Γάτα που θηλάζει και σκουληκάκια

• Thread starter Thread starter tonia007
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tonia007

Νεοφερμένο μέλος

Η tonia007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεια σας. Μια γατα αδεσποτη γεννησε χτες πεντε πανεμορφα γατακια αλλα αυτη εχει γεμισει σκουλικακια. ξερετε τι μπορω να κανω; μια κυρια φιλοζωη που ειχε ερθει τα χριστουγεννα της ειχε βαλει αμπουλα. τι να της βαλω τωρα; μπορω να της δωσω κατι ενω θηλαζει; εδω πουλανε φαρμακα μονο για παραγωγικα ζωα και σκυλους :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα Τονια μου.Με βεβαιοτητα εγω δεν μπορω να σου απαντησω.Καλυτερα να συμβουλετεις εναν κτηνιατρο.Νομιζω πως δεν κανει αυτη τη στιγμη,αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω να ρωτησω κατι, οταν λες σκουληκακια εννοεις του εντερου??/

Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς έναν κτηνίατρο. Μπορεί εκείνος να σου δώσει κάτι χωρίς παρενέργειες ή κάτι τέτοιο....:/::/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back