sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Ο sousou+tebelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 70 μηνύματα.
11-02-09
23:49
Πριν λιγες μερες ενω ταιζα τα ψαρια μου επεσε λιγη τροφη κατω....τα γατουλινια μου χωρις να χασουν ευκαιρια την εφαγαν σαν τρελα !!!!!!!!απο τοτε κ υστερα καθε φορα που βλεπουν οτι παω προς το ενυδρειο κανουν σαν παλαβα για να τους δωσω λιγη τροφη απο τα ψαρια να φανε....μπορει να παθουν τπτ ή ειναι ακινδυνη κ μπορω να τους δινω?ξερετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
12-02-09
00:02
δε νομιζω να ειναι επικινδυνη γιατι μαλλον προκειται για αλεσμενα ψαρια ή κατι παρομοιο. Παντως καλο θα ηταν να μη τους δινεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
13-02-09
11:14
Δεν ξέρω αν κάνει κακό αλλά καλό θα ήταν να μην τους δίνεις γιατί θα κάνουν εμετό και ίσως πάθουν δηλιτηρίαση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum