chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηγαίνοντας τη βόλτα μου με το ποδήλατο, κοντά στο μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας,έξω από ένα σπίτι μισό μόλις μέτρο από τον αυτοκινητόδρομο, άκουσα να κλαίει ένα γατάκι.
Έψαχνα...έψαχνα.... τσουπ! Εμφανίστηκε! Μια μπουκιά γατόνι!

Έκατσα μια ώρα μαζί του,του έδωσα να πιεί γαλατάκι κ έμεινα αναζητώντας την μητέρα του, αλλά μάταια. Αποφάσισα να το πάρω σπίτι γιατί ήταν ζήτημα ωρών να του συμβεί κατί μοιραίο.
Είναι γλυκύτατο πλάσμα,όλη την ώρα θέλει αγκαλιές κ χάδια κ τώρα που ξεθάρεψε παίζει σαν παλαβό!!
Τον πήγα στον κτηνίατρο προχθές, είναι απόλυτα υγιής! Έχουν γίνει οι εξής αντιπαρασιτικές θεραπείες : banminth κρέμα κ frontline spray,επίσης επειδή είχε επιπεφυκίτιδα μου έδωσε να του βαζω το toblex gel για 5 μέρες,είναι ήδη καλά,έχει πια κ το δικό του βιβλιάριο υγείας
. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Είναι 50 ημερών,αρσενικό ,πορτοκαλί-λευκό,με μπλε ματάκια,τρώει κροκετάκια (royal canin για γατάκια).
Κ ιδού...
έχω πολύ υλικό κ βιντεάκια που θα ανεβάσω προσεχώς..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να βρει ένα πραγματικά καλό σπίτι να μείνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παναγιά μου.όντως είναι μια μπουκίτσα..πανέμορφη!!!!![]()
Δε μπορείς να φανταστείς τι ζούπηγμα τρώει!! Το έχω μουρλάνει!!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
δωσε του ενα φιλακι στο κεφαλακι απο μενα!!!!απ οσα εχω δει εδω αυτο μου κανε κλικ!!γλυκα ειναι!
Ρένα μου,η όψη του συμβαδίζει με τον χαρακτήρα του. Είναι γλυκύτατο πλάσμα! Ήρεμο,χαδιάρικο κ έχει ένα νιαούρισμα το άτιμο.. Όποτε το ακούω, δαγκώνομαι για να μην το ζουληξω παραπάνω απ' όσο πρέπει!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτήν την κοιλίτσα.....ποιός θα την φάει;

Παναγίτσα μου το ερωτεύτηκα αυτό το μικράκι

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
![]()
Αυτήν την κοιλίτσα.....ποιός θα την φάει;Παναγίτσα μου το ερωτεύτηκα αυτό το μικράκι
![]()
Αυτή η κοιλίτσα τι έχει τραβήξει!! Την έχω τρελάνει στο ζούπηγμα!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μα συγνώμην κιόλας,ποιός γατόφιλος που σέβεται τον εαυτό του..θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτήν την κοιλούμπα;Αυτή η κοιλίτσα τι έχει τραβήξει!! Την έχω τρελάνει στο ζούπηγμα!!!![]()

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα συγνώμην κιόλας,ποιός γατόφιλος που σέβεται τον εαυτό του..θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτήν την κοιλούμπα;![]()
Εμμμ πες τα ρε Έφη!! ποιός!!???

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
είναι όντως πολύ όμορφο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσεχώς κ βιντεάκι !
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά.. είναι σπάνιο γατάκι,τόοοσο καλός χαρακτήρας,ήσυχο,χαδιάρικο,το έκανα μπάνιο κ δεν έβγαζε άχνα,μόνο γουργούριζε η ψυχή μου..
!Είχε ενδιαφερθεί κάποιος πριν μέρες, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα για εκείνον,χωρίς να θέλω να θίξω τον συγκεκριμένο άνθρωπο,απλά δεν τον ήξερα σχεδόν καθόλου (δε θα την έδινα όπου κ όπου την μπουκίτσα μου).
Εντέλει,η ξαδέρφη μου, (που του είχε κ της είχε τρελό έρωτα εξαρχής), μετακόμισε στο νέο της σπίτι κ μου τον ζήτησε κ επίσημα..
Δέχτηκα κ της τον παρέδωσα 'χθες..Είμαι κουρέλι από 'χθες,αλλά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα μου ήταν δύσκολο να του προσφέρω όσα έπρεπε κ όσα του άξιζαν. Αυτό που με παρηγορεί τουλάχιστον, είναι ότι θα τον βλέπω όσο συχνά θέλω κ οτι εκεί που πήγε θα είναι άρχοντας χωρίς καμία αμφιβολία. Καλή τύχη να 'χεις στην καινούργια σου ζωούλα μπουκίτσα μου!
Μου λείπει..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool