. Μια γατα αδεσποτη γεννησε χτες πεντε πανεμορφα γατακια αλλα αυτη εχει γεμισει σκουλικακια. ξερετε τι μπορω να κανω; μια κυρια φιλοζωη που ειχε ερθει τα χριστουγεννα της ειχε βαλει αμπουλα. τι να της βαλω τωρα; μπορω να της δωσω κατι ενω θηλαζει; εδω πουλανε φαρμακα μονο για παραγωγικα ζωα και σκυλους 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
29-05-12
20:58
Καλησπερα Τονια μου.Με βεβαιοτητα εγω δεν μπορω να σου απαντησω.Καλυτερα να συμβουλετεις εναν κτηνιατρο.Νομιζω πως δεν κανει αυτη τη στιγμη,αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρια-ψιψιρικος
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρια-ψιψιρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
04-06-12
15:49
Θελω να ρωτησω κατι, οταν λες σκουληκακια εννοεις του εντερου??/
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
04-06-12
16:23
Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς έναν κτηνίατρο. Μπορεί εκείνος να σου δώσει κάτι χωρίς παρενέργειες ή κάτι τέτοιο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum