drf
Δραστήριο μέλος
Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα.
25-02-09
08:13
διαβάστε λίγο αυτή την ιστορία , πραγματικά μου τράβηξε το ενδιαφέρον...
ο γατούλης φαίνεται σούπερ φάτσας

https://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=28162.msg508418#msg508418

ο γατούλης φαίνεται σούπερ φάτσας

https://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=28162.msg508418#msg508418
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
25-02-09
09:12
Τι βλέπω drf... κυκλοφορούμε και στα ίδια φόρα; 
Πράγματι ενδιαφέρον αρθράκι και πολύ καλός ο γάτος στη φώτο.
Μια ζωή μαζί...

Πράγματι ενδιαφέρον αρθράκι και πολύ καλός ο γάτος στη φώτο.
Μια ζωή μαζί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
25-02-09
09:20
Θυμάμαι πιο παλιά μια τηλεοπτική συνέντευξη του Λ. Κύρκου, όπου την παράσταση έκλεβε ο συγκεκριμένος γάτης! Πρώτη μούρη στην οθόνη ο κούκλος κι ο κύρης του τον κρατούσε και τον κοιτούσε με λατρεία
Τι όμορφο!
Τι όμορφο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
25-02-09
09:32
Και ο Ρένος Αποστολίδης είχε ένα καταπληκτικό κατάμαυρο γάτο, τον Κεραυνό! Όταν έκανε την εκπομπή του, (που γυριζόταν στο γραφείο του) ο γάτος σκαρφάλωνε και στρογγυλοκαθόταν πάνω στο γραφείο
.
Βέβαια ο Αποστολίδης έχει πεθάνει εδώ και κάποια χρόνια. Πρόσφατα έμαθα όμως ότι και ο Κεραυνός "έφυγε" λίγο καιρό μετά το αφεντικό του
Δεν είναι συγκινητικό;
Επίσης, ο Ρένος του είχε αφιερώσει και ένα βιβλιαράκι με κείμενα και ποιηματάκια, κάπου το'χω στη βιβλιοθήκη μου, αλλά δε μπορώ να το βρω γμτ!!
. Βέβαια ο Αποστολίδης έχει πεθάνει εδώ και κάποια χρόνια. Πρόσφατα έμαθα όμως ότι και ο Κεραυνός "έφυγε" λίγο καιρό μετά το αφεντικό του
Δεν είναι συγκινητικό;Επίσης, ο Ρένος του είχε αφιερώσει και ένα βιβλιαράκι με κείμενα και ποιηματάκια, κάπου το'χω στη βιβλιοθήκη μου, αλλά δε μπορώ να το βρω γμτ!!
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Η 3lbereth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα.
25-02-09
12:43
Αυτό που έχω προσέξει είναι το κόλλημα που έχουν με τις γάτες οι συγγραφείς, Έλληνες και ξένοι!
Έχω πετύχει διάφορες συνεντεύξεις στην TV όπου τα γατιά τους ποζάρουν μπροστά στο φακό, κυκλοφορούν με περισσό θράσος στο γραφείο τους πατώντας τα χαρτιά τους και θρονιάζονται κτητικά στην αγκαλιά τους.
Φαίνεται πως οι γάτες βοηθούν στη συγκέντρωση και είναι οι μούσες τους!

Έχω πετύχει διάφορες συνεντεύξεις στην TV όπου τα γατιά τους ποζάρουν μπροστά στο φακό, κυκλοφορούν με περισσό θράσος στο γραφείο τους πατώντας τα χαρτιά τους και θρονιάζονται κτητικά στην αγκαλιά τους.
Φαίνεται πως οι γάτες βοηθούν στη συγκέντρωση και είναι οι μούσες τους!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum