Γατάκι με μυξούλες και τσίμπλες

• Thread starter Thread starter pada
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pada

Νεοφερμένο μέλος

Η pada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους..διαβάζω καιρό τις συζητήσεις σας αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω και χαίρομαι πολύ που υπάρχουν τόση πολύ άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν γιατί οι περισσότερη με λένε υπερβολική με τις γάτες..
Λοιπόν θέλω την άποψη σας για ένα πρόβλημα με ένα γατάκι που έχει μυξούλες και τρέχουν τα μάτια του.. βασικά να το πάρω απ' την αρχή..ήταν 2 γάτες οι οποίες έκαναν πολλάααα γατάκια και επειδή τις είχα δει πολύ αδύνατες άρχισα να τις ταίζω εδώ και ενάμιση μήνα περίπου.. πηγαίνω κάθε πρωί και απόγευμα (εκεί αφήνω το αμάξι μου είναι ένα κτήριο με δικό του χώρο και από πίσω έχει δασάκι.. κανένας δεν έχει πρόσβαση εκεί εκτός από λίγους οι οποίοι γνωριζόμαστε χρόνια μεταξύ μας και δεν μπορεί να πειράξει κανείς τα γατάκια και τις μαμάδες τους).. ένα από τα γατάκια πρόσεξα ότι έχει μυξούλες, φτερνίζεται συνέχεια και τρέχουν τα μάτια του.. μήπως είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ώστε να γίνει καλά το γατάκι; δεν μπορώ να το πάρω σπίτι γιατί έχω 2 γάτους τον Βίκτωρα τον οποίο τον βρήκα πριν ένα χρόνο στην μηχανή του αυτοκινήτου μου και αφού έκανα 7 ώρες να τον βγάλω έγινε δικός μου, και έχω και τον Έκτωρα ο οποίος είναι αδερφάκι με τα γατάκια που σας λέω και τον πήρα πριν ένα μήνα γιατί από μόλυνση έχασε το ματάκι του και το παλεύω για να μη χρειαστεί να του το αφαιρέσουν.. αν μπορώ να κάω κάτι πείτε μου γιατί απ' ότι φαίνεται ο κτηνίατρος μου είναι διακοπές και δεν το σηκώνει..
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back