Γάτες και παθητικό κάπνισμα

Απάντηση: Καπνίζω...ο γάτος μου??

ναι, οπως διατρεχουμε εμεις κινδυνο, ετσι διατρεχει και ο γατος (μη πω οτι ισως να ειναι χειροτερα γι' αυτον). Προσπαθησε να το κοψεις ή να μην καπνιζεις μπροστα του :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Καπνίζω...ο γάτος μου??

Το κάπνισμα κάνει ντα στην υγεία μας. Το ξέρουμε όλοι όσοι καπνίζουμε. Εγώ αυτοτιμωρούμαι. Για χάρη της καπνίζω στο μπαλκόνι με ψωφόκρυο και καλά να πάθω. Η Χιονάτη κάθεται μπροστά στο τζάμι και σκάει στα γέλια με τα χάλια μου. Πολλές φορές μου νιαουρίζει και δεν ξέρω τι θέλει να μου πει. Κι όλο λέω να πάω να αγοράσω το γατολεξικό κι όλο το ξεχνάω. Μάλλον μου τα ψέλνει που δεν μπορώ να το κόψω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γκάλοπ - Κάπνισμα

Εγω εχω διαφορακαι ζωακια!Οι γονεις μου καπνιζουν πολυ..πολυ ομως.3 πακετα την ημερα και οι δυο!Ειμαστε τρια αδελφια μες την οικογενεια μου.Και καπνιζουν στις σκαλες που δεν ειναι εξω με ενοχλει και δεν ξερω τι να κανω???

Ενδιαφέρον θέμα. Εγώ καπνίζω στο μπαλκόνι τώρα. Στο προηγούμενο σπίτι που έμενα κάπνιζα σε ένα δωμάτιο που δεν έμπαιναν οι γάτες μου. Φοβάμαι που φοβάμαι μην πάθουν τίποτα μην το προκαλώ κιόλας ... απλά η δική μου λογική στο θέμα.:confused:

Θαυμαζω και ζηλευω (με την καλη εννοια) αυτους που καπνιζαν και το εκοψαν.

"Το κάπνισμα σκοτώνει. Και αν σκοτωθείς, έχεις χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής σου"

Ωχ... Μη μου λέτε τέτοια. Είναι και μικρό σχετικά το σπίτι, καπνίζω ουσιαστικά μόνο στο γραφείο που είναι το κομπιούτερ και η μικρή είναι σχεδόν συνέχεια εδώ μέσα. Αερίζω, δηλαδή, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να αεριστεί.
Δυστυχώς, επειδή λόγω δουλειάς είμαι συνεχώς πάνω από το κομπιούτερ, δεν μπορώ να πω ότι καπνίζω και λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back