Γατάκι sos να το πιάσω!!!

skai-animals

Δραστήριο μέλος

Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
Υπαρχει ένα νεογεννητο γατακι στην γειτονια μου. Το ανακαλυψα χτες το βραδυ και προσπαθησα να το πιασω. Καθοταν διπλα από το σπιτι μου και εκλεγε. Του εκανα ψιτ ψιτ αλλα ειχα και τον σκυλο, και δεν μπορεσα να το πιασω…σημερα δεν το ειδα. Είναι ένα μαυρο πανθηρακι και πρεπει να είναι 2 μηνων και ισως και πιο μικρο, δεν ξερω…φαινεται υγειες, αλλα θελω να μου πειτε καποιον τροπο να το πιασω.

Λογικα πρεπει να υπαρχουν και αλλα γατακια νεογεννητα, καθως ανακαλυψα μια νεα γατα στην γειτονια… η γειτονια είναι υσιχη κλπ, αλλα δεν παυει να είναι επικυνδινη για ένα νεογεννητο γατι μονο του!

[FONT=&quot]Δωστε συμβουλες, επιγον![/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά πρώτον να λείπει ο σκύλος.
Μετά με μια γατοφόρο ανοιχτή την ακουμπάς κάτω, και μέσα βάζεις κονσέρβα... αν το γατάκι πεινάει, και σου τρίβετε θα το χαϊδέψεις, και σιγά σιγά θα το βάλεις μέσα, και θα την κλείσεις. (Να μπεί καλύτερα μόνο του μέσα...γιατί αν το σπρώξεις θα φρικάρει, όπως και αν το σηκώσεις...)

Αν είναι άγριο θέλεις γατοπαγίδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά πρώτον να λείπει ο σκύλος.
Μετά με μια γατοφόρο ανοιχτή την ακουμπάς κάτω, και μέσα βάζεις κονσέρβα... αν το γατάκι πεινάει, και σου τρίβετε θα το χαϊδέψεις, και σιγά σιγά θα το βάλεις μέσα, και θα την κλείσεις. (Να μπεί καλύτερα μόνο του μέσα...γιατί αν το σπρώξεις θα φρικάρει, όπως και αν το σηκώσεις...)

Αν είναι άγριο θέλεις γατοπαγίδα.

[FONT=&quot]Το γάτα κι δεν το βρήκα ούτε σήμερα, αλλά ο σύζυγος μου μου είπε πως το είδε ένα στενό πιο κάτω από εμάς…έβαλα έξω από την πόρτα φαγητό και νερό και θα περιμένω μήπως εμφανιστεί ξανά ώστε να το πιάσω…[/FONT]

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back