marzep
Δραστήριο μέλος

!!Και που να δουν οτι και αυριο εχει επαναληψη του αγωνα ,με μια μικρη ισοπαλια εστω,θα κανουν πικετοφορια και παω στοιχημα οτι τη δαγκωνια την εχω σιγουρη
.Θα δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση και βεβαιως βεβαιως καθε γνωμη και ιδεα ειναι ευπροσδεκτες
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ειχα δει μια εκπομπη στο animal και δεν το συνιστουσαν,μπορουν ευκολα να πιαστουν απο καπου που δεν παει το μυαλο σου και.....να πνιγουν.Φοβερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Νεκταρια μου δεν θα επιμεινω πολυ,αλλα και με την εκθεση μπροστα θα ηθελα να ειμαι και πιο σιγουρη.Βεβαια μεχρι τοτε θα εχουμε βαλει και τσιπακι,αλλα μια ταυτοτητα δεν βλαπτει μερικες φορες!Ειναι ελαστικες και με κουμπωμα ασφαλειας,εφαγα τον κοσμο για να βρω κατι αξιοπιστο γιατι φοβαμαι μην παθουν κατι τα ζουζουνια.Ελεγα να δοκιμαζω κανα 5λεπτο την ημερα για να συνηθιζουν και βλεπουμε...Εγω λεω να μην επιμεινειςΕιχα δει μια εκπομπη στο animal και δεν το συνιστουσαν,μπορουν ευκολα να πιαστουν απο καπου που δεν παει το μυαλο σου και.....να πνιγουν.Φοβερο
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μη φοβασαι στην εκθεση,δεν φευγουν......εχεις δικιο δεν ξερεις.....δεν ερχεσαι το Σ/Κ μαζι μου στην Κυπρο να παρεις μια γευση?Νεκταρια μου δεν θα επιμεινω πολυ,αλλα και με την εκθεση μπροστα θα ηθελα να ειμαι και πιο σιγουρη.Βεβαια μεχρι τοτε θα εχουμε βαλει και τσιπακι,αλλα μια ταυτοτητα δεν βλαπτει μερικες φορες!Ειναι ελαστικες και με κουμπωμα ασφαλειας,εφαγα τον κοσμο για να βρω κατι αξιοπιστο γιατι φοβαμαι μην παθουν κατι τα ζουζουνια.Ελεγα να δοκιμαζω κανα 5λεπτο την ημερα για να συνηθιζουν και βλεπουμε...![]()
marzep
Δραστήριο μέλος
ΤΑΞΙΔΙ ακουω και ζουλευω,οπως ζηλευω και τις μουρες που θα πας και που θα δεις.Δε ζηλευω το αγχος και το τρεξιμο σου ρε πουλακι μου ομως!Μακαρι να μπορουσα να ερθω,αλλα εχουν πεσει οι π@π@ρε$ του γαμου και οι τρεχαλες και ζοριζομαι ολιγον τι!!!Αλλα θα ηθελα να ειμαι εκει....:kiss:Μη φοβασαι στην εκθεση,δεν φευγουν......εχεις δικιο δεν ξερεις.....δεν ερχεσαι το Σ/Κ μαζι μου στην Κυπρο να παρεις μια γευση?
marzep
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω για την ενθαρυνση!!καλησπέρα ! εμένα και οι δύο φοράνε μαύρο με στρας και κουδουνάκι! απλά είναι ελαστικό για το λόγο που προ ανέφερε η Νεκταρία!αν το βάλεις από μικρά δεν έχουν πρόβλημα δηλαδή 3 μηνών, γιατί μικρότερα δεν συνίσταται, αλλά αν το βάλεις σε μεγάλη ηλικία δύσκολα το συνηθίζουν!
Αληθεια ποσο καιρο σας πηρε για να το συνηθισετε?Ειναι τρελλα φατσακια τα τσντσιλακια (νομιζω?) σου!Να τα χαιρεσαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

