Γατάκι βρέθηκε στην ΠΑΡΑΛΙΑ!!! SOS

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

NOStalgia1

Νεοφερμένο μέλος

Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Καλησπερα!
Σημερα που ημουν στη θαλασσα βρηκα να περιφερεται ενα πολυ μικρο γατακι.Δεν ξερω πως βρεθηκε εκει,ή ποιος αναιδής μπορεί να το παράτησε στην παραλια!?!?!Ως φιλοζωη και γατοφιλη,δεν μπορουσα να το αφησω εκει καθως ΚΑΝΕΙΣ δεν του εδινε σημασια!
Το πρόβλημα όμως ειναι οτι δεν μπορω να το κρατησω σπιτι μουγιατι φευγω για διακοπες σε λιγες μερες κ δεν ξερω τι να το κανω!!!!
Να το παρατήσω στο δρομο ΠΡΟΦΑΝΩΣ κ δεν υπαρχει περιπτωση,οποτε ζητώ τη δικη σας βοηθεια για αν υπαρχει καποιος που να θέλει να το φιλοξενησει μεχρι να του βρω σπιτι!

Το γατάκι ειναι πολυ μικρουλι,όλο τιγρέ κ μάλλον με την προοπτικη για φουντωτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αμα τρώει ξηρά τροφή μπορείς να το αφήσεις μονο του, εκτός και αν θα λείψεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπάρχουν ειδικά δοχεία με μεγάλη χωρητικότητα για τροφή και νερό. Του βάζεις και μπόλικη άμμο σε 2-3 λεκανίτσες ...και όλα θα πάνε καλά.
Βρες και κάποιον δικό σου να του ρίχνει καμιά ματιά.
Οταν με το καλό γυρίσεις προώθησέ το να βρει οικογένεια. Βέβαια τώρα το τσιπάρισμα είναι υποχρεωτικό, αλλιώς δε σου βάζουν αγγελία. Θα τα δεις όλα στην πορεία:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως ,θα λειψω για 2 εβδομαδες και ειναι πολυ μικρο για να το αφησω μονο του..!Φανταζομαι οτι δεν ειναι πανω απο 1 μηνων,με αποτελεσμα να χρειαζεται φροντιδα καταλληλη!
Το ζητημα ειναι οτι αγχωνομαι γιατι αν περασουν οι μερες κ δεν βρω κανεναν δεν ξερω τι θα κανω!!??

Δεν μπορεί κάποιος γνωστό σου να το φιλοξενήσει ή να έρχεται να το φροντίζει στο σπίτι σου;
Επίσης, μπορείς να το αφήσεις για δυο εβδομάδες σε κάποιο κτηνιατρείο με κάποιο μικρό κόστος βέβαια:/:.

Για κτηνιατρειο δεν το εχω σκεφτει,αφου τα λεφτα δεν μου φτανουν ουτε για αυτες τις 2 βδομαδες που θα λειψω. :/
Καποιος γνωστος μου για αυτη την περιοδο που θα λειπω ,δυστυχως δεν υπαρχει!!!
Ολα του γαμου δυσκολα......:worry::worry:

συγγνώμη, Φαίη, αλλά τη δική σου γάτα πώς θα την τακτοποιήσεις για όσο λείψεις; θα την πάρεις μαζί σου; από ό,τι βλέπω, έχεις 1 γάτα, σωστά;
δεν μπορεί να μείνει και το μωρό όπως θα μείνει η μεγάλη σου γάτα;
αν βρεθεί φιλοξενία, πόσο θα λείψεις; θα το πάρεις μόλις επιστρέψεις;

Τη δικια μου γατα -οπως καθε καλοκαιρι που λειπω διακοπες- ψαχνω να βρω απο το catsitters καποιον να τη φιλοξενησει,καθως δεν υπαρχουν απο το δικο μου περιβαλλον ατομα που θα μπορουσαν να το κανουν,γιατι λειπουν κι αυτοι για διακοπες είτε γιατι δεν θελουν να αναλαβουν την ευθυνη γιατι δεν ξερουν απο γατια. :/
Το προβλημα ειναι πως ο δικος μου γατος δεν ειναι κοινωνικοποιημενος με αποτελεσμα το γατακι να το εχω σε ξεχωριστο δωματιο!
Ρωτησα το παιδι που θα μου φιλοξενησει τον γατο μου για διακοπες εαν θα μπορουσε να φιλοξενησει κ αυτο οσο θα λειπω (2 βδομαδες)
κ δυστυχως δεν μπορει να αναλβει κ 2ο γατι.
Αν βρεθει φιλοξενεια,φυσικα κ θα το παρω μολις γυρισω!Αλλα περαν της φιλοξενειας ψαχνω ουτως ή αλλως να του βρω σπιτι γιατι δεν μπορω να το κρατησω για διαφορους λογους!
Εν τω μεταξυ δεν μπορω να το βαλω αγγελια στα χαριζονται γιατι πρεπει να εχω τον αρ. πρωτοδικειου κατι το οποιο ψαχνω να βρω πως θα τον παρω αλλα δεν ξερω πως?????

Φαιη μου,δες τα πμ σου.:)

Φαίη, πες μου το διάστημα που θα χρειαστεί φιλοξενία το γατάκι.
επίσης, το έχεις πάει στο γιατρό;
Σκέφτομαι αν είναι όλα εντάξει και βολεύουν οι ημερομηνίες, μήπως μπορέσω να στο φιλοξενήσω εγώ.
Το θέμα της υγείας του όμως, είναι πολύ σημαντικό, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τα δικά μου ζώα, και ειδικά με τα 2 μωρά γατάκια που έχω, που είναι περίπου 2 μηνών και ανεμβολίαστα ακόμη.
Π.χ. αν έχει μυξούλες, πρόβλημα με τσιμπλίτσες

Τελευταία επεξεργασία:
Δεδομένου ότι έχει ανοιχθεί μια νέα Αγγελία (Χαρίζεται γατάκι θηλυκό τιγρέ!), σχετικά με την υιοθεσία/προσωρινή φιλοξενία της όμορφης αυτής μικρής, αυτή η Αγγελία που αφορούσε φιλοξενία μπορεί να κλειδωθεί κι η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back