Γατάκι Σιάμ

fanoulalala

Νεοφερμένο μέλος

Η fani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
παιδια μου χαρισανε ενα ψυχακι 1,5 μηνων.. ενα σιαμακι.. τον ρωμαιο μ.. βεβαια τ εχω μονο 2 μερες αλλα νιαουρζει συνεχειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.... δε σταματαειιιιιι... εχει κατι η ετσι ειναι η ρατσα του????????επισης εχει μανια κ σκαρφαλωνει απο κατω απο τα παντελονια μας κ θελει να τονεχουμε στον ωμο.. αλλιως δεν ηρεμει.. κ επισης κοιμαται μονο στα ποδια μ..πιο πολυ ομως με απασχολει π συνεχεια κλαψουριζει....λετε ν ειναι επειδη ειναι μκρο κ μολισ αποχωριστηκε τη μανουλα τ κ τ αδερφακια τ??? γτ δε νμζ ν ειναι θεμα πεινας.. μια χαρα πινει κ τρωει.. ουτε θεμα τοαλετας γτ εχει μαθει να κανει τα κακακια του κ τ πιπι στ αμμο...!!!ας μου πει κπς... :):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα ο βασικός λόγος είναι ότι του λείπει η μαμά του και τα αδερφάκια του.
Δεύτερον και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω είναι ότι μερικά Σιαμ είναι πολύ 'ομιλητικά'. Έχω επίσης ένα όπως βλέπεις στην υπογραφή μου, ο οποίος είναι 2,5 ετών τώρα, τον έχω από 2μηνών και ακόμα χρήζει ειδικής μεταχείρισης.
Υπομονή, να του δίνετε πολλά χάδια, αγκαλιές ή ακόμα καλύτερα, αν γίνεται, πάρτου μια παρέα για να ασχολούνται μεταξύ τους και όχι μαζί σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξερω οτι ειναι κ η ρατσα ετσι απλα δε περιμενσ τοσο πολυ κλαψα :p χεχε οπως κ να κανει εμεις θα τον αγαπαμε.. κ οσο γ παρεουλα ειναι νωρις ακομα...αν κ αν ειχαν κ αλλο αδερφακι του να μας χαρισουν θα το περναμε αλλα δυστιχως δωθηκαν ολα.. παντως τ πηραμε κ πολλα παιχνιδακια κ ενα σπιτακι γτ τ αλλο ηταν λιγο μεγαλο γ αυτο.. ευχαριστω παντως..απλα ειπα μηπως ηταν τπτ αλλο κ ανησυχησα..κ κτ αλλο ξερει κανεις πως ξεχωριζουμε τ κλασικη σιαμ απο τη παραδοσιακη????

Κλασικη σιαμ και παραδοσιακη ειναι το ιδιο πραγμα...;)

σιγουρα??? κ μετα γτ λενε οτι υπαρχουν 3 ειδων σιαμ..μοντερνα..παραδοσιακη κ κλασσικη??? καλα οτι κ ειναι εγω θα το αγαπαωωωωωωω..απλα ηθελα ν ξερω γ ν ξερουμε μ τη σιαμ ν τον ζευαρωσουμε!!! :p

γεια και απο μενα!να χαιρεσαι το μικρουλι σου!και εμενα εκλαιγε στην αρχη και με ξυπνουσε κατα τις 4 καθε βραδυ.ηρεμουσε μονο οταν το επαιρνα αγκαλιτσα και το κουνουσα σαν μωρακι.:Pαυτο για καμια βδομαδα.γιατι να το ζευγαρωσεις καλε?θα τα δωσεις καπου τα γατακια?

λογικα το γατακι σου εφοσων το πηρες 1.5 μηνων δεν ειναι απο εκτροφειο..αν θες να εισαι υπευθυνη με το ζευγαρωμα και να βγουν τα γατακια υγιεστατα πρεπει να κανεις καποιες εξετασεις οι οποιες ειναι αρκετα ακριβες..το ιδιο πρεπει να εχει κανει και η θυληκη γατουλα που θα ζευγαρωσει..εισαι διατεθημενη να δωσεις τοσα λεφτα για να βαλεις το γατι σου να ζευγαρωσει και να ταλαιπωρηθειτε και εσεις και αυτο με μαρκαρισματα(που πιστεψε με δεν αντεχεται η μυρωδια τους) και αλλα πολλα?

για να αποκτησουμε κ αλλο!δε τιθεται θεμα πωλησης κλπ..παντως!!! ναι εχεισ δικιο!!ισως καλυτερα ν τ στειρωσουμε ε??? !!! οχι δε τ πηρα απο εκτροφειο..μου τ χαρισε μια καθηγητρια μ... :)

για να αποκτησουμε κ αλλο!δε τιθεται θεμα πωλησης κλπ..παντως!!! ναι εχεισ δικιο!!ισως καλυτερα ν τ στειρωσουμε ε??? !!! οχι δε τ πηρα απο εκτροφειο..μου τ χαρισε μια καθηγητρια μ... :)

εγω θα σου ελεγα ναι..επειδη εκανα και εγω ολες αυτες τις εξετασεις πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο;)

εφοσον ειναι και αρσενικο, καλυτερα να το στειρωσετε, δεν εχει νοημα να ζευγαρωσει...Αν θελετε κι αλλο γατακι υπαρχουν παρα πολλα αδεσποτα που ειναι κουκλακια...Με τη στειρωση βελτιωνεται και η ποιοτητα ζωης του, θα ζησει περισσοτερο!

Πλεον σιαμ θεωρουνται μονο οι μοντερνες,οι υπολοιπες δεν αναγνωριζονται.Ριξε μια ματια κι εδω για το ζευγαρωμα.

Συνημμένα

ειανι ακριβη ομως η στειρωση ετΣι??? πφφφ.. θα του κανουμε ομως.. τωρα σε λιγακι π θα τον παμε κ γ τ πρωτα του εμβολια θα τ συζητησω κ μ τν κτηνιατρο ;) !!!

ειανι ακριβη ομως η στειρωση ετΣι??? πφφφ.. θα του κανουμε ομως.. τωρα σε λιγακι π θα τον παμε κ γ τ πρωτα του εμβολια θα τ συζητησω κ μ τν κτηνιατρο ;) !!!

η στειρωση σε ενα αρσενικο δεν κοστιζει πολυ..50-60 ευρω..ομως και πολλα να ηταν δεν νομιζω οτι θα ηταν λυση ή να ζευγαρωνει συνεχεια ή να ειναι μεσα στο σπιτι και να εχει ορμες και να μην μπορει να παει με γατα..ειναι πολυ μωρο ακομα για στειρωση..μετα τον 6ο μηνα:)

Ειναι σιγουρα πολυ φθηνοτερη απο τη συντηρηση και το μεγαλωμα των μωρων του καθε φορα που θα ζευγαρωνει,ή τις εξετασεις που πρεπει να κανει πριν ζευγαρωσει.

Ειναι σιγουρα πολυ φθηνοτερη απο τη συντηρηση και το μεγαλωμα των μωρων του καθε φορα που θα ζευγαρωνει,ή τις εξετασεις που πρεπει να κανει πριν ζευγαρωσει.

ασε δωρα..ουτε θελω να θυμαμαι ποσα ειχαμε πληρωσει εμεις τοτε για εξετασεις:P

Και σκεψου οτι υπαρχουν ασθενειες για τις οποιες πρεπει να εξεταζεται η γατουλα σε ολη της τη ζωη,δεν αρκει μια φορα...

καλα εννοειται αυτο!!!! οκ ευχαριστωωωωω

κ γιατι μονο οι μοντερνεσ αναγνωριζονται?τι εννοεις?οι κλασσικεσ κ οι παραδοσιακεσ δε θεωρουνται ρατσα?

Oχι,οι κλασσικες δεν θεωρουνται σιαμ πλεον απο τη FIFe.

φανουλα να το χαιρεσαι το γατακι σου! πως το ονομασες? θυμαμαι που εψαχνες περσικη πριν καιρο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back