Γατίσια..."προίκα"

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα κουμπωματα που σου λεω ειναι σαν αυτο στην πρωτη φωτο ή σαν αυτο στη δευτερη.Εμεις εχουμε το δευτερο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• cat_collar.jpg
    cat_collar.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 372
  • 2350312020B.jpg
    2350312020B.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 485
Ααα κατάλαβα..:)
Έχω δεί για σκύλους σίγουρα..
Θα πάω τη Δευτέρα να κοιτάξω πάλι..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι το κουδουνάκι εξυπηρετεί και τα καημένα (θηράματα) πουλάκια!:up:

Προίκα της γάτας

Σε λιγο καιρο στο σπιτι θα κυκλοφορει ενα απιστευτο τυπακι!!!!
Βεβαια θα πρεπει να ειμαι αρτια εξοπλισμενος για να ειναι αυτο και στη συνεχεια εγω χαρουμενος.
Γνωριζετε καποιο μαγαζι στην Αθηνα που να εχει ποικιλια προιοντων για γατες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει μαγαζί με ειδικότητα στα πράγματα για γάτες. Όλα τα πετ σοπς όμως έχουν τα απαραίτητα, δηλαδή, φωλίτσα, γατοφόρο, κουτί για την άμμο (κλειστό ή ανοιχτό), άμμο, πιατάκια και τροφές. Ένα ονυχοδρόμιο χρειάζεται για να μάθει να ξύνει εκεί τα νύχια της. Τώρα, από παιχνίδια, άλλα θα διαλέξεις και άλλα θα τα επινοήσεις στην πορεία. Θα πρέπει και να την βουρτσίζεις, καθημερινά μάλιστα, αν είναι μακρύτριχη, οποτε θα σου χρειαστεί και μια βούρτσα -για αρχή:DΑν θέλεις, πήγαινε στα Άρθρα, υπάρχει δημοσίευμα για την προίκα της γάτας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ, μόλις απέκτησα ένα μικρό θηλυκό αγγελάκι είναι το πρώτο μου και δεν ήξερα τι να του πάρω ακριβώς!!:up:

Τρόποι προστασίας.

Μηπως εχετε να προτεινετε τρόπους προστασίας για το μπαλκονι?

Καλημερα χελωνακι!
Για οχυρωση μπαλκονιου ριξε μια ματια εδω.

Μηπως εχετε να προτεινετε τρόπους προστασίας για το μπαλκονι?
Αν κάνεις μια αναζήτηση με τον όρο "μπαλκόνι" θα βρεις πολλά σχετικά threads. Ενδεικτικά δες εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Να πάω στα Jumbo?

σε 2 εβδομαδες θα εχουμε το νεο γατακι στο σπιτι μας κ αναρωτιεμαι αν στα τζαμπο εχουν ειδη για ζωακια οπως νυχοδρομια,κλουβια μεταφορας,πιατακια,τουαλετα κτλ?γνωριζει καποιος???????????????:worry::worry::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικα πολυ χρησιμο αρθο!εγω θελω να ευχαριστησω προσωπικα την moukelis για τις απειρες πληροφοριες που μου εχει δωσει!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface::redface::redface::)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back