mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
23-06-09
19:51
Λοιπόν θα ήθελα τα φώτα σας επι του θέματος.
Εκτός του οτι κρατάω τα Τουλόπουπσα μέσα στο δωμάτιό μου όλες αυτές τις μέρες για να τα προστατεύσω απο μπογιές και αναθυμιάσεις υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω κορίτσια και αγόρια φυσικά?
Εκτός του οτι κρατάω τα Τουλόπουπσα μέσα στο δωμάτιό μου όλες αυτές τις μέρες για να τα προστατεύσω απο μπογιές και αναθυμιάσεις υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω κορίτσια και αγόρια φυσικά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
24-06-09
09:36
γεια σας Μίκυ!
Εμεις δεν ειχαμε μπογιατζήδες, αλλα οταν βαψαμε το σπιτι καναμε εναλλαγές στα δωματια. Καταρχήν πηραμε αυτά τα χρωματα που είναι για παιδικά δωματια, υποαλλεργικά. Επισης βαψαμε το σπιτι καπως σταδιακα. Ας πουμε στο σαλονι-κουζίνα κρατησε το βαψιμο 1-2 μέρες και τα γατιδάκια απομονωμένα στους υπόλοιπους χώρους και μετά αφησαμε 2 μέρες με ορθανοιχτα παράθυρα και ξεκινήσαμε στους υπολοιπους χώρους..με την ιδια λογική
καλές επιτυχίες
Εμεις δεν ειχαμε μπογιατζήδες, αλλα οταν βαψαμε το σπιτι καναμε εναλλαγές στα δωματια. Καταρχήν πηραμε αυτά τα χρωματα που είναι για παιδικά δωματια, υποαλλεργικά. Επισης βαψαμε το σπιτι καπως σταδιακα. Ας πουμε στο σαλονι-κουζίνα κρατησε το βαψιμο 1-2 μέρες και τα γατιδάκια απομονωμένα στους υπόλοιπους χώρους και μετά αφησαμε 2 μέρες με ορθανοιχτα παράθυρα και ξεκινήσαμε στους υπολοιπους χώρους..με την ιδια λογική

καλές επιτυχίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
24-06-09
10:04
Εμείς δυστυχώς αγαπημένννη πράσινννη Νότα δεν έχομε περιθώριο ημερών διό και τα Τουλόπουπσα είναι ...κομάτι φυλακισμένα επι του παρόντος στο δωμάτιό μου διότι καθόλου δεν συμπαθώ στυλιστικά τις γούνινες επενδύσεις στις πόρτες και τις ντουλάπες
.
Κι εμεις τα οικολογικά χρώματα πήραμε αλλά όσο να'ναι μια....μαστούρα την φέρνει το σπίτι
και κάνει τα Τουλινια μου κατά τι πιο ...τρυφερά
Έγραψα το θεματάκι μήπως και μου λέγατε ότι έπρεπε να τα απομακρύνω εντελώς απο το σπίτι αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι οκ.
ΥΓ Χθες η Τούλλλλα ήρθε και κοιμόμασταν κοιλιά με κοιλιά
ξύπνησα κι έπαθα...σπασμούς απο τη ζαχαροδιαβητική κρίση!!!!

.Κι εμεις τα οικολογικά χρώματα πήραμε αλλά όσο να'ναι μια....μαστούρα την φέρνει το σπίτι
και κάνει τα Τουλινια μου κατά τι πιο ...τρυφερά
Έγραψα το θεματάκι μήπως και μου λέγατε ότι έπρεπε να τα απομακρύνω εντελώς απο το σπίτι αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι οκ.
ΥΓ Χθες η Τούλλλλα ήρθε και κοιμόμασταν κοιλιά με κοιλιά
ξύπνησα κι έπαθα...σπασμούς απο τη ζαχαροδιαβητική κρίση!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
24-06-09
10:10
η αληθεια ειναι, οτι αν εχεις το σπιτι λιγες μερες αγατο, θα ειναι καλυτερα, γιατι απλα θα τα εχεις ολα ορθανοιχτα κ θα στεγνωσουν γρηγοροτερα. αν μπορεις να τα αφησεις καπου 2-3 μερες καλα θα ηταν. αλλιως, οπως προειπαν τα κοριτσια, μια το ενα δωματιο, μια το αλλο. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum