Γατάκι θηλυκό 2 μηνών ??

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mariag

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Καλήμερα σε όλους!!

Η καλύτερη μου φίλη έχασε πρόσφατα τον έναν απο τους δύο γάτους της απο νεφρική ανεπάρκεια.:(

Ψάχνουμε λοιπόν για γατάκι θηλυκό 2 μηνών,ημίαιμο, που να έχει ανάγκη απο σπίτι,αγάπη ,πολλές αγκαλιές και έναν υπέροχο αρσενικό Σιάμ 3 ετών για παρέα...:clapup::clapup:

Εννοείται πως η γατούλα θα στειρωθεί :Pκαι θα μένει σε διαμέρισμα !!!!:P

Α,περιοχή Γλυφάδας,ευχαριστώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δέστε και τη μικρή μου Κορίνα: Είναι 5 μηνών τώρα, αλλά είναι γατάκι ακόμα και στο μυαλό και στην ψυχή. Τώρα δε θα βρει εύκολα τόσο μικρό η φίλη σου. Από το Μάρτιο και μετά. Στο μεταξύ ας δώσουμε μια ευκαιρία και στα μεγαλύτερα, είναι καλύτερα και για το γάτο...Είμαστε Χαλάνδρι 6973689833

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• No1.jpg
    No1.jpg
    265,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Ευχαρίστως να της το πω ,είναι κούκλα!!!!:)

Δεν έχω βρει ακομα τη φιλη μου-εχει ενα σωρο ραντεβου για τη δουλεια της-αλλα θα τη δω σιγουρα αποψε το βραδυ,της εχω προωθησει φωτο της Κορίνας,και για ότι νεοτερο θετικό ή μη,θα σε ενημερωσω αυριο το πρωι...;)

Φαινεται αξιαγαπητη η μικρούλα,είναι εμβολιασμένη,αποπαρασιτωμένη??:redface:

Και κάτι σημαντικό,μήπως της έχεις κάνει αιματολογικές,για FIV και λευχαιμία??Ξέρω ζηταω πολλά α,λλά επειδή είχε γατο με FIV θα θελει να γνωρίζει...:worry::worry:

Τι θα έλεγες για την μόλις 5 μηνών Μπουμπού?
Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη γατούλα, εκτός από το ότι είναι πολύ γλυκιά και τρυφερή, είναι ότι θα παραμείνει μικρή διότι είναι η κατασκευή της τέτοια. Είναι μικροκαμωμένη!Μινιατούρα κανονικά! Άσε που ζυμώνει στον αέρα!!!!!!!! :D:D:P

004.jpg

Η μικρούλα έχει χάσει ήδη τα 3 αδερφάκια της (από φόλα:(). Μόλις πριν 3-4 μέρες απέκτησε τον πρώτο της οίστρο και για το λόγο αυτό την έχω βάλει για λίγο μέσα στο υπόγειό μου για να την προστατέψω από 5 τεράστιους γάτους που την περιτριγύριζαν και από μια πιθανή εγκυμοσύνη.
Με το που τελειώσει ο οίστρος, έχω κανονίσει να πάει για στείρωση οπότε θα δοθεί και στειρωμένη. Κτηνίατρος την έχει ήδη δει διότι είχε μια λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά πήρε αντιβίωση και είναι περδίκι τώρα. Για τις ασθένειες που αναφέρεις, δεν έχει ελεγθεί αλλά όταν την πάω ξανά μπορώ να ρωτήσω!

Σκεφτείτε το :)

Ευχαριστώ πολύ θα προωθησω στη φίλη μου και θα σας ενημερωσω το συντομοτερο!!

Είναι όλα τόσο όμορφα!!!

είναι ένα γατουλάκι στη γειτονιά μας
άσπρο με λίγο τιγρέ πολύ χαδιάρικο.
αρσενικό
2-2,5 μηνών
μάλλον έχει πεθάνει η μανούλα του
και είναι μόνο του όποτε το βλέπω.θα βάλω αύριο
φωτογραφία.

Η φίλη μου θα τηλεφωνήσει για την Κορίνα σήμερα και θα σας ενημερωσω,ευχαριστώ πολύ!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, εννοείται πως είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη και σήμερα είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο, οπότε δεν τη γλιτώνουμε τη στείρωση την επόμενη εβδομάδα. Θα τη δώσω δηλαδή στειρωμένη.Άρχισε νωρίς , δεν είναι ακόμα ούτε 5,5 μηνών, αλλά φαίνεται πως στο σπίτι μου έχουμε πολύ ωραίους άντρες, παρ' όλο που είναι όλοι στειρωμένοι!(οι τετράποδοι φυσικά). Έλεγχο για AIDS και λευχαιμία δεν έχουμε κάνει, αλλά αν επιμένει η φίλη σου να κάνουμε. Ο λόγος είναι ότι τα αποτελέσματα δεν μπορούν να είναι αξιόπιστα, ειδικά σε γατάκια κάτω των 6 μηνών.

