Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κυρία που έσωσε το γατάκι που ψάχνει για σπίτι έγραψε τα εξής λυπηρά:
" 20-12-2011 Άκουσε η μητέρα μου σπαρακτικά νιαουρίσματα...Κατέβηκε έψαξε το τετράγωνο τελικά το εντόπισε...Στην πίσω πυλωτή από τη δική μας από εκεί ερχόταν το κλάμα, εκείνη τη στιγμή έβγαινε μια γυναίκα - Μήπως είναι ένα γατάκι κάπου μέσα; ρωτάει η μητέρα μου.Ναι απαντάει εδώ και μέρες εκεί στο δέντρο με αίματα. Ανοίξτε μου να το πάρω λέει. Αχ, όχι τώρα, ελάτε άλλη ώρα της λέει και φεύγει. Τρελλάθηκε, χτύπησε τα θυροτηλέφωνα και παρόλο που εξηγούσε δεν της άνοιγαν. Ήρθε ένας άντρας ηλικιωμένος που αρχικά ούτε αυτός την άφησε να περάσει, νευρίασε η μητέρα μου και είπε ότι την στέλνει η φιλοζωική.Και της επέτρεψε την είσοδο αλλά όχι με καλή συμπεριφορά. Το μωράκι ήταν σε τραγική κατάσταση, τα 2 πίσω πόδια σακατεμένα το δεξί πολτοποιημένο με ένα δάχτυλο να λείπει και το αριστερό φαινόταν κόκκαλο και νεύρο, η μόλυνση είχε φτάσει μέχρι την κοιλίτσα του! Το μπροστά αριστερό σπασμένο και επίσης σπάσιμο και στην λεκάνη. Σύμφωνα με την κρίση της γιατρού βάση τραυμάτων, το μικρούλι ήταν εκεί μονάχο κι αβοήθητο τουλάχιστον 15 μέρες. Τόσες ημέρες το έβλεπαν εκεί οι άχρηστοι υπέφερε μέσα στα μάτια τους. Ντροπή σας, να είστε ήρεμοι και με ήσυχη τη συνείδησή σας. Κρίμα που λεγόμαστε άνθρωποι! Μόλις γίνει καλά θα χρειαστεί βοήθεια να βρεθεί σπίτι για την Ζιζέλ 4 μηνών, ένα κοριτσάκι σκέτη γλύκα! Λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούμε να την κρατήσουμε για πάντα
. Δεν μπορεί να ξαναβγεί στο δρόμο ποτέ!"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να με λένε άνθρωπο πιά, προτιμώ να με λένε ζώο.
Καλή τύχη καρδιά μου, καλή τύχη.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τι στο καλό, έχουμε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και νοημοσύνης;;
goth
Δραστήριο μέλος
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μην γίνει...Άδειος Βασίλης για το Ζιζελάκι.

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
"Η ζιζελ παει καλυτερα οι πληγες αρχισαν να κλεινουν εχουμε θεμα με τα δυο ποδαρακια που πρεπει να εχουν σπασιμο και κολλησαν στραβα γιατι ηταν πολλες μερες αβοηθητη και πεταμενη...ομως δεν μπορουσαμε να θεσουμε σε κινδυνο την μικρη με ακτινογραφιες για να πουμε με σιγουρια τι ακριβως...3-4 ανθρωποι ενδιαφερθηκαν αλλα ακομα δεν την δινω θελω να την παρακολουθει η γιατρος που ξεκινησε ...ειδικα η μια περιπτωση ειναι σουπερ...να εισαι καλα!"

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ζιζέλ τα κατάφερε, ήθελε να ζήσει και τώρα πια θα έχει μόνο αγάπη!

Και φωτό από τη νέα, γιατρεμένη Ζιζέλ που είναι μια καλλονή! Και σε λίγες μέρες θα είναι με τη νέα της οικογένεια. Άρα το θέμα μπορεί να κλειδώσει
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool