Γέννησε!

Ψιψίνος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Επιτέλους!

Η γατούλα μου στο χωριό ΓΕΝΝΗΣΕ 3 γατάκια, 2 "παρδαλά" (έτσι τα λέει η γιαγιά μου) και 1 κάτασπρο! Είμαι ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ και θέλω να μοιραστώ φυσικά με εσάς τη χαρά μου.

Πείτε μου σα παρακαλώ, μετά από πόσες εβδομάδες-μήνες μπορώ να πάρω το γατάκι από τη μητέρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τα χαίρεστε!!! Όταν παει τριών μηνών πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ηλικία! Να έχει απογαλακτιστεί και να έχει πάρει μέσω της μαμάς του όλα τα απαραίτητα αντισώματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από 2 μηνών μπορείς να το πάρεις...είναι μια καλη ηλικία.

τριών μηνών πιστεύω

Από 2 μηνών

:lol::lol::lol::lol:

Σε μπερδέψαμε εεεεε;;;;;
Όπως κατάλαβες μεταξύ 2 - 3 μηνών μπορείς να τα πάρεις!!!:up:

Ψιψίνο, συγχαρητήρια για τη γέννα. Εισαι νομίζω αρκετό καιρό στο φόρουμ ώστε να ξέρεις ότι οι λατινικοί χαρακτήρες δεν επιτρέπονται.

Ψιψίνο, συγχαρητήρια για τη γέννα. Εισαι νομίζω αρκετό καιρό στο φόρουμ ώστε να ξέρεις ότι οι λατινικοί χαρακτήρες δεν επιτρέπονται.
ε μάλλον πάνω στη χαρά του θα το ξέχασε:P!!να σου ζήσουν τα μικρά!ότι καλύτερο όταν έρχονται μωρά στην οικογένεια!!

Αντε και καλες στειρωσεις μετα... εχεις ολοκληρο χωριο να κανονισεις θα τρεχεις και δε θα φτανεις:P

Αχ σας ευχαριστώ όλους.. Ζητώ συγνώμη για τα greekenglish.
Οκ μέσα σε 2-3 μήνες κατάλαβα στους 2,5 μήνες θα πάω στο χωριό μου και θα φέρω το γατάκι σπίτι… Δεν μπορώ να περιμένω 2 μήνες δηλαδή τον Ιούνιο θα το πάρω ααα δεν μπορώ να περιμένω:):D :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back