Γατάκι με φοβίες...

Καλημερα σας, κι ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.
Λοιπον, οσον αφορα τα ψυχοτροπα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια λυση, και σε σκυλια που εχει δωσει καποιες φορες "ψευτο"βοηθανε. Οντως και μενα μου φανηκε λιγο extreme αλλα μου ειπε να το ψαξει με το πανεπιστημιο, να το συζητησουμε και μετα βλεπουμε.
Catia, ναι εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες. Η μαμα οντως λογω υγειας, δε δεχεται κοσμο στο σπιτι, δεν πολυβγαινει, αλλα το σπιτι ανοιγει, το γατι εχει προσβαση σε μια ταρατσα αρκετα μεγαλη, βλεπει πουλια και δεντρα, εχει παρεουλα ακομα μια θηλυκια, και η μαμα μου ειναι το μονο ατομο που εμπιστευεται και ειναι συνεχεια στο σπιτι πλεον, λογω συνταξης.
Αν τελικα δεν ειναι θεμα υπερθυρεοειδισμου, ειπα να την παρω εγω για λιγο μηπως φταιει το περιβαλλον.
Το θεμα ειναι οτι το γατι εχει αιμα περσιας κι απο οτι μου ειπε ο γιατρος δεν ειναι για πολλα στρεσαρισματα.Ισχυει? :hmm:
Εγω εχω ακομα δυο γατακια, και το σπιτι ειναι πολυ μικρο για να την παρω μονιμα.
Αχ θεε μου, οσο γραφω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θεμα ειναι οτι το γατι εχει αιμα περσιας κι απο οτι μου ειπε ο γιατρος δεν ειναι για πολλα στρεσαρισματα.Ισχυει? :hmm:

Μου φαίνεται πως αυτή η γατούλα δεν είναι ούτως ή άλλως για πολλά στρεσαρίσματα, ανεξάρτητα απ' το αίμα της. Πιστεύω πως αν την πάρεις και ασχοληθείς συστηματικά μαζί της, το πρόβλημα θα υποχωρήσει, αλλά είναι πιθανόν να ξαναγυρίσει στις παλιές της συμπεριφορές, όταν επιστρέψει στη μαμά σου. :/:

Όμως είναι πράγματι τόσο άσχημα εκεί; Μήπως σου φαίνεται έτσι, επειδή ταράζεται όταν πηγαίνεις εσύ; Γιατί έτσι όπως περιγράφεις τις συνθήκες ζωής της, μου φαίνονται αρκετά καλές. Το ότι είναι φοβητσιάρα δεν σημαίνει ότι είναι δυστυχισμένη.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου φαίνεται πως αυτή η γατούλα δεν είναι ούτως ή άλλως για πολλά στρεσαρίσματα, ανεξάρτητα απ' το αίμα της. Πιστεύω πως αν την πάρεις και ασχοληθείς συστηματικά μαζί της, το πρόβλημα θα υποχωρήσει, αλλά είναι πιθανόν να ξαναγυρίσει στις παλιές της συμπεριφορές, όταν επιστρέψει στη μαμά σου. :/:

Όμως είναι πράγματι τόσο άσχημα εκεί; Μήπως σου φαίνεται έτσι, επειδή ταράζεται όταν πηγαίνεις εσύ; Γιατί έτσι όπως περιγράφεις τις συνθήκες ζωής της, μου φαίνονται αρκετά καλές. Το ότι είναι φοβητσιάρα δεν σημαίνει ότι είναι δυστυχισμένη.:hmm:

Μπορει να εχεις δικιο ruko και απλα να ειμαι εγω υπερβολικη.
Επειδη δε μπορω να ξερω ακριβως πως αισθανεται μια γατα υποθετω οτι φοβητσιαρα=δυστυχισμενη... :hmm:
Εχω συνηθισει σε γατες αρκετα ανοιχτες, εως εξαρτημενες απο μενα και ισως γι αυτο να νομιζω οτι κατι δεν κανουμε καλα με τη συγκεκριμενη....
Το ολο θεμα μου ειναι να ειναι καλα η Μαϊμου... Αν αυτη ειναι καλα τοτε εμενα δε με πειραζει να μην τη βλεπω η να μην τη χαιδευω.
Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρη η εστω περιπου σιγουρη για το πως νιωθει? :hmm:

Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρη η εστω περιπου σιγουρη για το πως νιωθει? :hmm:

Νομίζω πως μόνο η μαμά σου μπορεί να το κρίνει αυτό. Αν κατά τ' άλλα είναι χαλαρή μέσα στο σπίτι, έχει τις γατίσιες ασχολίες της,:P τότε μάλλον είναι καλά.
Μερικά γατιά είναι έτσι, ποτέ δεν χάνουν εντελώς αυτό το feral στοιχείο. Το βλέπεις και σε αδέσποτα: μερικά είναι φοβητσιάρικα, αλλά στην πορεία γίνονται χαλβάδες, ενώ άλλα, όσο και να σε ξέρουν, περιμένουν να απομακρυνθείς για να φάνε. Η κοινωνικοποίηση είναι σημαντική, αλλά είναι και θέμα γονιδίων.

Βγηκαν οι εξετασεις της μικρης!
Τα επιπεδα των ορμονων ειναι φυσιολογικα! :up::up::up:
Τωρα μενει να σκεφτω αν αξιζει τον κοπο να την ταλαιπωρησω λιγο και μετα να ειναι καλυτερα, ή αν ετσι τα κανω χειροτερα τα πραγματα :hmm:
Παντως Ruko με βοηθησες πολυ να σκεφτω καποια πραγματα και σε ευχαριστω πολυ!:)
Μην ξεχνιομαστε για το αρθρακι ε? :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back