Γατάκι με ακροαστικά που δεν υποχωρούν

mxaris

Νεοφερμένο μέλος

Ο mxaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Το μικρό μου ( 12 χρονό ) δεν αναπνεει καλα εδω και μια εβδομάδα... Ο γιατρός διέγνωσε τελικά ακροαστικά ( αν και βάση του αρθρου που διαβασα εδω μαλλον ασθμα είναι ) και ξεκινησαμε κορτιζόνη και αντιβίωση... Με τη κορτιζόνη όλα κάλά αλλα οταν τη σταματήσαμε προχθές ξανα γύρισε στη παλιά δυσκολία.. Χθές ξαναρχίσαμε κορτιζόνη + αντιβίωση αλλα το πουλάκι μου δεν ειναι καθόλου καλά...Νιαουρίζει σαν να πονάει, δεν μπορεί να φάει ( μάλλον επειδή δεν τα καταφέρνςι και όχι γιατί δεν θέλει )δεν παει τουαλέτα και κατα το χάιδεμα νιώθω οτι είναι σαν πρησμένος ( φουσκωμα ) κάτω απο το λαιμό και στα πλευρά..Τι συμβαίνει ρε παιδιά???????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρεχα γρηγορα σε γιατρο και αν γινεται και σε αλλον αφου με αυτα που εδωσε ο πρωτος μαλλον κατι δε παει καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οποσδήποτε γιατρό και άμεσα!!! Ευχομαι να βρεις άκρη γρήγορα και να το ξεπεράσει!

ναι θα συμφωνησω με τα κοριτσια μην σου πω να πας να παρεις κ μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλο γιατρο

Επικοινωνησε επειγοντως με την κτηνιατρο Τσακελιδου στην Βεροια εχω ακουσει οτι ειναι καλη στο 2331068160 και μεχρι ναπας βαλτον σεστο μπανιο με ανοιχτο το ζεστο νερο να αναπνεει τους υδρατμους εξω απο τη μπανιερα βοηθαει πολυ στη δυσπνοια αλλα το περιστατικο ειναι επειγον αν βρεις κτηνιατρο που να εφημερευει η αν εχετε κεντρο η κλινικη μικρων ζωων πηγαινε το εκει ισως χρειαζεται νοσηλεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back