Γατάκι που επί 15 μέρες περίμενε τον θάνατο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Παραθέτω την ακόλουθη αγγελία από το Facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.270006196389049.67443.100001390131507&type=3

Η κυρία που έσωσε το γατάκι που ψάχνει για σπίτι έγραψε τα εξής λυπηρά:
" 20-12-2011 Άκουσε η μητέρα μου σπαρακτικά νιαουρίσματα...Κατέβηκε έψαξε το τετράγωνο τελικά το εντόπισε...Στην πίσω πυλωτή από τη δική μας από εκεί ερχόταν το κλάμα, εκείνη τη στιγμή έβγαινε μια γυναίκα - Μήπως είναι ένα γατάκι κάπου μέσα; ρωτάει η μητέρα μου.Ναι απαντάει εδώ και μέρες εκεί στο δέντρο με αίματα. Ανοίξτε μου να το πάρω λέει. Αχ, όχι τώρα, ελάτε άλλη ώρα της λέει και φεύγει. Τρελλάθηκε, χτύπησε τα θυροτηλέφωνα και παρόλο που εξηγούσε δεν της άνοιγαν. Ήρθε ένας άντρας ηλικιωμένος που αρχικά ούτε αυτός την άφησε να περάσει, νευρίασε η μητέρα μου και είπε ότι την στέλνει η φιλοζωική.Και της επέτρεψε την είσοδο αλλά όχι με καλή συμπεριφορά. Το μωράκι ήταν σε τραγική κατάσταση, τα 2 πίσω πόδια σακατεμένα το δεξί πολτοποιημένο με ένα δάχτυλο να λείπει και το αριστερό φαινόταν κόκκαλο και νεύρο, η μόλυνση είχε φτάσει μέχρι την κοιλίτσα του! Το μπροστά αριστερό σπασμένο και επίσης σπάσιμο και στην λεκάνη. Σύμφωνα με την κρίση της γιατρού βάση τραυμάτων, το μικρούλι ήταν εκεί μονάχο κι αβοήθητο τουλάχιστον 15 μέρες. Τόσες ημέρες το έβλεπαν εκεί οι άχρηστοι υπέφερε μέσα στα μάτια τους. Ντροπή σας, να είστε ήρεμοι και με ήσυχη τη συνείδησή σας. Κρίμα που λεγόμαστε άνθρωποι! Μόλις γίνει καλά θα χρειαστεί βοήθεια να βρεθεί σπίτι για την Ζιζέλ 4 μηνών, ένα κοριτσάκι σκέτη γλύκα! Λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούμε να την κρατήσουμε για πάντα :(. Δεν μπορεί να ξαναβγεί στο δρόμο ποτέ!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatouli_travmatismeno.jpg
    gatouli_travmatismeno.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 46
ψυχουλα μου γλυκια ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακάρι να βρει ένα σπιτάκι...

...ψυχή μου πόσο ντρέπομαι που εγώ και αυτοί λεγόμαστε όλοι άνθρωποι.
Δεν θέλω να με λένε άνθρωπο πιά, προτιμώ να με λένε ζώο.
Καλή τύχη καρδιά μου, καλή τύχη.

Μάτωσε η καρδιά μου! Καλή σου τύχη πλασματάκι..

Καλά, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να ενδιαφερθεί για το γατί που βασανιζόταν;;;
Τι στο καλό, έχουμε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και νοημοσύνης;;

Εξαρταται τι εννοεις ανθρωπια.....Τι να πεις....Συγγνωμη που το λεω χωρις καμια παρεξηγηση!!!!Αλλα η συμπεριφορα τους ειναι για φτυσιμο!!!!Θα τους τα ειχα ψαλλει κι ας με εστελναν στην αστυνομα και δεν ξερω κι εγω που!!!Τα πιο γλυκα χριστουγεννα να εχεις καρδια μου!!!!

τι νέα έχουμε για τη γατούλα;;;;

Δεν έμαθα κάτι νεώτερο...εννοείται ότι θα ενημερώσω το συντομότερο αν προκύψει κάτι.
Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μην γίνει...Άδειος Βασίλης για το Ζιζελάκι. :(

Παραθέτω νέα για τη Ζιζέλ! Συγγνώμη που είναι στα κεφαλαία, αλλά κάνω copy/paste από το αρχικό μήνυμα όταν ζήτησα τα νέα της:
"Η ζιζελ παει καλυτερα οι πληγες αρχισαν να κλεινουν εχουμε θεμα με τα δυο ποδαρακια που πρεπει να εχουν σπασιμο και κολλησαν στραβα γιατι ηταν πολλες μερες αβοηθητη και πεταμενη...ομως δεν μπορουσαμε να θεσουμε σε κινδυνο την μικρη με ακτινογραφιες για να πουμε με σιγουρια τι ακριβως...3-4 ανθρωποι ενδιαφερθηκαν αλλα ακομα δεν την δινω θελω να την παρακολουθει η γιατρος που ξεκινησε ...ειδικα η μια περιπτωση ειναι σουπερ...να εισαι καλα!"
:clapup::happy::flowers:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ωραια νεα για τη μαχητρια Ζιζελ. Να εισαι σιγουρη, θα ξεπερασει ολα τα προβληματα και θα βρει ενα σουπερ σπιτι να τη δεχτει με αγαπη και να τη κανει να ξεχασει τον πονο και την εγκαταλειψη που ενοιωσε.

Τα νεώτερα...μετά από 23 ημέρες οι πληγές της γατουλίνας έκλεισαν , κάνει φυσιοθεραπεία μόνο για το ποδαράκι της που έπαθε αγκύλωση.
Η Ζιζέλ τα κατάφερε, ήθελε να ζήσει και τώρα πια θα έχει μόνο αγάπη! :kissing:

Και φωτό από τη νέα, γιατρεμένη Ζιζέλ που είναι μια καλλονή! Και σε λίγες μέρες θα είναι με τη νέα της οικογένεια. Άρα το θέμα μπορεί να κλειδώσει

Συνημμένα

• zizel_new.jpg
    zizel_new.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • zizel_new1.jpg
    zizel_new1.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • zizel_new2.jpg
    zizel_new2.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back