Γατάκια νεογέννητα

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Θελησα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια που ειχα τον τελευταιο καιρο με το πατουνι ειμαι σιγουρη οτι θα σας φανουν χρησιμα αυτα που εζησα μεχρι να μπορεσει να αυτονομηθει το πατουνι κ να τρωει μονο του!!!!!!!
Πριν κανα μηνα μπηκε στην ζωη μας ενα πλασματακι σε τοσο μικρη ηλικια που ηταν ευθραυστο κ πολυ πολυ ευαισθητο!!!!Χρειαζοταν ζεστασια γαλα κ πολυπολυ υπνο!
Τo πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να το ακουμπησω στην αριστερη πλευρα του στηθους μου για να ακουει τους χτυπους της καρδιας μου ωστε να ηρεμισει κ να σταματησει να κλαιει.Οταν ηρεμισε το σκουμπησα απαλα στο κρεββατι του ζυλιτο μιασ κ ειναι το πιο ζεστο μεσα στο σπιτι σημειο.ΗΤαν κυριακη κ τα πετ σοπ ηταν κλειστα επρεπε να το ταισω γιατι σε λιγο θα ξυπναγε κ θα χαλαγε το κοσμο παλι απο της φωνεσ του.
Ζεστανα νερο κ εβαλα μεσα γαλα εβαπορε ομως με της συμβουλες της κτηνιατρου μια δοση γαλα εβαπορε 4 δοσεις νερο οχι ομως καυτο κ τοσο πολυ νερο για να μην το πιασει κοψιμο το ερημο εφτανε η ταλαιπωρια του μεχρι εκεινη την ωρα , δεν ειχα μπιμπερο τα ειχα δωσει βρηκα την συρριγα που εδινα στο ζυλιτο τησ βιταμινες του.μολις πηρε χαμπαρι οτι ηταν γαλα το ηπιε σαν τρελλο 4 συρριγγες γεματες το μωρο μου πεινουσε πολυ.
Την δευτερα το πρωι πηγαμε στην γιατρο μας η οποια μου ειπε να προσεχω κ να μην στεναχωρηθω γιατι μπορει κ να μην τα καταφερει να ζησει.Δεν το εβαλα κατω μου εγραψε το γαλα κ πηγα κ το πηρα απο ενα πετσοπ Επρεπε να την ταιζω καθε 2-3ωρες αναλογα με την ορεξη της κ επινε οσο ηθελε εκεινη το καθε ταισμα επερνε κ μια ωρα γιατι κοιμοταν ενδιαμεσα που θυλαζε το μπιμπερο.
Μετα αφου ετρωγε την χαιδευα απαλα μεχρι που μου γυριζε τουμπα απο μονη της κ μου εδειχνε την κοιλια της,αρχιζαμε το χαιδεμα στην κοιλια για να χωνεψουμε το φαγητοτης χαιδευα απαλα το πιπι της κ εκεινη κατουραγε :lol: :lol: :lol: :lol:
Μεχρι κ την μισελ κατουρισε μια φορα!Εκανα κ τον ποπο της αρχιζε να χουρχουριζει τρελλα!Οταν εκανε τσισακια παντα την σκοπιζα κ την επλενα με μωρομαντηλο για να ειναι καθαρη κ μυρωδατη.Για να κανει τα κακακια της επρεπε να της χαιδευω τον ποπο της πολυ ωρα για να ενεργηθει πολλες φορες ξεχναγα να παρω χαρτοβαμβακα μαζι μου κ με εκανε χαλια:sick: :mpliaks: αυτο το χαιδεμε μου επερνε κ ενα μισαωρο να σας πω:cool: :cool:
Ε!!!!!!!Αφου τρωγαμε ηταν η ωρα του υπνου ειχα μια χαρτοκουτα απο κατι πιπεριες που μας φερνουν στην δουλλεια ειναι γεματη τρυπες κ εχει κ καπακι.Την ειχα γεμισει μεσα με 3 κουβερτες παιδικες φλιςαυτες ηταν απο τους γατους μου της χρησημοποιουμε το χειμωνα.Τα νεογεννητα γατια θελουν ζεστασια παρα πολυ κ ας γεννηθηκαν μεσα στο καλοκαιριΑυτο το καταλαβα οταν το πατουνι αρχισε κ κρυβοταν μεσα στις κουβερτες!!!!!!!Εκτος ομως; απο της κουβερτες του ειχα μεσα κ χαρτοβαμβακα γιατι κατουρουσε κ κατα την διαρκεια του υπνου τηςΚ προς θεου μακρια παο τα ρευματα αερα αρρωσταινουν πανευκολα τα μωρα!κ το κλιματιστικο ενα μηνα εσκαγα αποι την ζεστη:redface: :redface: :redface:
Αυτα εκανα για ναμεγαλωσει το πατουνι τωρα που ειναι μεγαλο λακταραω της στιγμες που ηταν πολυ μωρο δαγκωνει το ατιμο :lol: :lol: :lol: :lol: χαχαχαχα
Ελπιζω να σας βοηθησε ηπεριγραφη μας κ να σας φανει χρησιμη πως να μεγαλωσετε ενα νεογεννητο γατακι!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η φροντιδα και η αγαπη σου για το Πατουνη ειναι που καταφεραν να το μεγαλωσουν σωο και αβλαβη!! :up: Μπραβο Ladycat! Ειναι πολυ τυχερο το Πατουνι!!!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως μετά απο το περιστατικό αυτό το αποκαλώ Κατρουλίνι, όχι Πατούνι :P :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back