Γατάκια και μούχλα

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Η απορία μου θα εξηγησει τον τίτλο.... :) . Πηγα στην υπόγεια αποθήκη του διαμερίσματός μου και ανακάλυψα πως είχαν μπει νερά πό κάπου :( :mad: . Ενα σωρό πράγματα χαλασαν :mad: :( . Τα παπούτσια μου που τα είχα σε μεγάλες τσάντες σκουπιδιών, επέζησαν αλλά η τσάντα είχε μούχλα από την υγρασία. Τα εφερα λοιπόν πάνω και τα ακούμπησα στη βεράντα μέχρι να δω τι γίνεται. Και τα δύο γατάκια έκαναν σαν παλαβά.... :hmm: :hmm: . Μύριζαν, έγλυφαν, δάγκωναν τη τσάντα :hmm: :hmm: . Τελικά τα εκλεισα μέσα γιατί δεν νομίζω πως κάνει να τρώνε μούχλα..... Αλλά γιατί τέτοια αντίδραση, ξέρει κανείς? απλά με εντιπωσίασε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκαμε κάτι μπιχλομαυράκια κάτω από το στόμα της μεγάλης και μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι η κουρτίνα του μπάνιου έχει μουχλιάσει κάτω-κάτω και η σκασμένη μπαίνει στη μπανιέρα και τη γλείφει :eek:
Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό για το ότι έχει αλλάξει λίγο η συμπεριφορά της επίσης; Κάπως πιο άκεφη μου φαινεται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκαμε κάτι μπιχλομαυράκια κάτω από το στόμα της μεγάλης και μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι η κουρτίνα του μπάνιου έχει μουχλιάσει κάτω-κάτω και η σκασμένη μπαίνει στη μπανιέρα και τη γλείφει :eek:
Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό για το ότι έχει αλλάξει λίγο η συμπεριφορά της επίσης; Κάπως πιο άκεφη μου φαινεται..

Μούχλα=μύκητες.

Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Πλύνε καλά την κουρτίνα και κλείνε την πόρτα του μπάνιου να μην έχει πρόσβαση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, δεν το συζητάω, θα βάλω καινούργια, ήδη αγόρασα.
Θα πάθει κάτι;

Καλέ, δεν το συζητάω, θα βάλω καινούργια, ήδη αγόρασα.
Θα πάθει κάτι;
Δεν το γνωρίζω αυτό. Καλό είναι αν δεις ότι και αύριο είναι κακόκεφη,να πάρεις ένα τηλ τον κτηνίατρο σας και να τον ρωτήσεις.
Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα!

εντιτ. Μπορεί να χρειαστεί χάπι για ενδοπαράσιτα απλά,έστω και προληπτικά!

Της είχα δώσει πριν ένα μήνα μάξιμουμ.
Ευχαριστώ, θα την παρακολουθήσω

Της είχα δώσει πριν ένα μήνα μάξιμουμ.
Ευχαριστώ, θα την παρακολουθήσω

Όχι,εννοώ ότι ίσως χρειαστεί αποπαρασίτωση αφού εντοπίσατε ότι τελευταία γλύφει την μούχλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back