Αλοιμονο,χαρα μου να βρει σπίτι η μικρή σου...
Απλως απο οτι γνωριζω η φίλη μου θα ηθελε να παρει μια γατούλα το συντομοτερο-διοτι ο συζυγος της ειναι καπετανιος και φευγει ταξιδι την επομενη εβδομαδα,και θελει να εχει κι εκεινος επαφη με το νεο μελος της οικογενειας πριν φύγει,και ο άλλος της γατούλης έχει πεσει σε καταθλιψη...

Παντως μετα τον οιστρο νομιζω πρεπει να περασουν 15 ημερες για τη στειρωση για να μην υπαρχει αιμορραγια,καλα εαν την παρει τη στειρωνει κι εκεινη δεν ειναι θεμα...

Θα σου τηλ και θα τα πείτε,καλή τύχη!!!!

OK! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ!!!! Από την εμπειρία μου βλέπω ότι ο 1ος οίστρος είναι μικρός, κρατάει 2-3 μέρες και μετά έχουμε μια παύση που ποικίλλει από 3 μέρες έως 1 εβδομάδα. Ο 2ος οίστρος κρατάει 15-20 μέρες φυσιολογικά, αλλά μου έχουν τύχει και θηλυκά που δε σταματήσανε να έχουν οίστρο τη 2η φορά για πάνω από 3 μήνες, οπότε και τις στειρώσαμε και ησυχάσαμε κι εμείς κι αυτές. Οπότε η στείρωση από βδομάδα επιβάλλεται!

Α μάλιστα,για να δούμε λοιπόν...:P:P

σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα;)

Τι καλά!Να βρει σπιτάκι η Κορίνα σας!!!:D

Μόνο λυπάμαι τη μικρή Μπουμού μας..:(

Αλλά εντάξει κάποιος θα βρεθεί και για εκείνη!:)

Πολυ ωραια! Χαρηκα πολυ που θα βρει ενα σπιτακι η Κορινα!!! Περιμενουμε νεα συντομα!

Αν δεν βρήκατε ακόμη γατάκι ρίξε μια ματιά και στην Χουρχουρίτσα. Είναι ημίαιμη ολόλευκη γατούλα 1,5 ετών, στειρωμένη με βιβλιάριο υγείας, αποπαρασιτωμένη εσωτερικά και εξωτερικά από κτηνίατρο και μαθημένη να πηγαίνει σε αμμούλα. Είναι ενήλικη γατούλα, αλλά είναι πραγματικά μια χουρχουρομηχανή, την χαιδεύεις και γυρίζει ανάποδα την κοιλίτσα της για να την χαιδέψεις και εκεί. Άμα θέλετε μπορείτε να έρθετε να την δείτε και από κοντά.

Συνημμένα

• xourxouritsa mou.JPG
    xourxouritsa mou.JPG
    255 KB · Εμφανίσεις: 43
Τι καλά!Να βρει σπιτάκι η Κορίνα σας!!!:D

Μόνο λυπάμαι τη μικρή Μπουμού μας..:(

Αλλά εντάξει κάποιος θα βρεθεί και για εκείνη!:)

Πάντως ούτε και για την Κορίνα βρέθηκε σπιτάκι . Νομίζω ότι αυτή τη φορά έχω απελπιστεί πολύ!

Κρίμα που δεν επέλεξαν την Κορίνα:(...πάντως έκανα οτι μπορούσα!:/:

Κοιτάνε κάποια γατακια 2-3 μηνων απο τους stray-life.

Τουλάχιστον κάποιο που έχει αναγκη θα βρει σπίτι...;)

Θα ενημερωσω για οτι νεότερο,σας ευχαριστώ όλους κι όλες πάρα πολύ!!

Καλημερα σε όλους και καλο μήνα!!
Οι φίλοι μας βρήκαν τη γατούλα τους απο την ομάδα του stray.:D:D

Είναι γλυκυτατη,2,5-3 μηνων και σίγουρα θα περάσει πολύ όμορφα μαζί τους!!:clapup:

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και εύχομαι καλή τύχη σε όλα τα πλασματάκια που ψάχνουν σπίτι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back