Γατάκι 1 μηνός περίπου που νιαουρίζει βραχνά! Επείγον!!!!

Τσαμπικος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
Καλησπερα, μια γατα που δεν προλαβα να στειρωσω, γεννησε πριν απο 1 μηνα στο Μ. Πευκο και μας εφερε 2 γατακια, το πρωτο πριν απο μια βδομαδα, τα ξημερωματα αρχισε να νιαουριζει βραχνα και τελικα μας αφησε!!:(

Το δευτερο σημερα κανει το ιδιο ειναι και η μητερα του εκει και απλα το γλυφει!!

Πηρε η θεια μου τον γιατρο και της ειπε οτι μπορει να πειναει αλλα δεν κανει την παραμικρη κινηση για να φαει απο την μαμα του.

της ειπε να του δωσει με την συριγγα, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στο ιατρειο του για να το παω.... καμια γνωμη???

Α!!!!! και οταν εφυγε το πρωτο η μανα ειχε φαει ψαρι οπως και σημερα......του το ειπα αλλα ειπε καμια σχεση......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλει γιατρό άμεσα.. και μέχρι τότε ταίσμα με σύριγγα ή μπιμπερό...:/:

Μην στηρίζεστε στην μάνα για να το ταΐσει προφανώς δεν μπορεί, δεν θέλει... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν προσπαθήστε να ταίσετε το γατάκι και επειδή είναι δύσκολο τέτοια μέρα να βρείτε ειδικό γάλα σε σκόνη για γατάκια, μπορείτε να πάρετε από φαρμακείο βρεφικό ανθώπινο.
Φροντίστε επίσης το γατάκι να διατηρείται ζεστό (κουτάκι με πανάκια, θερμοφόρα). Και αύριο στον κτηνίατρο!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Εχω εγώ γάλα σκόνη για μικρά. Αν μπορείς να κάνεις τον κόπο να κατέβεις Κορυδαλλό, πολύ ευχαρίστως.
Περισσότερο δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί είμαι Πειραιά στο γραφείο μου, αλλίως θα ανέβαινα και εγώ προς τα πάνω.
Σπίτι είναι η γυναίκα μου και μπορεί να στο δώσει.
Ο,τι θες, πες μου.

νενα μου τι εγινε τελικα με το γατουλι?πως ειναι?

εμενα το γατακι μου ηταν 3 εβδομαδων οταν το βρηκα και το πηρα σπιτι και ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα νιαουριζε βραχνα! το ταιζα με συριγγα και φροντιζα να ειναι ζεστο... στον κτηνιατρο δεν μπορουσα να το παω αμεσα γιατι ελλειπε στο εξωτερικο! ομως μια εβδομαδα καταφερα να το φροντιζω παρολα αυτα συνεχιζε να νιαουριζει βραχνα! τελικα επεστεψε ο κτηνιατρος το πηγα και μου ειχε πει οτι εκανα πολυ καλη δουλεια! το εξετασε και τελικα αποδειχτηκε οτι το βραχνο νιαουρισμα ηταν απο βρογχητιδα! του εκανε εκεινος ενα εμβολιο και μου εδωσε αλλα 5 για να του βαζω ενα καθε μερα στο σπιτι! σημερα το καμαρι μου κλεινει ενα χρονο η βρογχιτιδα περασε αλλα ακομα νιαουριζει βραχνα! :P
οποτε παρτο στον κτηνιατρο οσο το δυνατον πιο γρηγορα !:worry:
καλη επιτυχια με το μικρουλι!:D

Νένα μου λυπάμαι ειλικρινά.

Τελικα βρηκα κτηνιατρο και το πηγα ....ειχε λοιμωξη του αναπνευστικου.....του καναμε αντιβιωση ενεσιμη και μετα με σιροπι ξενυχτυσα ολο το βραδυ και παρα πολυ αργα το βραδυ μας ειπε αντιο και εφυγε......:(:(

δεν ηταν το τυχερο του.....τραγικη φιγουρα η μαμα του που το ψαχνει

ευχαριστω ολους σας

κριμα...πολυ κριμα....δυστυχως αυτο..δεν τα καταφερε..:(:(:(

αχ ρε γμτ..κριμα..:(αχ νενα μ ελπιζω να την πιασεις πια τη μανα να την στειρωσεις να ηρεμησεις κ εσυ κ αυτη..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back