ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το μικρουλι ειναι καλα?Ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα με τοσο μικρα γατακια.Το ειδε κτηνιατρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Μα καλα δεν ντρεπονται καθολου?
ΌΧΙ. Εδώ πετάνε μωρά στα σκουπίδια, τα γατιά θα λυπηθούν;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886
Νεοφερμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
φανταστητε οτι ο σκυλοσ που την βρηκε φοβαται τισ γατεσ
Πάλι καλά, αλλιώς το μωρούλι θα κοιμόταν τώρα στην κοιλιά του σκύλου.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
twistovios
Νεοφερμένο μέλος
τελικα πιστευω πως μονο εαν υπαρξει καποιο χρηματικο προστιμο θα βαλουν μυαλο καποιοι.Δεν υπαρχει η καταλληλη παιδεια ουτε απο το σχολειο και δυστυχως ουτε απο την οικογενεια.Ειναι κριμα,πραγματικα.
Λυπάμαι(πραγματικά λυπάμαι), αλλά δεν συμφωνώ.
Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι την επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψη μας κάποιος που κακομεταχειρίζεται ζώα, πετάει φόλες, παραπετάει νεογέννητα κτλ, να ανταποδώσουμε. Πιάστε τον και τουλουμιάστε τον στο ξύλο. Κάντε του κάτι που θα πονέσει, αλλά με ταυτόχρονο μήνυμα που να καταλάβει γιατί του κάνατε αυτό που του κάνατε.
Και αν δεν μπορείτε εσείς, επειδη πρόσεξα πως η συντριπτική πλειοψηφία σας είστε γένους θηλυκού, βάλτε κάποιον άλλον, φίλο, αδερφό κτλ κτλ. Τσακίστε τον στο ξύλο ρε παιδί μου. Έτσι απλά.
Βαρέθηκα να στηρίζομαι στο νόμο και να περιμένω κάποια στιγμή να συμμορφωθούν κάποιοι...
Δεν φταίει η παιδεία... Όποιος έχει παιδεία, μαθαίνει να στέκεται στις ουρές και να μην κλέβει θέσεις, μαθαίνει να μην κορνάρει στο δρόμο και να μην βρίζει με το παραμικρό.
Το να πετάς ζώα στα σκουπίδια, δεν είναι θέμα παιδείας. Είναι θέμα χαρακτήρα. Μας μάθανε μικρούς να μην σκοτώνουμε ανθρώπους??
Από εμπειρία σας λέω πως είναι πιο αποτελεσματικό να αντιδράς επιθετικά απέναντι σε αυτούς τους θρασύδειλους, παρά να τους κυνηγάς με το νόμο.
Πριν 2 μήνες, στη Θεσσαλονίκη στο Πάρκο του Φωκά, έπαιζα μπάσκετ με παρέα, και άκούσαμε ένα ροτβάιλερ να κλαίει. Και μετά από λίγο ξανά. Κοίταξα, και είδα ένα ρεμάλι τύπο, που ποιος ξέρει τι απωθημένα είχε, επειδή το σκυλί του έβλεπε τα άλλα σκυλιά και γαύγιζε συνέχεια, του ακουμπούσε το τσιγάρο στην πλάτη για να σωπαίνει... ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΒΓΙΖΕ!!! Το πιστεύετε??
Βγάζω τσιγάρο, πάω κοντά του, του ζητάω ευγενικά φωτιά, μου δίνει με ύφος βαρύ, τραβάω 2 τζούρες, και του το σβήνω στον αγκώνα...
'Πως σου φάνηκε?' του λέω...
Γίναμε μπίλιες, κυλιστήκαμε μέσα στο πάρκο, γίναμε θέαμα, ήταν πιο μεγαλόσωμός από εμένα και άρπαξα αρκετές, με δάγκωνε και ο σκύλος στα πόδια, αλλα του έριξα κι εγώ αρκετές και χαλάλι το ξύλο που έφαγα.
Φυσικά μηνύσεις εκατέρωθεν, στάνταρ έχω καλύτερο δικηγόρο από αυτόν και θα τον μαδήσω όταν έρθει η ώρα.
Έτσι 'έκαψα' και με χλωρίνη ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κήπο της βλαμένης που έριχνε φόλες στη γειτονιά. Όταν την είδα να κλαίει με λυγμούς, η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη από όσο φανταζόμουν. 30 λίτρα χλωρίνη πιάσαν τόπο.
'Και αν συνεχίσεις, θα κάνω χειρότερα, φτάσε με στα άκρα και θα δεις...'
Έτσι τουλούμιασα το γέρο που χτυπούσε στη μονοκατοικία του με μαγκούρα το σκυλί του. Του έκανα παρατήρηση μια, δυο, τρεις, λογομαχήσαμε, βριστήκαμε, το έπαιζε μάγκας από το μπαλκόνι του.
Μια μέρα δεν άντεξα να το ακούω να κλαίει από το ξύλο, πήγα, μπήκα, τον πέτυχα στην αυλή εν ώρα δράσης, και τον τουλούμιασα στην κυριολεξία. Φυσικά μηνύσεις έπεσαν κι εδώ.
'Κάνε μου 100 μηνύσεις, μέχρι να δικαστούν, θα σε τσακίζω στο ξύλο όταν ακούω στο σκυλί να κλαίει.'
Φώναξε και το γιο του να έρθει να με κάνει ντα.
Ταξιτζής προσπάθησε να πατήσει γάτα στο δρόμο επίτηδες με εμένα μέσα(δεν τα κατάφερε)...
'Κωλόγατες...' αναφώνησε μετά την αποτυχία του.
Κατέβηκα, πλήρωσα και του διέλυσα τον καθρέφτη του.
'Αυτό για τα φιολοζωικά σου συναισθήματα. Έχω τις πινακίδες σου και τον αριθμό σου. Συνέχισε να κάνεις μακακίες και θα στο κάψω όλο το ταξί άμα θέλω.'... και εξαφανίστηκα πρίν προλάβει να κάνει τίποτα.
Αν δεν σε σέβονται, τότε καλύτερα να σε φοβούνται.
Είναι πιο αποτελεσματικό και αυτό μετράει. Καλές οι υπογραφές, καλές οι καταγγελίες, αλλά κανείς δεν χαμπαριάζει. Ούτε η γριά πετάει φόλες από τότε, ούτε το σκυλί το έχω ξανακούσει να κλαίει.
Και ο άγιος, φοβέρα θέλει...
Fotini
Διάσημο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Το να πετάς ζώα στα σκουπίδια, δεν είναι θέμα παιδείας. Είναι θέμα χαρακτήρα. Μας μάθανε μικρούς να μην σκοτώνουμε ανθρώπους??
Σ'αυτό θα συμφωνήσω. Θυμάμαι οταν ήμουν όχι παραπάνω από 3 χρονών στο χωριό κι έβλεπα τη γιαγιά μου να πετάει νεογέννητα γατάκια, έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Δε μου είχε μάθει κανένας να αγαπάω τα ζώα, ούτε μου είχε πει κανένας 'είναι κακό να σκοτώνουμε ζώα', απλά το είχα μέσα μου.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

twistovios
Νεοφερμένο μέλος
Θα παίξω στο παιχνίδι τους με ίσους όρους, Όπως δεν φοβούνται αυτοί το νόμο και κακοποιούν ζώα, ε, μια απ'τα ίδια κι εγώ.
Ήδη έχω δύο μηνύσεις εις βάρος μου, αλλά από το να κάθομαι και να ανέχομαι κάθε καραγκιόζη, το προτιμώ.
Εξάλλου, οποιοσδήποτε από εμάς, αν άρχιζε κάποιος άγνωστος να χτυπάει και να βλάπτει δικούς μας ανθρώπους, δεν θα αντιδρούσαμε??
menia
Δραστήριο μέλος

Σήμερα το πρωί είδα στη ΝΕΤ ότι έριξαν φόλα σε 7 (νομίζω) σκυλιά στη Νίκαια, η δημοσιογράφος ήταν στην πλατεία που κείτονταν τα σκυλιά, κάποια από αυτά είχαν σπασμούς, άλλα είχαν ήδη πεθάνει. Και τότε έρχεται μια συνάδερφος στο γραφείο και μου λέει "Καλά τους έκαναν, δεν μπορώ τα βρωμόσκυλα, έπρεπε να φολιάσουν όλα τα κοπρόσκυλα που βρωμίζουν τους δρόμους..." Δεν ξέρω πώς συγκρατήθηκα και δεν της έκανα δώρο μια φόλα μέσα σε τυρόπιτα...

RedCat
Διάσημο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool