gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Είναι πολύ λογικό να είναι φοβισμένο.Βρίσκεται σε ένα καινούργιο περιβάλλον..άγνωστο για αυτό.Αρχικά(για σήμερα δηλαδή) θα ήταν καλύτερα να είναι περιορισμένο σε ένα δωμάτιο,αν αυτό είναι δυνατόν.Με το φαγάκι του,το νεράκι του..την άμμο του.
Μην το πιέζεις για χάδια κλπ.Ειδικά τώρα που είναι φοβισμένο.Σιγά σιγά..θα σε εμπιστευτεί.όντως καλύτερα είναι να το αφήσεις να ηρεμήσει.Όχι δυνατούς θορύβους που μπορεί να το τρομάξουν.Καλά έκανες με την αμμολεκάνη και έχεις βγάλει το καπάκι.
Όσον αφορά την τροφή...είναι γνωστο ότι η friskies...δεν είναι και ότι καλύτερο.Αλλά δεν επείγει αυτό τώρα..και οκ..είναι απο τις γευστικές τροφές..ας ελπίσουμε ότι θα την καταδεχτεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καταρχην..τρώει καθόλου ξηρή τροφή;Αν ναι...υπάρχουν ειδικές σειρές κτηνιατρικών τροφών,όπως της ρουαγιαλ κανιν πχ,που είναι για μικρά γατάκια..και θεωρούνται απο τις καλύτερες.Εννοείται να προσαρμοστεί πρώτα στο καινούργιο περιβάλλον και μετά του την αλλάζεις.

gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..Αύριο όμως..θα πρέπει οπωσδήποτε να πάει.Μην αγχώνεσαι..θα δεις που όλα θα φτιάξουν.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Νιαουρίζει πολύ όμως και δεν ξέρω γιατί. Δεν με ενοχλεί απλά σκέφτομαι μήπως πεινάει. Του βάζω να φάει αλλά δεν τρώει. Δεν το έχω πετύχει ακόμα να τρώει. Όσες φορές πλησίασε, μύρισε, άρχισε να τρώει και μετά απο 3 δευτερόλεπτα έφευγε. Και κάτι άλλο...γιατί κάθε φορά που με βλέπει πάει τουαλέτα????Σημαίνει κάτι??? 
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ο δικός μου αυτό κάνει,βάζει το ποδαράκι του μέσα στο νερό..και μετά το γλύφει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool