Γάτος φωνάζει το όνομά του όποτε αισθάνεται φόβο!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ένας άντρας από την Κίνα υποστηρίζει πως ο γάτος του μπορεί και προφέρει το όνομα του. Ο κύριος Sun, από το Beijing, δηλώνει πως ο δυο ετών γάτος του, Agui, φωνάζει το όνομα του κάθε φορά που φοβάται!

«Πριν λίγο καιρό την ώρα που τον έκανα μπάνιο, να υπενθυμίσω πως φοβάται το νερό, άρχισε να νιαουρίζει όμως μετά από ορισμένα λεπτά τον άκουσα καθαρά να φωνάζει Agui,» είπε ο κύριος Sun.

Έκτοτε, σύμφωνα με τον κύριο Sun, ο Agui φωνάζει το όνομα του όποτε αισθάνεται φόβο!

Η κτηνιατρική κλινική, Fangzhuang Pet Hospital, βιντεοσκόπησε τον Agui, κατά την διάρκεια που το αφεντικό του προσπάθησε να του «κάνει» μπάνιο.

«Ακούγοντας συνέχεια το όνομα του και όταν βρίσκεται σε κατάσταση στρες ο γάτος προσπαθεί να φωνάξει «Agui» δηλώνοντας τον φόβο του,» είπε ο εκπρόσωπος της κτηνιατρικής κλινικής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο...:confused: Έτσι κι αλλιώς όμως το Agui δεν είναι πολύ μακριά από το γκγγγ...(ή κάπως έτσι) που κάνουν τα γατάκια όταν φοβούνται ή νευριάζουν...
Άντε τώρα η Σαρδέλα πχ. ή ο Gandalf να πουν το όνομά τους...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το να καταφέρουν το δικό μου, δύσκολο το βλέπω πάντως.......

Εμένα θα με έβλεπα να τρομάζω !!! Με φοβίζουν αυτά . Ευτυχώς που το γάτο μου το λένε Νααμάν και δε θα μπορεί να το προφέρει ποτέ...

Φαντάσου τι ζόρι τραβάει αυτός ο εγκέφαλος που προσπαθεί ακόμα και ανθρώπινα να μιλήσει για να εξηγήσει.

Ε σιγα και εμενα ο γατος μου φωναζει το ονομα του συνεχεια!!!Αλλα τον λενε νιαου....:P

Ο Μαντού λέει καθαρώτατα "μπαμπά", ίδια με εκείνο το γατούλη που έλεγε "μαμά", όχι μπα, μπα, αλλά "μπαμπά", προς μεγάλη ικανοποίηση του καλού που επιτέλους άκουσε να τον λέει "μπαμπά" και ένα σερνικό. Μόλις τον κεντράρουμε πότε το κάνει θα στείλω βιντεάκι. Και μόλις μάθω να στέλνω βίντεο....:redface: :lol: :redface: :rolleyes:

και οδικος μου λεει "μαμα" αλλα ακομη δεν εχω καταφερει να τον γραψω γιατι το λεει σε ανυποπτες στιγμες....:D

:lol::lol:΄΄Ασπρη πέτρα ξέξασπρη΄΄ λέει ομως; δεν λεει.

:lol::lol:΄΄Ασπρη πέτρα ξέξασπρη΄΄ λέει ομως; δεν λεει.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μη με κάνετε μωρέ να γελώ πονάει το καρούμπαλο:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back