AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
02-07-10
13:25
γεια σας!εχω καιρο να γραψω αλλα εχω λιγα προβληματα τωρα τελευταια...
θα ηθελα την βοηθεια σας,ειναι πολυ σημαντικο γιατι ηδη βρισκομαι σε δυσκολη φαση,πριν 40 ημερες τα αδεσποτα σκυλια που ταιζα μου φερανε 5 νεογεννητα γατακια,τα 3 δυστυχως τα ειχαν
ξεντεριασει,εσωσα τα αλλα 2,ηταν τοτε 2 ημερων,τα ταιζα καθε 2 ωρες και τελικα ζησανε,τωρα εχουν μαθει ,την τουαλετα,και τρωνε καιπινουν μονα τους,ομως το ενα απο τα 2 σκυλια μου θελει να τα σκοτωσει,εχω κανει τα παντα αλλα δεν τα παει καλα,αυτα ειναι μια χουφτα και δεν μπορουν να τα βγαλουν περα.επειδη ομως τα αγαπαω πολυ θελω αν καποιος
τα θελει να ειναι για μεσα στο σπιτι μονο και στειρωμενα,τηλ 6972123544. δεν θα ηθελα τα εχω σωσει απο τα αδεσποτα σκυλια με τοσο κοπο και στο τελος να τα φαει το δικο μου,ουτε να πανε σε λαθος χερια.
σας παρακαλω βοηθηστε.ειναι και τα 2 αρσενικα,μακαρι να πανε καπου μαζι...

Uploaded with ImageShack.us

θα ηθελα την βοηθεια σας,ειναι πολυ σημαντικο γιατι ηδη βρισκομαι σε δυσκολη φαση,πριν 40 ημερες τα αδεσποτα σκυλια που ταιζα μου φερανε 5 νεογεννητα γατακια,τα 3 δυστυχως τα ειχαν
ξεντεριασει,εσωσα τα αλλα 2,ηταν τοτε 2 ημερων,τα ταιζα καθε 2 ωρες και τελικα ζησανε,τωρα εχουν μαθει ,την τουαλετα,και τρωνε καιπινουν μονα τους,ομως το ενα απο τα 2 σκυλια μου θελει να τα σκοτωσει,εχω κανει τα παντα αλλα δεν τα παει καλα,αυτα ειναι μια χουφτα και δεν μπορουν να τα βγαλουν περα.επειδη ομως τα αγαπαω πολυ θελω αν καποιος
τα θελει να ειναι για μεσα στο σπιτι μονο και στειρωμενα,τηλ 6972123544. δεν θα ηθελα τα εχω σωσει απο τα αδεσποτα σκυλια με τοσο κοπο και στο τελος να τα φαει το δικο μου,ουτε να πανε σε λαθος χερια.
σας παρακαλω βοηθηστε.ειναι και τα 2 αρσενικα,μακαρι να πανε καπου μαζι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
02-07-10
16:36
καλη τυχη στα μικρουλια...ειναι πανεμορφα και τα δυο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
03-07-10
15:21
Αχ τι γλυκά τιγράκια!! Εύχομαι τα καλύτερα και για τα δύο!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
20-10-10
18:41
τα γατακια ποτε δεν δοθηκαν....κλειδωστε
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
20-10-10
19:04
ειναι πανεμορφα!!! ευχομαι να βρουν ενα ζεστο σπιτι!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum