μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
έχει περάσει από το μυαλό σας, μήπως στον ύπνο σας η αγαπημένη σας γατίτσα ή οι αγαπημένες σας γατίτσες ξυπνώντας από κάποιο μικροσκοπικό εντομάκι, και οδηγούμενες από το ένστικτο του κυνηγού, ορμήσουν να του επιτεθούν με αποτέλεσμα τα νυχάκια τους προσγειωθούν στο πρόσωπο, κάτι απίστευτα επικίνδυνο;
η μουσταρδούλα έχει hobby την αναζήτηση μικρών ιπτάμενων υπάρξεων, και τώρα που το σκέφτομαι, που και που σκεπάζομαι όλο το πάπλωμα [δες άλλο τόπικ, το έχω ως ασπίδα γιατί τα πρώτα βράδια δεχόμουν γρατζουνοεπιθέσεις..τελικά το πάπλωμα το κατοχύρωσα] και το πρωί νιώθω ανακούφηση που δεν ήμουν αποδοχέας κάποιας τέτοιας τυχαίας συμπλοκής...
οι γάτες έχουν συναίσθηση όταν κυνηγάνε, ότι τις αγαπάς και έτσι να μην θέλουν να σε πληγώσουν κατά λάθος πάνω στον ενθουσιασμό τους;
ευχαριστώ προκαταβολικά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν και δεν αντιμετωπιζουμε τετοιο προβλημα εμεις, γιατι η δικια μου βαριεται γενικως και δεν ασχολειται με τα μικροσκοπικα εντομα, νομιζω οτι στην φαση του παιχνιδιου-κυνηγητου , μπορει οντως να μας γρατζουνισουν καταλαθος...αλλα δεν το κανουν γιατι δεν μας αγαπουν, αλλα νομιζω επειδη μας αγνοουν εκεινη της στιγμη και απορροφουνται στο παιχνιδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

απλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι καμιά φορά και με αφορμή τα όνειρα της μουσταρδούλας και όλη τη γατοσυζήτηση που είχαμε, το εξέφρασα στο forum...είναι και κάτι που θα θελα να αποφύγω αν είναι δυνατό, γιατί το δικό μου το πλασματάκι τρελαίνεται να τα κυνηγάει! οπότε να ξέρω τί γίνεται....ευχαριστώ για τις σκέψεις..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν βαριεμαι καθολου αποτι βλεπεις να απανταω 
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αλλά να ξέρετε ότι έχετε άλλες χάρες εσείς οι πανέμορφες ξανθιές

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum