Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
05-01-11
09:07
Απάντηση: Καπνίζω...ο γάτος μου??
ναι, οπως διατρεχουμε εμεις κινδυνο, ετσι διατρεχει και ο γατος (μη πω οτι ισως να ειναι χειροτερα γι' αυτον). Προσπαθησε να το κοψεις ή να μην καπνιζεις μπροστα του
ναι, οπως διατρεχουμε εμεις κινδυνο, ετσι διατρεχει και ο γατος (μη πω οτι ισως να ειναι χειροτερα γι' αυτον). Προσπαθησε να το κοψεις ή να μην καπνιζεις μπροστα του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
05-01-11
16:33
Απάντηση: Καπνίζω...ο γάτος μου??
Το κάπνισμα κάνει ντα στην υγεία μας. Το ξέρουμε όλοι όσοι καπνίζουμε. Εγώ αυτοτιμωρούμαι. Για χάρη της καπνίζω στο μπαλκόνι με ψωφόκρυο και καλά να πάθω. Η Χιονάτη κάθεται μπροστά στο τζάμι και σκάει στα γέλια με τα χάλια μου. Πολλές φορές μου νιαουρίζει και δεν ξέρω τι θέλει να μου πει. Κι όλο λέω να πάω να αγοράσω το γατολεξικό κι όλο το ξεχνάω. Μάλλον μου τα ψέλνει που δεν μπορώ να το κόψω.
Το κάπνισμα κάνει ντα στην υγεία μας. Το ξέρουμε όλοι όσοι καπνίζουμε. Εγώ αυτοτιμωρούμαι. Για χάρη της καπνίζω στο μπαλκόνι με ψωφόκρυο και καλά να πάθω. Η Χιονάτη κάθεται μπροστά στο τζάμι και σκάει στα γέλια με τα χάλια μου. Πολλές φορές μου νιαουρίζει και δεν ξέρω τι θέλει να μου πει. Κι όλο λέω να πάω να αγοράσω το γατολεξικό κι όλο το ξεχνάω. Μάλλον μου τα ψέλνει που δεν μπορώ να το κόψω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
05-01-11
22:20
Απάντηση: Γκάλοπ - Κάπνισμα
Εγω εχω διαφορακαι ζωακια!Οι γονεις μου καπνιζουν πολυ..πολυ ομως.3 πακετα την ημερα και οι δυο!Ειμαστε τρια αδελφια μες την οικογενεια μου.Και καπνιζουν στις σκαλες που δεν ειναι εξω με ενοχλει και δεν ξερω τι να κανω???
Εγω εχω διαφορακαι ζωακια!Οι γονεις μου καπνιζουν πολυ..πολυ ομως.3 πακετα την ημερα και οι δυο!Ειμαστε τρια αδελφια μες την οικογενεια μου.Και καπνιζουν στις σκαλες που δεν ειναι εξω με ενοχλει και δεν ξερω τι να κανω???
Alni
Νεοφερμένο μέλος
Η Alni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα.
05-01-11
22:48
Ενδιαφέρον θέμα. Εγώ καπνίζω στο μπαλκόνι τώρα. Στο προηγούμενο σπίτι που έμενα κάπνιζα σε ένα δωμάτιο που δεν έμπαιναν οι γάτες μου. Φοβάμαι που φοβάμαι μην πάθουν τίποτα μην το προκαλώ κιόλας ... απλά η δική μου λογική στο θέμα.
Ενδιαφέρον θέμα. Εγώ καπνίζω στο μπαλκόνι τώρα. Στο προηγούμενο σπίτι που έμενα κάπνιζα σε ένα δωμάτιο που δεν έμπαιναν οι γάτες μου. Φοβάμαι που φοβάμαι μην πάθουν τίποτα μην το προκαλώ κιόλας ... απλά η δική μου λογική στο θέμα.

brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
06-01-11
01:30
Θαυμαζω και ζηλευω (με την καλη εννοια) αυτους που καπνιζαν και το εκοψαν.
Θαυμαζω και ζηλευω (με την καλη εννοια) αυτους που καπνιζαν και το εκοψαν.
moxa15
Διάσημο μέλος
Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα.
11-01-11
23:43
"Το κάπνισμα σκοτώνει. Και αν σκοτωθείς, έχεις χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής σου"
"Το κάπνισμα σκοτώνει. Και αν σκοτωθείς, έχεις χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής σου"
01-02-13
20:18
Ωχ... Μη μου λέτε τέτοια. Είναι και μικρό σχετικά το σπίτι, καπνίζω ουσιαστικά μόνο στο γραφείο που είναι το κομπιούτερ και η μικρή είναι σχεδόν συνέχεια εδώ μέσα. Αερίζω, δηλαδή, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να αεριστεί.
Δυστυχώς, επειδή λόγω δουλειάς είμαι συνεχώς πάνω από το κομπιούτερ, δεν μπορώ να πω ότι καπνίζω και λίγο.
Δυστυχώς, επειδή λόγω δουλειάς είμαι συνεχώς πάνω από το κομπιούτερ, δεν μπορώ να πω ότι καπνίζω και λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum