eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
27-12-09
02:36
Σε καθε μα καθε τραπεζι που μαζευομαστε φιλοι συγγενεις γινεται παντα η εξης συζητηση που οσο παιρνα ο καιρος με ενυριαζει ολο και περισσοτερο.Αρχιζουν να στοιχηματιζουν για το ποσος καιρος μενει μεχρι να διωξω την γατα μου,λενε οτι αν ερωτευτω καποιον που δεν θελει την γατα θα την στηλω στην μαμα μου,και αν πω αν ο αλλος με αγαπα γιατι να μην την δεχτει;λενε οτι εγω πρεπει να την διωξω,αμεσως αρχισουν να λενε αν ειναι αλλεργικος τι θα κανω;;;Και τους λεω οτι δεν θα μπορεσω ποτε να ειμαι με καποοιον τετοιο απλα γελανε.Μα γιατι να ειναι τοσο κολλημενοι καποιοι ???Εμενα απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου ηθελα ενα σκυλακι,γατακι οτιδγποτε μεσα στο σπιτι να κοιμαται μαζι μου ,να παιζουμε.ΟΙ γονεις δεν το ηθελαν το τελευταιο χρονο εκαναν την υποχωρηση για την Μαρι.Και ειμαι πολυ χαρουμενη και την λατρευω...Δεν θα την αλλαζα για καποιον.Δεν απαντω λενε περισσοτερα ....απανταω λενε ακομα πιο πολλα τι πρεπει να κανω ??????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
27-12-09
03:01
Γραψ'τους.
Ξερω, ειναι δυσκολο, αλλα πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι. Λιγο πολυ ολοι μας ακουμε τετοιου ειδους μπουρδες. Θα ερθει η ωρα που θα τους αποδειξεις οτι κανουν λαθος με τις πραξεις σου. Οτι και να τους λες τωρα παει στο βροντο. Αν συνεχισουν να σε παρενοχλουν ωστοσο, πες τους το εξης: "Δεν εχετε τιποτα καλυτερο να ασχοληθειτε και με πρηζετε για την γατα μου? Εχετε λυσει ολα σας τα προβληματα και ασχολειστε με το τι θα κανω εγω την γατα μου οταν παντρευτω?"
Αν δεν σταματησουν, σηκω και φυγε. Αγνοησε τους, και καποια στιγμη θα καταλαβουν οτι αυτη η συζητηση εχει ληξει.
Ξερω, ειναι δυσκολο, αλλα πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι. Λιγο πολυ ολοι μας ακουμε τετοιου ειδους μπουρδες. Θα ερθει η ωρα που θα τους αποδειξεις οτι κανουν λαθος με τις πραξεις σου. Οτι και να τους λες τωρα παει στο βροντο. Αν συνεχισουν να σε παρενοχλουν ωστοσο, πες τους το εξης: "Δεν εχετε τιποτα καλυτερο να ασχοληθειτε και με πρηζετε για την γατα μου? Εχετε λυσει ολα σας τα προβληματα και ασχολειστε με το τι θα κανω εγω την γατα μου οταν παντρευτω?"
Αν δεν σταματησουν, σηκω και φυγε. Αγνοησε τους, και καποια στιγμη θα καταλαβουν οτι αυτη η συζητηση εχει ληξει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool