zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=TZ86...pot.com/2008/04/blog-post_9619.html+%CE%BC%CE
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

πολύ προικισμένο γατόνι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτη η γατα ειναι ιδια η μαργαριτα μου αλλα η δικια μου δεν εχει μουσικο αυτι![]()
Η γάτα μου η Ασπασία (τη χάσαμε 15 χρονών πρόπερσι
) είχε φοβερό μουσικό αυτί. Όταν άκουγε μινόρε συγχορδία στην κιθάρα κλαψούριζε. Στις ματζόρε ήταν μια χαρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εμενα κ οι τρεις δεν εχουν μουσικο αυτι.Η γάτα μου η Ασπασία (τη χάσαμε 15 χρονών πρόπερσι) είχε φοβερό μουσικό αυτί. Όταν άκουγε μινόρε συγχορδία στην κιθάρα κλαψούριζε. Στις ματζόρε ήταν μια χαρά.
εχω ομως καταλαβει οτι δεν τους αρεσουν οι prodigy. μολις ακουνε φευγουν τρεχοντας.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως το άλλο τους αυτί να είναι μουσικόεμενα κ οι τρεις δεν εχουν μουσικο αυτι.
εχω ομως καταλαβει οτι δεν τους αρεσουν οι prodigy. μολις ακουνε φευγουν τρεχοντας.![]()

prodigy; ακούς prodigy
κ δεν τους αρέσει;
μήπως θέλουν Ροκ;
vickymoon
Διάσημο μέλος
το αλλο τους αυτι το μονο που ακουει ειναι οι κροκετεςΊσως το άλλο τους αυτί να είναι μουσικό
prodigy; ακούς prodigyκ δεν τους αρέσει;
μήπως θέλουν Ροκ;
![]()

ουτε ροκ θελουν τα γουμαρογατα. ουτε progressive

προτειμουν κατι σε μαλαμα σε εντεχνο δλδ.
επισης τους αρεσουν οι abba ειναι καρεκλοβιες γατες.

α ξεχασα τους αρεσει κ η disco.αντιπαθουν κ το hip hop (φευγουν επισης τρεχοντας)
μισουν τους cypress hill

ντρεπομαι

για τα γατια μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum