γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιοβαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
09-07-11
23:03
5 το πρωι τα ξημερωματα ακουσα νιαουρισματα στη γωνια του σπιτιου και κατεβηκα και ειδα 3 γατακια σε καδο σφιχτα δεμενα σε σακουλα με εφημεριδες τυλιγμενα! τα πηρα σπιτι μου και τα ταιζω με μπιμπερο και σκονη γαλα! ισα ισα που προλαβα το σκουπιδιαρικο και δεν θα ζουσαν! παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθησει στην υιοθεσια τους ,, εχουν ανοιξει ματακια και πινουν το γαλα με ευχαριστηση! στειλτε μηνυμα οποιος μπορει να βοηθησει ! ειμαι κατοικος προαστειων του πειραια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Η ninika1988 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 90 μηνύματα.
09-07-11
23:21
Μπραβο!!!Εξαιτιας σου αυτες οι ψυχουλες ζουν τωρα...Δε μπορω να σκεφτω τι ανθρωποι υπαρχουν που κανουν τετοια βαναυσα πραγματα!!!!Ελπιζω να βρεις συντομα γατογονεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
10-07-11
10:24
Αν μπορεις βαλε φωτο,Βοηθανε πολυ στην υιοθεσια
ΥΓΒαλε απο εξωτερικο site(πχ photobucket),διοτι αυτη τη στιγμη,εξαιτιας καποιων τεχνικων προβληματων δεν μπαινουν απο το γκαλερυ του my cat.

ΥΓΒαλε απο εξωτερικο site(πχ photobucket),διοτι αυτη τη στιγμη,εξαιτιας καποιων τεχνικων προβληματων δεν μπαινουν απο το γκαλερυ του my cat.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum