..μπορεί να βοηθησει καποιος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο σου κατ'αρχήν που το περιμάζεψες, είναι ψυχούλα κι αυτό κι ας το αρνείται η μάνα του, κρίμα να έμενε εκεί αβοήθητο
Γι απόψε δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Μια θερμοφόρα σκεπασμένη με κάτι ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή μαζί του και το κάψει το καψερό.. μια κουβερτούλα, ένα λούτρινο μαλλιαρό κουκλάκι για να έχει την ψεδαίσθηση οτι κάπου εκεί είναι κι η μαμά του και, ένα ρολόι εκεί κοντά που το τικ-τακ του να τι ακούει σαν τους παλμούς της μαμάς του για να νιώθει ασφαλές.
Το φαγητό είναι όμως ένα θέμα και καθώς λες, το αγελαδινό γάλα το πείραξε. Για αύριο το πρωί που θα ανοίξουν μαγαζιά και φαρμακεία, ίσως μπορέσεις να προμηθευτείς ένα γάλα ειδικό για νεογέννητα και μπιμπερό. Για τώρα, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις να μη κλαίει, αν πεινάει τόσο πολύ να αραιώσεις ακόμα περισσότερο το γάλα που ήδη του δίνεις?
Αυτό με κάθε επιφύλαξη.. Περίμενε να σου πουν και άλλα πιο έμπειρα μέλη σχετικά με τα νεογέννητα. Να έχεις υπόψη σου όμως οτι τόσο νεαρά γατιά είναι δύσκολο να επιβιώσουν, χωρίς τη φυσική μάνα τους
Δύσκολο λέμε, μα όχι κι αδύνατο. Αυτός δεν είναι βέβαια λόγος να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Αν το άφηνες εκεί έξω, δεν είχε καμιά πιθανότητα επιβίωσης, η μάνα του δυο φορές το εγκατέλειψε, δεν είναι τυχαίο και δεν νομίζω να το ξαναδεχτεί (άγνωστος ο λόγος που το απέρριψε, αλλά συμβαίνουν κι αυτά αρκετές φορές σε όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου). Εσύ του δίνεις αυτή τη στιγμή μια ευκαιρία να ζήσει κι αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.
Καλή τύχη να έχει το μικρούλι και να τα καταφέρει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι μέσα απ΄την ψυχή μου να τα καταφέρει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Guest User 74802
Επισκέπτης

Δεν έχω ιδέα για τη μαμά του, πριν από κανένα μήνα εμφανίστηκε στον κήπο, αλλά τρώει κανονικά και μάλιστα ακόμη περισσότερο από τη μέρα που γέννησε αλλά από την αρχή τα άφηνε μόνα τους..της πήγαμε και ένα σπιτάκι για να τα έχει προστατευμένα και δεν της άρεσε,τα πήρε και τα αφήσε στη μέση του κήπου και δεν έδιωχνε καν τους γάτους που τα πλησίαζαν..αυτό που παράτησε σήμερα της το πήγα κοντά της και απομακρυνόταν,δεν ήθελε καν να το μυρίσει μέχρι που έφυγε τελείως απτον κήπο..δε μου φαίνεται και πολυ σόι αυτή η γάτα
α επίσης είπα ήδη στο pet shop να έχουν στο νου τους μήπως βρεθεί λεχώνα..
Guest User 74802
Επισκέπτης

παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
το πιο επικίνδυνο όμως είναι τα σκουληκάκια.συνήθως αυτά τα μικρούλια ''φεύγουν''από αυτό.συμβουλεύσου κτηνίατρο άμεσα.καλή τύχη κ οπλίσου με θάρρος.η θνησιμότητα είναι μεγάλη.
μπράβο σου!
Guest User 74802
Επισκέπτης
είναι το μικρούλι το μαύρο στη φωτογραφία..Νάναι καλά η Ειρήνη που το πήρε

Συνημμένα
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
εχουν μητρικα ενστικτα δεν μπορεί να συμβει και στα Ζωα;Μπραβο ομως σε σενα που το προσπαθησες και στην γλυκια μανουλα που το δεχτηκε Φαινεται πολυ τρυφερη παντως στην φωτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool