BlackFlag
Νεοφερμένο μέλος
Η BlackFlag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
04-09-11
21:18
Δύο γατάκια αγοράκια, μόλις ενός μήνα, βρέθηκαν στο δρόμο και ψάχνουν για σπίτι, είτε μαζί είτε ξεχωριστά!
Είναι αποπαρασιτωμένα, τρώνε μόνα τους και πηγαίνουν στην άμμο τους.
Επικοινωνία: anarchist.blackflag@yahoo.com ή 6976794396 - Δώρα
Είναι αποπαρασιτωμένα, τρώνε μόνα τους και πηγαίνουν στην άμμο τους.
Επικοινωνία: anarchist.blackflag@yahoo.com ή 6976794396 - Δώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
BlackFlag
Νεοφερμένο μέλος
08-09-11
07:00
Τίποτα ακόμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
08-09-11
09:49
Υπομονή!! Θετοί γονείς δεν μπορούν να βρεθούν από τη μια μερα στην άλλη αλλά θα βρεθούν με υπομονή και επιμονή! 

BlackFlag
Νεοφερμένο μέλος
08-09-11
19:12
Έχεις απόλυτο δίκιο...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
09-09-11
23:53
Στο λέω από εμπειρία αυτό και δικη μου και της ξαδέρφης μου. Τα φέρνει κάποια μέρα και τα ορφανούλια τακτοποιούνται. Απλά συνέχισε να μεταδίδεις την αγγελία με όποιο τρόπο μπορείς αλλά και από στόμα σε στόμα. 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum