Γατάκι 20 ημερών

irene_marga

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!
Σήμερα βρήκα ένα γατάκι το οποίο είναι περίπου 20 ημερών.
Το βρήκα το πρωί.. (σήμερα έφτασα Αθήνα από διακοπές). Με όλη την καλή μου διάθεση το πήρα σπίτι, του πήρα τροφή του πήρα γατοκρεβατάκι και όλα τα συναφί ΑΛΛΑ δεν υπολόγισα την δουλειά μου. Σήμερα το απόγευμα βγήκε το πρόγραμα της δουλειάς μου και λόγω έλλειψης προσωπικού θα δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα και θα αδυνατώ να το ταϊζω.. Χρειάζετε 4 φορές την μέρα.. Εγώ θα μπορώ μόνο τις δύο .. κι επειδή το γατάκι πρέπει να είναι αδύναμο τώρα λόγω του ότι το βρήκα στο δρόμο χρειάζετε να ταϊζετε συχνά! Το θέμα μου είναι ότι ο αδελφός μου με τον οποίο συγκατοικώ έρχεται από τις διακοπές σε μία εβδομάδα.. Και πραγματικά δεν ξέρω αν όταν θα έρθει θα έχει διάθεση να το προσέχει.
Σας παρακαλώ όποιος μένει Αθήνα και μπορεί να βοηθήσει (φιλοξενία) ας με πάρει τηλ 6981477423. Θα δοθούν τροφές, χρήματα για τον κτηνίατρο και ότι άλλο χρειαστεί.

Μένω Λυκαβυττό/Αθήνα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θέλεις βάλε και περιοχή που είσαι. Βοηθάει.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θέλεις βάλε και περιοχή που είσαι. Βοηθάει.;)

Το έβαλα.. δεν μπορείς να φανταστείς σήμερα πόσο χαρούμενη πήγα στη δουλειά και πως μου κόπηκε το γέλιο όταν μου άρχησε το αφεντικό να μου λέει το πρόγραμμα... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.. :(:(:(:(

Το φαντάζομαι, ξέρω πως είναι.. να θές να βοηθήσεις αλλά να μην μπορείς.
Είσαι κεντρικά, λογικά κάποια κοπέλα θα μένει κοντά. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για το μικρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back