Γάτος με αστάθεια στο βάδισμα

Romeo1

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Καλησπέρα σας....
έχω ένα γάτο 6 ετών, αρσενικό....!!!
Ενώ σήμερα το πρωί ήταν φυσιολογικός , ξαφνικά νωρίς το μεσημέρι έκανε μια φορά εμετό....!!!
Εκτός αυτού....και εδώ είναι το πιο ανησυχητικό, σέρνει το πίσω μέρος του σώματος ή τις περισσότερες φορές περπατάει λοξά, πάλι το πίσω μέρος....!!!
Η συμπεριφορά του είναι σχετικά καλή,...δηλαδή δέχεται χαδάκια , αλλά δεν παίζει και είναι ξαπλωμένος όλη την ώρα....!!!
Δεν έχει φάει ή πιει νεράκι, ούτε έχει ενεργηθεί από το πρωί.....και εμετό δεν ξανά έκανε.
Να πληροφορήσω ότι είναι μόνιμα μέσα στο σπίτι και δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει σκαρφαλώσει ή χτυπήσει κάπου.
Το απόγευμα τον πήγαμε στην γιατρό ,αλλά με μια απλή ψιλάφιση δεν μπόρεσε να καταλάβει τίποτα.Της ήταν λίγο δύσκολο να βγάλει κάποιο συμπέρασμα, διότι δεν περπάτησε ο Romeo καθόλου , ώστε να δει τι εννοούσα με την περιγραφή μου,ότι έσερνε ή πήγαινε λοξά το πίσω μέρος του σώματος του....!!!
Αφήστε που ήταν και φοβισμένος με αποτέλεσμα να είναι επιθετικός και να δυσκολεύει την εξέτασή.....!!!
Μας είπε ότι ίσως να είναι κολικός και μας σύστησε να μην φάει και πιει και αν αύριο είναι ακόμη έτσι να τον πάμε και πάλι , για περισσότερες εξετάσεις.
Εχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ????
Λέτε να είναι κολικός και αν ναι από που προκλήθηκε και πως αντιμετωπίζεται ????
Τα φώτα σας ,γιατί είμαι πολύ ανήσυχη ....!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ιφιγένεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι να έχει ???? Τα φώτα σας....

Γράψε και στο γιατρό του φόρουμ
αυτός είναι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσει
εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
Εύχομαι να είναι όλα καλά με τον Ρομέο σου και περαστικά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίκυ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Επειδή όπως βλέπεις είμαι νέο μέλλος , μήπως μπορείς να μου υποδείξεις πως να τον ρωτήσω. :redface:
Υπάρχει εννοώ ειδική κατηγορία ?

Να ενημερώσω εν το μεταξύ ότι από χτες το μεσημέρι είναι πολύ καλύτερα και τον παρακολουθούμε συνέχεια....!!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back