Γατάκι χτυπημένο στον φωταγωγό

Konstantine

Νεοφερμένο μέλος

Ο Konstantine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλημέρα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σύντομα γιατί είναι επείγον!!!! Σήμερα στις 6 το πρωί έπεσε ένα γατάκι στον φωταγωγό της πολυκατοικίας μου από τον πέμπτο όροφο. Στην αρχή νόμιζα ότι πέθανε αλλά έχει μπει πίσω από κάτι πράγματα και είναι εκεί. Έχει αίματα στο πρόσωπο του. Σας παρακαλώ πολύ πείτε μου που να το πάω. Υπάρχει ένα κτηνιατρείο για γάτες εδώ κοντά αλλά ανοίγει στις 11 το πρωί. Δεν έχω χρήματα και δεν μπορώ να βγάλω χρήματα από την τράπεζα μέχρι αύριο λόγω των capital controls. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω; Αν πάω στο κτηνιατρείο θα με δεχτούν χωρίς χρήματα; Είναι πολύ επείγον γιατί μπορεί να πεθάνει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ - S.O.S

Να το πας στο κτηνιατρείο και να τους εξηγήσεις ότι αύριο θα βγάλεις χρήματα. Δεν νομίζω ότι θα αρνηθούν. Ας κρατήσουν τα στοιχεία σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ. Αυτό σκέφτηκα και εγώ, να τους αφήσω τη ταυτότητα μου... Ελπίζω να το δεχτούν. Περιμένω να πάει 11 για να το πάω. Δεν είναι δικό μου το γατάκι. Κάποιος πρέπει να το εγκατέλειψε στη πολυκατοικία. Ελπίζω να μην πεθάνει.

Μπράβο σου που το φροντίζεις. Θα περιμένουμε νέα.

Είναι ακόμα κρυμμένο στο φωταγωγό. Δεν το πείραξα για να μην φοβηθεί μέχρι να πάει η ώρα που ανοίγει ο κτηνίατρος. Ετοιμάζομαι να πάω να το πάρω και να το πάω εκεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Κάνω τη προσευχή μου να γίνει καλά. Αν μπορείς Pepper κάνε και εσύ μια προσευχή να πάνε όλα καλά. Πάω τώρα. Θα στείλω τα νέα μόλις επιστρέψω.

Άντε όλα να πάνε καλά!

Μόλις επέστρεψα από τη κτηνίατρο. Λέει πως το γατάκι δεν φαίνεται να έχει σπάσει κάτι αλλά έχει αιμάτωμα στο κεφάλι του και πρέπει να του δίνω φάρμακα για 15 ημέρες, του έκανε 2 ενέσεις, ελπίζω να γίνει καλά. Καλά λένε ότι είναι εφτάψυχα. Δεν ξέρω πως μπήκε μέσα στη πολυκατοικία, ρώτησα παντού και δεν είναι κανενός!

"Σιδερενιο" και περαστικα σας! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να περασετε πολλα χρονια με τρελες αγκαλιτσες!

Πολύ καλά νέα!! Μήπως τρύπωσε όταν ήταν ανοιχτή η εξώπορτα?

"Σιδερενιο" και περαστικα σας! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να περασετε πολλα χρονια με τρελες αγκαλιτσες!

Ευχαριστώ πολύ!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί έχω ήδη μια μεγάλη γάτα που είναι άρρωστη και το γατάκι θα θέλει πολλά εμβόλια και έξοδα επιπλέον... Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για αυτό... :(:(:(
Θα το κρατήσω μέχρι να γίνει καλά. Είναι κουκλάκι, πολύ όμορφο!

Πολύ καλά νέα!! Μήπως τρύπωσε όταν ήταν ανοιχτή η εξώπορτα?

Πραγματικά δεν ξέρω! Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μπήκε στη πολυκατοικία και να έφτασε μέχρι τον πέμπτο που ήταν ανοιχτό το παράθυρο! Έτσι όπως το είδα νόμισα πώς είχε πεθάνει στην αρχή, αλλά είναι εφτάψυχο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τελικά το γατάκι πως είναι?

Τελικά το γατάκι πως είναι?
Σήμερα πάει λίγο καλύτερα, έφαγε λίγο με τη σύριγγα αλλά δεν έχει πάει ακόμα στη τουαλέτα, δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αυτό...

Είναι το σοκ του οργανισμού συν το ότι δεν τρώει. Μπορείς να το γαργαλήσεις με ένα βαμβάκι μήπως και τα κάνει.

Είναι το σοκ του οργανισμού συν το ότι δεν τρώει. Μπορείς να το γαργαλήσεις με ένα βαμβάκι μήπως και τα κάνει.

Ευχαριστώ Pepper, προσπάθησα αλλά δεν πάει. Μπορεί να μην θέλει και να πάει αργότερα... Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Το τάισα με μια σύριγγα και τώρα τρώει λίγο. Δείχνει να είναι καλύτερα πάντως γιατί ήταν σε άσχημη κατάσταση και φοβήθηκα ότι θα πεθάνει. Θα ξαναστείλω πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back