Γατάκι πεθαίνει αν δεν εγχειρισθεί άμεσα!

Canelitsa

Νεοφερμένο μέλος

Η Canelitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 14 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Δικό μου είναι το γατάκι κ δε ξέρω τί να κάνω.Έίναι 3 μηνών και έχει διαφραγματοκήλη κ το χειρουργείο κοστίζει 500 ευρω και οι πιθανότητες να βγεί ζωντανό είναι 50-50! :-( Δέ ξέρω τί να κάνω. κ απο την άλλη κ έτσι να το αφήσω πάλι υποφέρει, πονάει κ κάποια στιγμή θα πεθάνει! :-( Γαμώ τα λεφτά τους! Κάποιος κτηνίατρος ΣΟΒΑΡΟΣ με λιγότερα λεφτά υπάρχει? Ρωτήστε αύριο γνωστούς σας! Απο Τρίκαλα είμαι. Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΓΑΤΑΚΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ! :-(

στα τρίκαλα υπάρχει μόνο ένας κτηνίατρος??
πήγαινε και ρώτησε σε όσους υπάρχουν και εξήγησε την κατάσταση..ίσως κάποιος σε βοηθήσει με δόσεις ,λιγότερα χρήματα κτλ κτλ..
πάντως και 20%να ήταν η πιθανότητες να βγει ζωντανό..εγώ θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να το κάνω το χειρουργείο..
κρίμα είναι να πονάει κ να ταλαιπωρείτε μέχρι να πεθάνει η ψυχούλα..
πιστεύω οτι κάποιος κτηνίατρος θα σε βοηθήσει..δεν μπορεί..ρώτησε και σε κάποια φιλοζωική...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι φιλοζωικές μου λένε οτι και αυτές απο τη τσέπη τους τα βάζουν. Έχουν τα δικά τους προβλήματα βασικά! Σε 5 κτηνιάτρους πήγα κ ρώτησα! Λάρισα καρδίτσα Τρίκαλα! 200€ μου είπε ένας στα Τρίκαλα αλλα μου φαίνεται πολύ ότι νά ναι, σά να θέλει να πάρει τα λεφτά να τελειώνει! Μεγάλη διαφορά απο 500 -->200! κ δέν είδα κανένα ιατρείο σύγχρωνο! Δέ ξέρω. Στη Λάρισα μόνο ήμουν ικανή να το αφήσω αλλα 500!!! Πφφφ! :-( Δέ τα λειπάμε, τα αξίζει μία ζωούλα (ειδικά η συγκεκριμένη) απλά ψάχνω μήπως βρώ κάτι πιο οικονομικό κ να ρωτήσω και αλλού!

εδώ είναι η λίστα κτηινάτρων του my cat

δεν έχεις κάποιο κτηνίατρο που να πηγαίνεις το ζουζούνι σου για εμβόλια κτλ και να εμπιστεύεσαι??
να του ζητήσεις να σου κάνει κάποια ευκολία πληρωμής...

Δέν έχω κάποιον σταθερό όχι. Μεγάλη ιστορία! Δέν πρόλαβα να τα κάνω εμβόλιο ακόμα. Τώρα θα τα ήγαινα αλλα έτυχε αυτό. Αυτός που την πήγα έφυγε διακοπές, πήρε κάτι τηλέφωνα γνωστούς του κ όλοι λείπουν! Αύριο θα πάρω σε μία στη Λάρισα. Ο ίδιος μου είχε πεί εξάλλου οτι δέν το αναλλάμβάνει. Θέλει ειδικό χειρουργείο με ειδικά μηχανήματα που μάλλον δέν είχε. Δέν είναι απλό.

Προφανώς έχετε κάνει ακτινογραφία και σου είπε πως θέλει εγχείριση. Ίσως να χρειάζεται και μια 2η γνωμη. Την εδειξες σε κανέναν άλλον την ακτινογραφία; Απο ότι κατάλαβα δεν είναι μονόδρομος η εγχείριση για τη διαφραγματοκοίλη, ανάλογα την περίπτωση. Η κτηνιάτρος που μας έκανε τη στείρωση μου είχε πει πως αν είχε διαφραγματοκήλη ο δικός μου μπορεί και να μην τον επηρέαζε στη ζωή του, αλλά σίγουρα δε θα αντεχε τη στείρωση (είχε πεσει απο το μπαλκόνι, κάναμε ακτινογραφία και τελικά δεν είχε παθει τίποτα).
Είναι στη Θεσσαλονίκη όμως, αν θες κάνε της ένα τηλέφωνο άυριο, μπορεί να έχει να σου συστήσει κάποιον ή να τον αναλάβει αν μπορείς να έρθεις εδω.
Βουλγαράκη- Φαλτσή, 2310 342390

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back