matzore
Νεοφερμένο μέλος
Ο matzore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
20-03-14
21:04
Καλησπέρα!
Βρίσκομαι στην Πλάκα και εδώ και κάποια βράδια ένα αδέσποτο γατί έχει σκαλώσει στην ταράτσα της γειτόνισσας και δεν πιανεται με τίποτα!
Πάει στο φαγητό, αλλα μόνο οταν βεβαιωθεί οτι δεν ειναι κανενας γυρω του.
Πως θα το πιασουμε, έχετε να μου προτείνετε κάτι; Δεν είναι μονο οι φωνές του, είναι και το μέρος όπου βρίσκεται το οποίο μόνο ιδανικό δεν είναι για ένα φοβισμένο γατί.
Ευχαριστώ πολυ!
Βρίσκομαι στην Πλάκα και εδώ και κάποια βράδια ένα αδέσποτο γατί έχει σκαλώσει στην ταράτσα της γειτόνισσας και δεν πιανεται με τίποτα!
Πάει στο φαγητό, αλλα μόνο οταν βεβαιωθεί οτι δεν ειναι κανενας γυρω του.
Πως θα το πιασουμε, έχετε να μου προτείνετε κάτι; Δεν είναι μονο οι φωνές του, είναι και το μέρος όπου βρίσκεται το οποίο μόνο ιδανικό δεν είναι για ένα φοβισμένο γατί.
Ευχαριστώ πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
20-03-14
21:37
Καλησπέρα!
Όταν είχα το ίδιο πρόβλημα με γατάκι που δεν πιανόταν επικοινώνησα με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία και μου απάντησαν πως μπορούσαν να μου δανείσουν μια γατοπαγίδα για να το πιάσω.
Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο επικοινωνίας που μου είχαν δώσει.
Μπράβο που ασχοληθήκατε με το ψυχουλάκι!
Όταν είχα το ίδιο πρόβλημα με γατάκι που δεν πιανόταν επικοινώνησα με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία και μου απάντησαν πως μπορούσαν να μου δανείσουν μια γατοπαγίδα για να το πιάσω.
Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο επικοινωνίας που μου είχαν δώσει.
Μπράβο που ασχοληθήκατε με το ψυχουλάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool