maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
01-10-08
18:47
Παιδιά 
Εδώ η ευθύνες εκει οι ευθύνες, που ναι οι ευθύνες ? Τον Παππά παίζουμε ?
Αντε και τις βρήκαμε ποιανου είναι οι ευθύνες ! Κι εγώ σου λέω είναι του Δημάρχου. Αλλα με το να το λέω, δεν αλλάζει κάτι. Ετσι κι εγώ, πάω μια μέρα στο Δημαρχείο για να πω του ΠΑΠΑΡΑ οτι ο τόπος βρωμάει απ τις αποχετέυσεις και μου λέει η παρατρεχάμενη του "Περιμένουμε να βρέξει"
Την δεύτερη φορά, έστειλα γράμμα για να ρωτήσω για δημοτική ενίσχυση του "Συλλόγου φίλων ζώων Χαλανδρίου" και τους γράφω κι ολας Περιμένω Απάντηση!
Το αποτέλεσμα?
Εβρεξε και καθαρισαν οι αποχετευσεις, και ο σύλλογος, περιμενει λεφτα "οτι εχετε ευχαριστηση" απο τον κουμπαρα του κτηνιατρου μας.
..................
Ετσι λοιπον κι εγώ, μιας και είμαι γραμμένη στα ... τους, αναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ρίχνω κανα λεφτό στον κουμπαρα, κανω λίγο εθελοντισμό, και μαζευω ζώα....με οτι συνεπαγεται αυτό....
ΑΥΤΑ.........Ηθικό Δίδαγμα: Αναληψη ευθυνων σε προσωπικό επίπεδο, ή με ομοιδεάτες σου...(οπου μπορείς)
ή....Κατσε στ'αυγα σου και βριζε τους αχρηστους των διοικησεων
ή....
ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
Το τελευταιο είναι black ή ΒΛΑΚ humor.

Αντε και τις βρήκαμε ποιανου είναι οι ευθύνες ! Κι εγώ σου λέω είναι του Δημάρχου. Αλλα με το να το λέω, δεν αλλάζει κάτι. Ετσι κι εγώ, πάω μια μέρα στο Δημαρχείο για να πω του ΠΑΠΑΡΑ οτι ο τόπος βρωμάει απ τις αποχετέυσεις και μου λέει η παρατρεχάμενη του "Περιμένουμε να βρέξει"

Την δεύτερη φορά, έστειλα γράμμα για να ρωτήσω για δημοτική ενίσχυση του "Συλλόγου φίλων ζώων Χαλανδρίου" και τους γράφω κι ολας Περιμένω Απάντηση!
Το αποτέλεσμα?
Εβρεξε και καθαρισαν οι αποχετευσεις, και ο σύλλογος, περιμενει λεφτα "οτι εχετε ευχαριστηση" απο τον κουμπαρα του κτηνιατρου μας.

..................
Ετσι λοιπον κι εγώ, μιας και είμαι γραμμένη στα ... τους, αναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ρίχνω κανα λεφτό στον κουμπαρα, κανω λίγο εθελοντισμό, και μαζευω ζώα....με οτι συνεπαγεται αυτό....
ΑΥΤΑ.........Ηθικό Δίδαγμα: Αναληψη ευθυνων σε προσωπικό επίπεδο, ή με ομοιδεάτες σου...(οπου μπορείς)
ή....
ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα.
01-10-08
18:58
Παιδιά
Το αποτέλεσμα?
..................
ή....
ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
BWAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!!!

Μαρουλάκι με έστειλες!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....Έχω διαλυθεί στο γέλιο! Τα πράγματα ως έχουν αλλά με άφθονες κωμικές πινελιές!!!! Εύγε!!! χαχαχαχαχαχαχα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
02-10-08
09:47
παρομοιο θεμα με καποιο αλλο και ελεγα τι μου θυμιζει????/παιδια ολοι εχουμε ευθυνες και το κρατος που δεν μεριμνει για τα αδεσποτα αλλα και οι ιδιωτες που πρεπει να σκεφτονται πριν ''αναπαραγουν''την γατουλα τους...εξω απο το σπιτι της μανας μου εχει τουλαχιστον 8 μικρακια...και καθε μερα ολο και εμφανιζονται κ αλλα..εξω απο το σπιτι μου αλλη γατα γκαστρωμενη..πηγα να την πιασω να την παω στο κτηνιατρο αλλα δυστυχως δεν καθεται..γινεται πανικος..και γω αναπαραγω καναρινια και παπαγαλακια αλλα πριν ψαχνω που θα τα δωσω και ποσα θα κρατησω εγω..τπτ δεν πρεπει να γινεται ανευθυνα..ολοι πρεπει να καταλαβαινουμε τις ευθυνες οταν περνουμε ή αναπαραγουμε ενα ζωο ..(και αυτο αναφερεται στις αρχικες σελιδες του θεματος.).:απο τη στιγμη που το ζωο γεννιεται ή μεγαλωνει σε σπιτι θεωρειται οικοσιτο και δεν επιβιωνει στο ''φυσικο περιβαλλον ''οπως διαβασα...

staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
02-10-08
10:07
Μωρέ μια χαρά θα μου φαινόταν. Εδω μας τα παίρνουν και μάλιστα πολύ περισσότερα και τα τσεπώνουν μερικά λαμόγια... Μακάρι να τα δίναμε κ να ξέραμε πως θα πιάσουν τόπο τα χρήματά μας.ΟΚ λοιπόν, πώς θα σου φαινόταν να πλήρωνες φόρο 40% επί του εισοδήματός σου, όπως κάνουν ας πούμε οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών, για να υπάρχει κρατική μέριμνα για τα αδέσποτα, δωρεάν σπίτια για τους αστέγους, κρατική περίθαλψη και όλα τα υπόλοιπα;
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να απαλλάξω το κράτος από τις ευθύνες του, απλώς μου τη δίνει η νοοτροπία "τα θέλω στο πιάτο, αλλά δε δίνω τίποτα".

Συμφωνώ απολύτως με τη ΝικολέταΑλίκη μου, εγώ πολύ ευχαρίστως θα τα έδινα, αν και θεωρώ ότι ήδη μας τα παίρνουν, αρκεί να πήγαιναν εκεί που πρέπει και όχι στις τσέπες τους!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
02-10-08
10:25
Οχι Κατερίνα μου...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ....γιατί πολλοί έχουν την άποψη ότι όποιος "πουλάει" τα τσεπώνει....στην ουσία τα έξοδά του βγάζει....θα μπορούσα να λέω: "τα χαρίζω αλλά αναλαμβάνεις τα έξοδά του" τα ίδια θα πλήρωνε .![]()
Νικολέτα μου ακριβώς την ίδια άποψη έχω κι εγώ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum