gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Στείρωση ήταν προγραμματισμένη για τέλος αυγούστου. Μας πρόλαβε η ρουφιάνα! Αποφάσισα να μην την στειρώσω αφού είχε ήδη μείνει έγκυος κι έτσι προχτές 18/09/2012 γέννησε 4 πανέμορφα και υγειέστατα γατάκια. Ήμουν μπροστά σε όλη την διαδικασία, αγχώθηκα αρκετά μπορώ να σας πώ αλλά τέλος καλό όλα καλά! Η Σέβη το κουνάει απο το σπιτάκι της, τα γατούνια δεν ξεκολλάνε απο πάνω της και είναι πολύ ήρεμη όταν τα πλησιάζω. Δεν αναστατώνεται καθόλου. Παρόλαυτα δεν την ενοχλώ και πολύ, μόνο το φαγητό της και το νεράκι της. Δεν θέλω να την στρεσάρω και την αφήνω να απολαύσει τα γατσούνια της. Σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Και τη στοργική και τρυφερή μητέρα και τα πανέμορφα μικρά της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

lili.
Δραστήριο μέλος
))))) να σου ζησουν μεσα απο την καρδια μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για το μικρούλι που δυσκολεύεται, νομίζω δεν πρέπει ν'ανησυχείς ιδιαίτερα, απλά να το παρακολουθείς..Πιστεύω(και με τη βοήθεια της μαμάς του), θα τον βρει το δρόμο του κι αυτό το μικρουλίνι, όπως τα αδερφάκια του

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Bonjovicat
Νεοφερμένο μέλος

gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Έχω κι άλλες απορίες. Διάβασα στον οδηγό για τα νεογέννητα οτι τα γατάκια μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες πρέπει να τρώνε τροφή. Τι εννοεί? Κροκέτες???? Πως θα τις φάνε? Αυτά είναι μικροσκοπικά και ίσα που ανοίγουν το στόμα! Μήπως εννοεί κονσέρβα kitten?
Επίσης αναφέρει οτι πρέπει να ουρούν και να αφοδεύουν με την βοήθεια της μαμάς τους. Την γατούλα την έχω δεί που τα γλείφει στην περιοχή τους αλλά δεν έχω παρατηρήσει σημάδια απο ούρα ή κόπρανα.
Ευχαριστώ!
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ορφανά γατάκια και πως να τα μεγαλώσετε!
Απ΄εκεί και πέρα 2 εβδομάδων νομίζω ότι είναι πολύ μικρά για να φάνε ξηρά τροφή. Νομίζω ότι ο απογαλακτισμός αρχίζει όταν τα μικρά είναι 3-4 εβδομάδων. Καλύτερα να μιλήσεις με ένα κτηνίατρο, ο οποίος θα είναι σε θέση να σου λύσει όλες σου τις απορίες
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

anna 21
Δραστήριο μέλος
μην ανησυχεις καθολου για τα ουρα και τα κακα τα τρωει η μαμα γατα μολις τα κανουν (αφου τα γλειψει) και οντως στη φωλια δε βλεπεις ιχνος. ξερει τη δουλεια της!

αν θυμαμαι καλα γεμιζεις το μετρητη τη σκονης (χωρις να προεξεχει σκονη) και το βαζεις σε 20 ml νερου συμφωνα με το μπιμπερο (δλδ ολο σχεδον)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool