madaley
Νεοφερμένο μέλος
μενω λιγο πιο εξω απο την θεσσαλονικη.ψαχνω ενα γατουλι αγκυρας μιας που ηθελα ενα ασπρουλι φουντωτο που ειδα σε μια αγγελια αλλα δυστυχως δεν γινεται να το υιοθετησουμε το συγκεκριμενο
βεβαια και κατι μπλε ρωσικα ειδα και τρελαθηκα!!γενικα ψαχνω ενα γατουλακι που να ειναι χαδιαρικο για να το τρελανω στις αγκαλιες(κατα προτιμηση ρατσας αφου εχω ακουσει οτι τους αρεσει περισσοτερο να αραζουν μεσα στο σπιτι και δεν εχουν το μυαλο τους να ξεμυτισουν για περιπετειες)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν θέλεις..ρίξε μια ματιά και στα "χαρίζονται" εδω..https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=162&type= 
ΥΓ και παρα πολλα αδεσποτακια αραζουν μεσα στο σπιτι ..οι περισσοτεροι αδεσποτακια εχουμε..και δεν το μετανιωσαμε...για ράτσας ειναι λιγακι σπανιο να βρεις να χαρίζεται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.thessalonikicatgroup.org/
Επισης γενικα στην πολη μας υπαρχουν παρα πολλα αδεσποτα γατακια, και ειναι πολυ πιθανο να βρεις καποιο στο δρομο η και σε καποια pet shop που φιλοξενουν αδεσποτα. Καλη επιτυχια στην ευρεση του γατιου που ψαχνεις, και θα συμφωνησω με την προλαλησασα Εφη οτι δεν ειναι μονο τα γατακια ρατσας χαδιαρικα, ακομα κι ενα γατι που μαζεψες απο εξω μπορει να γινει πραγματικα αλοιφη!!! Ειναι και θεμα χαρακτηρα, υπαρχουν πολλες γατες ρατσας, που δεν θελουν πολλες αγκαλιες.
Ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις αυτο που θελεις, η προσφορα ειναι τεραστια...
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
) αλλά η γάτα σου θα σε βρει… μπορεί να μην είναι ράτσας αλλά όταν αγαπήσεις δύο όμορφα ματάκια και ένα υπέροχο μουσουδάκι που θα σου κάνει κλικ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να σκεφτείς «τι ράτσα είναι;»
είχα και έχω αδέσποτα και ράτσας γάτες… καμία διαφορά η κάθε γάτα έχει τον χαρακτήρα της και αυτό δεν εξαρτάτε (σε μεγάλο βαθμό) από την ράτσα της… είναι υπέροχα πλάσματα… εγώ λατρεύω και τα δύο μου γατάκια (το ένα αδέσποτο και το άλλο ράτσας) και παρακαλώ να μπορέσω να έχω περισσότερα
… πάντως σε εμένα ο αδεσποτούλης μου είναι ο πιο αγαπησιάρης γάτος που υπάρχει… η ζουζούνα μου (ράτσας γαρ!!…) είναι πολύ πιο απαιτητική αλλά και αυτό το λατρεύω…
Σε παρακαλώ ψάξε στα χαρίζονται… ίσως βρεις ημίαιμο γατάκι που να έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που θέλεις και τον υπέροχο χαρακτήρα των αδέσποτων.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
να ενα γατακι που ειναι στην θεσσ και ψαχνει σπιτι... δεν ξερω αν το εχουν υοθετισει... θα ρωτησω και θα σου πω
https://www.mypetz.gr/threads/ΕΡΜΗΣ-Χαρίζεται.228254/
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Υ.Γ: δεν μου βγαζει επεξεργασια!

madaley
Νεοφερμένο μέλος
ολα κουκλακια ειναι ειτε ειναι ρατσας ειτε δεν ειναι, απο τοτε που πεθανε η γατουλα μου στο πατρικο μου, δεν ηθελα να ξαναπαρω γιατι ειχα δεθει πολυ μαζι της..αλλα μου λειπει πραγματικα να εχω ενα γατουλι να του δωσω ολη μου την αγαπη που δεν προλαβα να δωσω στην αλλη:-(
ευχαριστω και παλι!
ειναι πολυ σημαντικη η υπαρξη μιας τετοιας σελιδας για γατοφιλους:-)
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλεπω οτι ενδιφαρθηκες για καποιο λευκο ρατσας, αλλα δεν μπορω να σου περιγραψω για τι ομορφια μιλαμε, αν αλλαξεις γνωμη στειλε μου pm, να τα πουμε αναλυτικα!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
lia thessalonik
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool