Γατάκι 4 εβδομάδων θήλυ, ασπρόμαυρο Αγία Παρασκευή Αττικής χαρίζεται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Luna131

Νεοφερμένο μέλος

Η Luna131 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Η γατούλα σώθηκε από αυτοκίνητα, πήγαινε και κρυβοτανε μεσα στις μηχανες τους, βρεθηκε στη Σταση Νομισματοκοπειο, δε μπορουσα να το αφησω, οποτε το πηρα να το περιθαλψω αλλα επειδη εχω ηδη 3 γατουλες θα ηθελα να το χαρισω!

Ειναι πανγλυκια και τρυφερη, μικρουλα και απλα ζηταει να σωθει μια δευτερη φορα βρισκοντας ενα σπιτακι.

Ζω στην Αγια Παρασκευη, θα ηθελα αν υπαρχει καποιος απο Αθηνα να το παρει, και να μου ορκιστει σε οτι εχει ιερο οτι θα την αγαπαει και θα τη φροντιζει για παντα και οπως κι αν εχει.

Στειλτε μου μηνυμα, εδω ή στο facebook (facebook.com/Karyotakis) να σας δωσω το τηλεφωνο μου. Η ωρα δεν εχει σημασια, οτι ωρα θελετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βοηθάει πάρα πολύ, αν βάλεις και μια φωτογραφία.

Καλη του τυχη! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω δυστυχως η μικρη ειναι τοσο ζωηρη που δε μπορω να τη πιασω καλα! Θα προσπαθησω παντως! Ευχαριστω!

Edit: Ιδού η φωτό μας!

IMG_0120a.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back