agaph!!!
Νεοφερμένο μέλος
Η agaph!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
25-04-08
18:16
παιδια εχετε γατα ηρωα?????εγω παντως ναι!!! τον λιακο μου!!εσωσε το αδερφο μου απο φιδι!!!!ειναι απιστεφτο!!τον εσωσε για τα καλα ομος οχι ετσι για τιν πλακα που λενε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
25-04-08
18:18
παιδια εχετε γατα ηρωα?????εγω παντωσ ναι!!! τον λιακο μου!!1εσωσε το αδδερφο μου απο φιδι!!!!ειναι απιστεφτο!!τον εσωσε για τα καλα ομοσ οχι ετσι για τιν πλακα ποθ λενε!!!![]()
Αντε ντε!

Πες μας όλη την ιστορία με λεπτομέρειες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agaph!!!
Νεοφερμένο μέλος
Η agaph!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
26-04-08
15:14
η ιστορια με λεπτομερειες!!!
λοιπον
καθοταν ο αδερφοσ μου στο σκαλι με το γκαζον.Ο Λιακος κοιτουσα τα παιδια του εκεινη την στιγμη.Οαδερφοσ μου ειχε τα ποδια του ανοιχτα.ξαφνικα απει να σηκωθει και πηγε να κλισει τα ποδια του!παιδα στο τσακ τον εσωσε ο Λιακος μου!!!πηδαει με φορα στα καλα του καθουμενου αναμεσα στα ποδια του και σκοτςνει το φιδι!!καταλαβατε???γατος ηρωασ!!!!

λοιπον
καθοταν ο αδερφοσ μου στο σκαλι με το γκαζον.Ο Λιακος κοιτουσα τα παιδια του εκεινη την στιγμη.Οαδερφοσ μου ειχε τα ποδια του ανοιχτα.ξαφνικα απει να σηκωθει και πηγε να κλισει τα ποδια του!παιδα στο τσακ τον εσωσε ο Λιακος μου!!!πηδαει με φορα στα καλα του καθουμενου αναμεσα στα ποδια του και σκοτςνει το φιδι!!καταλαβατε???γατος ηρωασ!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
26-04-08
17:31
λοιπον
καθοταν ο αδερφοσ μου στο σκαλι με το γκαζον.Ο Λιακος κοιτουσα τα παιδια του εκεινη την στιγμη.Οαδερφοσ μου ειχε τα ποδια του ανοιχτα.ξαφνικα απει να σηκωθει και πηγε να κλισει τα ποδια του!παιδα στο τσακ τον εσωσε ο Λιακος μου!!!πηδαει με φορα στα καλα του καθουμενου αναμεσα στα ποδια του και σκοτςνει το φιδι!!καταλαβατε???γατος ηρωασ!!!!![]()
Μπράβο του!

Συγχαρητήρια!Να τον προσέχετε πολύ τον ήρωά σας!Είναι πολύτιμος!
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
26-04-08
17:40
Πω..πω....Τι γατουδι διαμαντι!!!λοιπον
καθοταν ο αδερφοσ μου στο σκαλι με το γκαζον.Ο Λιακος κοιτουσα τα παιδια του εκεινη την στιγμη.Οαδερφοσ μου ειχε τα ποδια του ανοιχτα.ξαφνικα απει να σηκωθει και πηγε να κλισει τα ποδια του!παιδα στο τσακ τον εσωσε ο Λιακος μου!!!πηδαει με φορα στα καλα του καθουμενου αναμεσα στα ποδια του και σκοτςνει το φιδι!!καταλαβατε???γατος ηρωασ!!!!![]()
agaph!!!
Νεοφερμένο μέλος
26-04-08
20:56

ευχάριστω παιδιά!!!!εσείς όμως δεν μου είπατε έχετε γάτα ήρωα??? 

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-04-08
21:11
agaph, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Σε παρακαλώ να διορθώσεις το μήνυμά σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum