Γατάκι πονάει όταν κάνει τα κακά του

Athena2201

Νεοφερμένο μέλος

Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους! υιοθετησα πριν απο μερικες μερες ενα γατακι. το εχω παει στον κτηνιατρο κ ειναι μια χαρα απο θεμα υγειας. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οποτε θελει να παει τουαλετα για τα κακα του νιαουριζει μεχρι να τα κανει και μετα σταματαει κ ειναι μεσα στην τρελη χαρα! 3 μερες τωρα επαιρνε την αλοιφη για τα σκουλικακια. κατι περιεργο επανω στα κοπρανα δεν εχω παρατηρησει. ειναι απο την αλοιφη η να αρχισω να ανησυχώ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι δυσκοιλιότητα; Τι το ταΐζεις? Από την άλλη μπορεί η δυσκοιλιότητα να οφείλεται και σε τριχόμπαλα. Επίσης, νεράκι πίνει αρκετό? Όλα αυτά είναι υποθέσεις βέβαια. Καλύτερα να πάρεις τη γνώμη κτηνιάτρου. Δοκίμασε να του αλλάξεις και τροφούλα. Δυστυχώς αυτά που πουλάνε τα super market, είναι ό,τι χειρότερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω με την Bijoux

το ταιζω κτηνιατρικη τροφη. ειναι εναμιση μηνων. κανει να της δωσω παστα για τις τριχες?

Είναι πολύ μικρό για να έχει τριχόμπαλες! Εγώ θα το πήγαινα στον κτηνίατρο να μου πει που οφείλεται το πρόβλημα!

και εμενα ειχε το ιδιο προβλημα και μαλλον μου ειπε οτι εχει κηλη στο κολον στο τελειωμα του παχυ εντερου ...ο πρωκτος του ειναι πρησμενος και βγαζει που και που πολυ λιγο αιματακι???εμενα αυτα τα συμπτωματα ειχε νιαουριζε οταν πηγαινε να κανει κακα...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
οχι εμενα ουτε αιμα βγαζει ουτε πρησμενο ειναι. κ δεν μπορω να καταλαβω αν γκρινιαζει οταν τα κανει η μετα. η απλα ειναι γκρινιαρα. γιατι ποτε δεν την προλαβαινω οταν τα κανει κ μολις την βλεπω ειναι μεσα στην τρελη χαρα. εσενα καταλλα ειχε ορεξη για φαγητο κ παιχνιδι?

ναι ειναι μεσα στη τρελη χαρα παιζει ολη την ωρα τρωει κανονικα πινει το νερακι της κανονικα μονο ποθ τρωει στουμπωματα που και που και σφιγγεται πολυ αλλα εχω αλλο ενα την αδερφη τησ η οποια εχει την ιδια συμπεριφορα αλλα ο πρωκτος της ειναι φυσιολογικος ενω της αλλη με το προβλημα ειναι πρησμενο....!βασικα δεν νομιζω να ειναι τιποτα γκρινια ειναι ξερεις αν ηταν κατι θα το εβλεπες κιολας οποτε μην ανησυχεις....!

Ναι μαλλον γκρινια ειναι! γιατι κατι αλλο δεν κανει. σε ευχαριστω παντως!

Γαλατάκι πίνει? Μερικά μικρά γατάκια που αλλάζουν απότομα διατροφικές συνήθειες ταλαιπωρούνται με τα κακά τους. Αν του χαιδέψεις την κοιλίτσα κάνει πιο εύκολα κακά, πάυει να γκρινιάζει? Πάει αμέσως στο χώμα του? Ή μυρίζει δεξιά κι αριστερά και μετά πάει στο χώμα του? Νομίζω ότι θα το σταματήσεο σε λίγο όπως και να έχει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back