Γατάκι εκκρίνει βλέννα από το μάτι

Monikaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Monika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Καλησπερα

Αντιμετωπίζω πρόβλημα και δεν ξερω τι να κανω στον γατρο εχουμε ραντεβου την αλλη εβδομάδα

Λοιπόν αμα ξερει κάποιος η εχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ας μου απαντήσει !!! Βλέπετε εχω αλλο ενα γατακι και φοβάμαι μην κολλήσει !!

Λοιπον το γατακι μου απο σήμερα το πρωι αρχισε να βγαζει βλέννα απο το ενα του ματακι
του εχω κανει κομπρέσες με χαμομήλι μπας και αλλα τιποτα
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΏ !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια!:)
Θα έλεγα να το καθαρίζεις συστηματικά -όσο έχει εκκρίσεις- με ζεστό νεράκι,
αλλά επειδή για περαιτέρω δεν ξέρω, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ τον κτηνίατρό σου, μήπως σου προτείνει τίποτα tobrex ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο;;; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον πηρα αλλα λειπει :( και αλήθεια ανησυχώ !!!

Νομίζω πως το γατάκι σου έχει ρινοτραχειτίδα,η οποία είναι αρκετά κολλητική ανάμεσα στις γάτες.Υπάρχουν ειδικά μικρά χάπια τα οποία προφανώς θα σου δώσει ο κτηνίατρος.Λοιπόν,αυτό που σου προτείνω είναι να πάρεις ένα υγρό και καθαρό πανάκι και να το σκουπίζεις συνέχεια!Εάν το παραμελήσεις,θα κλείσουν τα ματάκια του γατιού..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back