!η μεγάλη που βλέπεις πίσω είναι η Μίου μου και είναι ημιαιμο περσικό με Βιρμανίας και το μικρό είναι η Ίσις μου και είναι τσιντσιλά !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ουτε που το ακουμπησε. Μην απελπιζεσαι παντως, και μην περιμενεις να το δεχτουν με τη μια. Μπορεις να τους τα φορας καθε μερα απο λιγα λεπτα και σιγα σιγα να τους τα αφηνεις πανω για περισσοτερη ωρα μεχρι να συνηθισουν. Εσυ απο οτι καταλαβα μπηκες αποτομα στα βαθια οπως εκανα και εγω στην αρχη. Δωσε τους λιγο χρονο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Ειναι απιθανες μουριτσες και τι ματαρες τα ατιμα!!!!Προς το παρον τα περιλαιμια ειναι παναλαφρα με κουδουνακια(να ακουω το ερημο σε πιο απιθανο σημειο ειναι τα καθηκακια,ιδιαιτερα καποιες νυχτες που φευγω ,χωρις να ανοιγω το φως αφου τοτε θα ξυπνουσαν απαξαπαντες),μετα ομως θα προσθεσω (οταν ειμαστε εκτος σπιτιου) και τις ταυτοτητουλες οι οποιες θα μπαινουν και θα βγαινουν.Αααα μου ξαναμιλανε και η μικρη παει να ανεβει στο γραφειο...Τελος τα μουτρακια για σημερατην ιδία μέρα απλά αυτά που τους έβαλα εγώ είναι πολύ ελαφριά και δεν έχουν τα στοιχεία τους πάνω!δηλαδή επιπλέον μέταλλο πάνω(αν κατάλαβα καλά εσύ θα τους βάλεις με στοιχεία)τα δικά μου έχουν μόνο κουδουνάκι που τους το έβαλα από μικρά γιατί χανόντουσαν μέσα στο σπίτι και δεν τα έβρισκα και για να μην τα πατήσει κανείς επειδή στήνουν ενέδρες και μετά πετάγονται μπροστά σου!η μεγάλη που βλέπεις πίσω είναι η Μίου μου και είναι ημιαιμο περσικό με Βιρμανίας και το μικρό είναι η Ίσις μου και είναι τσιντσιλά !

!!!Και παλι ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
3 λεπτα με το ρολοι τα αφησαμη βαζετε και το χερι στη φωτια οτι σε μεγαλη ηλικια δεν συνηθιζουν! Στον δικο μου δοκιμασα να του βαλω λουρι οταν ηταν 3 και 4 μηνων αλλα δεν το ηθελε με τιποτα και το εβγαζε. Το κουδουνακι τον ενοχλουσε παρα πολυ. Ακομα και οταν το εβγαλα δεν το ηθελε το λουρι. Οταν εγινε 8 μηνων σκεφτηκα να του το βαλω ετσι για πλακα (μαζι με το κουδουνακι) να δω σε ποση ωρα θα το βγαλει...ε δεν το εβγαλε καθολουΟυτε που το ακουμπησε. Μην απελπιζεσαι παντως, και μην περιμενεις να το δεχτουν με τη μια. Μπορεις να τους τα φορας καθε μερα απο λιγα λεπτα και σιγα σιγα να τους τα αφηνεις πανω για περισσοτερη ωρα μεχρι να συνηθισουν. Εσυ απο οτι καταλαβα μπηκες αποτομα στα βαθια οπως εκανα και εγω στην αρχη. Δωσε τους λιγο χρονο!
!Λες να το παρακανα???Αυριο που θα ξαναδοκιμασω θα δω αντιδρασεις και βλεπουμε!Αν ξεκινουσαμε αμεσως παιχνιδια με το καλαμι(που τρελλαινονται) μηπως τα απορροφουσε και τα διευκολυνε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Δεύτερον, υπάρχουν λουράκια ασφαλείας, που ξεκουμπώνουν μόνα τους αν ζοριστούν, οπότε το γατί ελευθερώνεται. Ασε που είναι πιο εύκολο να το βάλεις και να το βγάλεις απ'το γατί, γιατί μέχρι να κουμπώσεις την αγκραφούλα θα σε έχει φάει.
Τρίτον, κάθε μέρα λίγο περισσότερο. Εγώ έβγαζα απ'το Gandalf το λουρί του το πρωί και του το φόραγα πάλι το απόγευμα, γυρίζοντας απ'τη δουλειά. Αυτό γινόταν για περίπου δυο εβδομάδες. Τώρα το φοράει μόνιμα αν και τον ενοχλεί ακόμα. Όταν τον ενοχλεί, του πετάω ένα απ'τα ποντίκια του ή του παίζω λίγο λέιζερ και το ξεχνάει...
marzep
Δραστήριο μέλος
!!!Να το βγαλω η να τα αφησω στην ησυχια τους?????

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
.Θα ξαναδοκιμασοθμε το απογευμα.Ευχαριστωωω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool