Γάτος...Μπετόβεν!!!

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Τέλειο:lol::lol::lol: πολύ προικισμένο γατόνι :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτη η γατα ειναι ιδια η μαργαριτα μου αλλα η δικια μου δεν εχει μουσικο αυτι:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλό βίντεο! Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρω να κάνω την Ηλέκτρα μας να ασχοληθεί με την ηλεκτρική κιθάρα....

αυτη η γατα ειναι ιδια η μαργαριτα μου αλλα η δικια μου δεν εχει μουσικο αυτι:(

Η γάτα μου η Ασπασία (τη χάσαμε 15 χρονών πρόπερσι:() είχε φοβερό μουσικό αυτί. Όταν άκουγε μινόρε συγχορδία στην κιθάρα κλαψούριζε. Στις ματζόρε ήταν μια χαρά.

Η γάτα μου η Ασπασία (τη χάσαμε 15 χρονών πρόπερσι:() είχε φοβερό μουσικό αυτί. Όταν άκουγε μινόρε συγχορδία στην κιθάρα κλαψούριζε. Στις ματζόρε ήταν μια χαρά.
εμενα κ οι τρεις δεν εχουν μουσικο αυτι.
εχω ομως καταλαβει οτι δεν τους αρεσουν οι prodigy. μολις ακουνε φευγουν τρεχοντας.:lol::lol:

εμενα κ οι τρεις δεν εχουν μουσικο αυτι.
εχω ομως καταλαβει οτι δεν τους αρεσουν οι prodigy. μολις ακουνε φευγουν τρεχοντας.:lol::lol:
Ίσως το άλλο τους αυτί να είναι μουσικό:hmm::P
prodigy; ακούς prodigy:up: κ δεν τους αρέσει;:mad: μήπως θέλουν Ροκ;:rolleyes:

Ίσως το άλλο τους αυτί να είναι μουσικό:hmm::P
prodigy; ακούς prodigy:up: κ δεν τους αρέσει;:mad: μήπως θέλουν Ροκ;:rolleyes:
το αλλο τους αυτι το μονο που ακουει ειναι οι κροκετες:lol::lol:
ουτε ροκ θελουν τα γουμαρογατα. ουτε progressive:up:
προτειμουν κατι σε μαλαμα σε εντεχνο δλδ.
επισης τους αρεσουν οι abba ειναι καρεκλοβιες γατες.:lol::lol: α ξεχασα τους αρεσει κ η disco.
αντιπαθουν κ το hip hop (φευγουν επισης τρεχοντας)
μισουν τους cypress hill:/:
ντρεπομαι :redface::redface: για τα γατια μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back