Γατάκια και τροφή ψαριών

sousou+tebelis

Νεοφερμένο μέλος

Ο sousou+tebelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Πριν λιγες μερες ενω ταιζα τα ψαρια μου επεσε λιγη τροφη κατω....τα γατουλινια μου χωρις να χασουν ευκαιρια την εφαγαν σαν τρελα !!!!!!!!απο τοτε κ υστερα καθε φορα που βλεπουν οτι παω προς το ενυδρειο κανουν σαν παλαβα για να τους δωσω λιγη τροφη απο τα ψαρια να φανε....μπορει να παθουν τπτ ή ειναι ακινδυνη κ μπορω να τους δινω?ξερετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε νομιζω να ειναι επικινδυνη γιατι μαλλον προκειται για αλεσμενα ψαρια ή κατι παρομοιο. Παντως καλο θα ηταν να μη τους δινεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν κάνει κακό αλλά καλό θα ήταν να μην τους δίνεις γιατί θα κάνουν εμετό και ίσως πάθουν δηλιτηρίαση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back