Γάτες vs κουνούπια και μικροσκοπικά ιπτάμενα έντομα

μουσταρδούλα

Δραστήριο μέλος

Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
γειά σας... η φίλενάδα της bailey μου έδωσε την ιδέα για ένα νέο τόπικ...ακούστε και πείτε μου τις απόψεις σας

έχει περάσει από το μυαλό σας, μήπως στον ύπνο σας η αγαπημένη σας γατίτσα ή οι αγαπημένες σας γατίτσες ξυπνώντας από κάποιο μικροσκοπικό εντομάκι, και οδηγούμενες από το ένστικτο του κυνηγού, ορμήσουν να του επιτεθούν με αποτέλεσμα τα νυχάκια τους προσγειωθούν στο πρόσωπο, κάτι απίστευτα επικίνδυνο;

η μουσταρδούλα έχει hobby την αναζήτηση μικρών ιπτάμενων υπάρξεων, και τώρα που το σκέφτομαι, που και που σκεπάζομαι όλο το πάπλωμα [δες άλλο τόπικ, το έχω ως ασπίδα γιατί τα πρώτα βράδια δεχόμουν γρατζουνοεπιθέσεις..τελικά το πάπλωμα το κατοχύρωσα] και το πρωί νιώθω ανακούφηση που δεν ήμουν αποδοχέας κάποιας τέτοιας τυχαίας συμπλοκής...

οι γάτες έχουν συναίσθηση όταν κυνηγάνε, ότι τις αγαπάς και έτσι να μην θέλουν να σε πληγώσουν κατά λάθος πάνω στον ενθουσιασμό τους;

ευχαριστώ προκαταβολικά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχχ, εγω φταιω για ολο αυτο:lol: αν και δεν αντιμετωπιζουμε τετοιο προβλημα εμεις, γιατι η δικια μου βαριεται γενικως και δεν ασχολειται με τα μικροσκοπικα εντομα, νομιζω οτι στην φαση του παιχνιδιου-κυνηγητου , μπορει οντως να μας γρατζουνισουν καταλαθος...αλλα δεν το κανουν γιατι δεν μας αγαπουν, αλλα νομιζω επειδη μας αγνοουν εκεινη της στιγμη και απορροφουνται στο παιχνιδι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χεχε.δε φτάνει που μας βάλατε σε σκέψεις, βαριέστε κι από πάνω!:lol::lol:

απλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι καμιά φορά και με αφορμή τα όνειρα της μουσταρδούλας και όλη τη γατοσυζήτηση που είχαμε, το εξέφρασα στο forum...είναι και κάτι που θα θελα να αποφύγω αν είναι δυνατό, γιατί το δικό μου το πλασματάκι τρελαίνεται να τα κυνηγάει! οπότε να ξέρω τί γίνεται....ευχαριστώ για τις σκέψεις..

περιμενουμε να απαντησουν αλλες ομοιοπαθουσες:D δεν βαριεμαι καθολου αποτι βλεπεις να απανταω :P

βαριέστε όμως να είστε ομοιοπαθείς! αλλά όντως ναι, απαντάτε στο τσακ!
αλλά να ξέρετε ότι έχετε άλλες χάρες εσείς οι πανέμορφες ξανθιές :rolleyes:

κουνουπακια δεν εχουμε, μυγες δεν εχουμε, οποτε προς το παρον κυνηγαει κανενα μυγακι φρουτων και καμια αραχνουλα. Αν δει κατι το βραδυ το ενστικτο του του λεει να κυνηγησει και συνηθως ακους το χαρακτηριστικο νιαουρισμα οταν βλεπει κατι που δεν μπορει να φτασει. Θα το κυνηγησει αλλα ως εκει. Δεν θα ορμηξει πανω μου την ωρα που κοιμαμαι για να πιασει το εντομο στον τοιχο. Ποτε δεν εχει κανει κατι τετοιο. Το μονο που εχει κανει ειναι οταν με βλεπει μισοξυπνια να πηδαει με φορα και ενθουσιασμο πανω στην κοιλια μου και οπως καταλαβαινετε ενας γατος 7.75 κιλων δεν ειναι και οτι καλυτερο (γι' αυτο κανουμε κοιλιακους για να αντεχουμε στις επιθεσεις του) :lol:

To εχω σκεφτει κι εγω,δεν κυνηγαει ακομη τιποτα περα απο παιχνιδια μα οταν ξαπλωνω αρχιζει να παιζει γυρω μου και λεω εχει γουστο πανω στο χοροπηδητο της να καταληξει στο προσωπο μου!:blink:

ούτε κι εδώ έχει κάνει καμιά επίθεση προς το παρόν... απλά είναι ανήσυχη με τα κουνουπάκια και με κάνει αυτό να αναρωτιέμαι... ίσως και η απειρία μου στις γάτες, μου βάζει τέτοιους λογισμούς.... έτσι σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας, για να μου πείτε τις γνώμες σας....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back