28-05-11
02:35
Μου εδωσαν ενα γατακι αρκετα μεγαλο για να αποχωρηστει τη μαμα του και τα αδερφια του. Ειναι πολυ φιλικο, παιχνιδιαρικο και χουζουρικο... Αλλα εχει ενα ελλατωματακι... καθε φορα που φευγω αυτο νιαουριζει ασταματητα! νιαουριζει και ξανα νιαουριζει ωσπου απελπιζεται συνηθως πεφτει για υπνο... απο οτι καταλαβαινω το μικρουλι νιωθει μοναξια και θελει καποιον να ειναι συνεχως διπλα του... Αυτο δυστυχως δεν εφικτο.... Επισης ενω κοιμαται αν ξαφνικα ακουσει καποια φωνη ξαναρχιζει να νιαουριζει..... Πραγματικα δεν με ενοχλει τοσο το γεγονος οτι ερχεται εξω απο την πορτα μου και νιαουριζει αλλα το λυπαμαι γιατι αυτο το νιαουρισμα μοιαζει περισσοτερο με κλαψουρισμα και το λυπαμαι πολυ καθε φορα που κλαιει.... Μηπως εχετε καμοια ιδεα πως θα κανουμε το γατακι να ξεπερασει αυτη του την φοβεια; Εχετε περασει εσεις καποια παρομοια εμπειρια; Αν ναι πως το αντιμετωπισατε;
Αναστασια και Πιτσα (το μικρο μ)
Ααα ξεχασα να σας πω πως εχω και ενα γατο και τα πανε καλα μεταξυ τους απλα αυτος εχει αλλες ασχολιες και συνηθως δν του δινει και πολυ σημασια καθως αυτος βγαινει βολτα με τη γατοπαρεα του....
Αναστασια και Πιτσα (το μικρο μ)
Ααα ξεχασα να σας πω πως εχω και ενα γατο και τα πανε καλα μεταξυ τους απλα αυτος εχει αλλες ασχολιες και συνηθως δν του δινει και πολυ σημασια καθως αυτος βγαινει βολτα με τη γατοπαρεα του....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
30-05-11
12:52
Απάντηση: Γατάκι που νιώθει μοναξιά...
το γατακι αρχιζει και το ξεπερναει... τωρα παιζει ανενοχλητο στον κηπο χωρις να κλαιει οταν φευγω...Ευτυχως το ξεπερασε. Το μονο που χρειαζοταν ηταν χρονος!!
το γατακι αρχιζει και το ξεπερναει... τωρα παιζει ανενοχλητο στον κηπο χωρις να κλαιει οταν φευγω...Ευτυχως το ξεπερασε. Το μονο που χρειαζοταν ηταν χρονος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
30-05-11
12:58
Μπράβο..καλά νεα αυτά.
Ελπίζω ο κήπος πάντως να είναι προστατευμένος..
Μπράβο..καλά νεα αυτά.

Ελπίζω ο κήπος πάντως να είναι προστατευμένος..

Βασουλακι
Νεοφερμένο μέλος
Η Βασουλακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
30-05-11
16:20
ναι μπραβο!! εχω περασει κι εγω μια τετια εμπιρια αλλα με σκυλακι μετα απο λιγο χρονο το ξεπερασε αλλα βοηθισε και το οτι ειχε παρεα ενα αλλον μικρο φιλαρακο!!!

Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
30-05-11
16:36
Είναι μεγάλη υπόθεση η πρόσβαση σε (ασφαλή πάντα!) κήπο....
Ο κήπος για κάθε γάτα είναι ένας μικρός παράδεισος...Έντομα, φυτά, μυρωδιές...
Το μικρούλι απλά ήθελε τον χρόνο του να προσαρμοστεί...
Εγώ τη δική μου την έχω στο σπίτι γιατί ο κήπος μας δεν είναι προστατευμένος και μάλιστα βλέπει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, οπότε δεν το ρισκάρω σε καμία περίπτωση! Προχθές όμως την έβγαλα με προσοχή (και ήμουν διαρκώς μαζί της) στον κήπο για κανά 20λεπτο και τρελλάθηκε! Ζητούσε μετά συνέχεια να ξαναβγεί!
Είναι μεγάλη υπόθεση η πρόσβαση σε (ασφαλή πάντα!) κήπο....
Ο κήπος για κάθε γάτα είναι ένας μικρός παράδεισος...Έντομα, φυτά, μυρωδιές...
Το μικρούλι απλά ήθελε τον χρόνο του να προσαρμοστεί...
Εγώ τη δική μου την έχω στο σπίτι γιατί ο κήπος μας δεν είναι προστατευμένος και μάλιστα βλέπει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, οπότε δεν το ρισκάρω σε καμία περίπτωση! Προχθές όμως την έβγαλα με προσοχή (και ήμουν διαρκώς μαζί της) στον κήπο για κανά 20λεπτο και τρελλάθηκε! Ζητούσε μετά συνέχεια να ξαναβγεί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum