Γάτες και ηλεκτρικές σκούπες...

maria.andreou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maria.andreou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Δεν είμαι σίγουρα για το αν θα πρέπει να τοποθετηθεί εδώ το θέμα αυτό αλλά δεν βρήκα κάπου καλύτερα.

Από τη μέρα που πήρα τη γατούλα σκεφτομαι να αγοράσω ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίζω κυρίως τις τρίχες που πολύ πιθανό να πέφτουν από τη γατούλα. Σήμερα που πήγα σε μια ηλεκτραγορά μου είπε ο πωλητής πως η συνηθησμένες ηλεκτρικές σκούπες δυσκολεύονται πάρα πολύ να μαζέψουν τις τρίχες από τα ζωακαι οτι υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες σκούπες (με ειδικά βοθρτσάκια) για αυτό το σκοπό. Επιπλέον μου τόνισε ότι οι συνηθησμένες σκούπες δεν κάνουν καθόλου γι' αυτό το σκοπό!

Εσείς που έχετε μια άλφα εμπειρία με γάτες μπορείται να μου πείτε κατά πόσο ισχύει αυτό και εάν οι συνηθησμένες ηλεκτρικές σκούπες μπορούν να κάνουν εξίσου καλή δουλειά ή όχι;

Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ συνηθισμένη έχω, (απλά είναι δυνατή) και έχω και Ν γάτες, και όλα μια χαρά. Επίσης υπάρχουν ναι, και ειδικές ηλεκτρικές σκούπες για γάτες στο εμπόριο. Πολλοί εδώ έχουν, και είναι επίσης ευχαριστημένοι.:)

Δεν έχω περσικό ή άλλο μακρύτριχο, όλα μου είναι κοντότριχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω αμα σου πω με τι την εχω καταβρει δε θα με πιστευεις.....:hmm:
με τη σκουπα σουιφερ, το τι τριχα πιανει πανω στο πανακι της δε λεγεται;)η ηλεκτρικη σκουπα οσο να ναι δεν ειναι ευκολη να καθαριζεις καθε μερα, αντε να συναρμολογησεις κλπ, ενω με αυτο ξεμπερδευεις:hmm:εγω τουλαχιστον

Ναι αλλά από καναπέδες και κρεβάτια δεν είναι βολικό αυτό.
Julia, τι δύναμης είναι η σκούπα σου; 2000W καλά είναι νομίζεις;

Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με μια κανονική ηλεκτρική σκούπα στο να μαζεύει τριχούλες;;;

Ναι αλλά από καναπέδες και κρεβάτια δεν είναι βολικό αυτό.

ναι δεν ειναι, μιλαω μονο για πατωμα.
αλλα κ εμενα 2000 ειναι η ηλεκτρικη μου κ δουλευει μια χαρα:):)

1800 είναι philips η δικιά μου. Αρα λογικά τα 2000 είναι μια χαρά. Για καναπέδες κλπ, έχει ενα ειδικό χωνάκι ή μικρό βουρτσάκι όπως οι περισσότερες. Επίσης για μικρές επιφάνειες έχω και το ρολό με τις αυτοκόλλητες ταινίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back