Γατάκι εγκλωβισμένο στον τρίτο όροφο

koukoupanda

Νεοφερμένο μέλος

Ο koukoupanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Γεια σας,
δεν μπόρεσα να βρω την κατάλληλη στήλη στην ιστοσελίδα για να γράψω τα παρακάτω.

Είναι ένα γατί που έχει εγκλωβιστεί στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου και κλαίει εδώ και ώρες. Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος όροφος είναι ακατοίκητος και αν και χτυπήσαμε όλα τα κουδούνια που υπήρχαν στην πολυκατοικία, φαίνεται πως κανείς δεν είναι εκεί.
Η πυροσβεστική μας είπε ότι δεν ασχολείται με τη διάσωση γατιών.
Μήπως ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι στην περιοχή Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου και Πλαπούτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Δεν ξερω σε ποια πυροσβεστικη πηρες(πχ τοπικη..ή κεντρικα)ομως Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ειναι η αρμοδια για απεγκλωβισμους ζωων,και ειναι δεδομενο αυτο.
Παρε στα κεντρικα,και δειξε οτι ξερεις καλα τα πραγματα.Ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν.

Γεια σας,
δεν μπόρεσα να βρω την κατάλληλη στήλη στην ιστοσελίδα για να γράψω τα παρακάτω.

Είναι ένα γατί που έχει εγκλωβιστεί στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου και κλαίει εδώ και ώρες. Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος όροφος είναι ακατοίκητος και αν και χτυπήσαμε όλα τα κουδούνια που υπήρχαν στην πολυκατοικία, φαίνεται πως κανείς δεν είναι εκεί.
Η πυροσβεστική μας είπε ότι δεν ασχολείται με τη διάσωση γατιών.
Μήπως ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ

ελεος!!! ανθρωποι.... φτου μας!:(

Παιδια,ειναι δεδομενο οτι η πυροσβεστικη ασχοληται με αυτα.Μαλιστα παρα πολλες φορες εχουν επεμβει και σωσει ζωακια,.Απλα,απο οτι εχω καταλαβει ειναι ΠΟΥ θα πεσεις.Για αυτο λεω,παρτε στα κεντρικα.
Αν δεν κανουν κατι ,παρτε αστυνομια.

θα τρελαθώ εντελώς. Ξαναπήρα και μόνο που δεν με έβρισε... Μου είπε οτι έχουν εντολή να μην επεμβαίνουν σε αυτά. Του είπα οτι είναι η αρμοδιότητά τους και οτι το έχω επιβεβαιώσει με φιλοζωική... Μου είπε να πάρω τον Δήμο, αλλά δεν ήξερε να μου πει τηλέφωνο...

στο 199 πήρα παρεπιπτόντως

Που πηρες;Σε ποια πυροσβεστικη;;Στα κεντρικα;;
Απειλησε με μηνυσεις..δεν ξερω,παντως αυτοι ειναι υπευθυνοι για αυτα.

Μα, πως γίνεται να λένε ότι δεν είναι αρμοδιότητα τους όταν αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη διάσωση ζώων που κινδυνεύουν; :eek:

Πήρα και το 2ο πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών και μου είπαν ότι παίρνουν εντολή από το 199. Τι να πω.

Λοιπον,παρε στον συνηγορο του πολιτη τηλεφωνο,για να ρωτησεις ποιος ειναι υπευθυνος για απεγκλωβισμους ζωων.2107289600
Απειλειστε με καναλια,δεν γινεται α.λλιως..και οτι θα πατε σε ανωτερους.ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Επισης εδω ειναι η λιστα με τις φιλοζωικες οργανωσεις.Αν δεν βγαλετε ακρη με πυροσβεστικη,επικοινωνηστε με φιλοζωικες να ασκησουν πιεση στην πυροσβεστικη..και να σας ενημερωσουν βεβαια.

Το έκανα και αυτό αλλά έπεσα σε τηλεφωνητή. Εξυπηρετούν μόνο τις εργάσιμες μέρες από τις 8Η30 μέχρι 14Η.

εννοούσα για το συνήγορο του πολίτη

Δεν το ακούω πια το γατί, μήπως βρήκε τελικά τρόπο να κατέβει.
Το άκουγα από το σπίτι και νόμιζα πως ήταν μικρό γατάκι που έχασε τη φωλιά του. Κατέβηκα λοιπόν με λίγη τροφή και καθώς έψαχνα να βρω από πού ακουγόταν, συνάντησα και άλλα άτομα που προσπαθούσαν να το εντοπίσουν. Η πολυκατοικία μου δεν είναι πολύ μακριά από το κτήριο αυτό, αλλά τέτοια ώρα είναι σκοτεινά και δε μπορώ να δω από το μπαλκόνι εάν είναι ακόμα εκεί.
Αν το ακούσω ξανά, θα δοκιμάσω τα τηλέφωνα των φιλοζωικών. Αλλιώς θα προσπαθήσω να το εντοπίσω αύριο πρωί με παραπάνω φως.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη συμπαράσταση και τις οδηγίες σας.

Μακάρι να καταφέρετε να το εντοπίσετε και να το πάρει κάποιος το καϋμένο..θα πεινάει και θα είναι τρομαγμένο.. :(

Καλησπέρα!!!Τι έγινε με το γατάκι;;;Μακάρι να 'ναι καλά...το κακόμοιρο:redface:!!

Έστω και αργά, να υποστηρίξω αυτό που έγραψε η Έφη (Πουπουλίνα). Αρμόδια είναι η πυροσβεστική για τη διάσωση ζώων. Εμάς η γάτα της μαμάς μου, η Μάγια, ανέβηκε στην κορυφή δέντρου και δεν μπορούσε να κατέβει. Κατέφθασε ολόκληρο πυροσβεστικό όχυμα με πέντε πυροσβέστες. Ένας μάλιστα από αυτούς ήταν ψυχούλα. Το πήρε προσωπικά να σώσει το γατάκι. Τη Μάγια την κατέβασαν τελικά και μου χει μείνει αξέχαστη η ανθρωπιά τους.

Τι εγινε τελικα?

Άργησα να απαντήσω γιατί είχα φύγει για διακοπές λίγες μέρες μετά.
Το γατάκι ευτυχώς απεγκλωβίστηκε.
Την επόμενη μέρα πάλι το άκουσα να νιαουρίζει και χτύπησα τα κουδούνια της πολυκατοικίας. Απάντησε κάποιος ο οποίος είπε ότι το ξέχασαν κάποιοι γείτονες που είχαν φύγει διακοπές :ermm:. Επικοινώνησε μαζί τους και θα επέστρεφαν την ίδια μέρα. Όντως το απόγευμα δεν ήταν πια το γατάκι στον όροφο και δεν ακουγόταν πια. Υποθέτω λοιπόν πως γύρισαν.
Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό ακριβώς, αλλά πραγματικά, απορώ, είναι δυνατόν να ξεχάσεις τη γάτα σου φεύγοντας για διακοπές; :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back